Tātad, šovakar čillojām pa Bolderājas jūrmalu ar vienu holandiešu fotogrāfi www.christelooms.com un viņa apjautājās, kur Rīgā var attīstīt 6x7 filmiņu (tādu pašu, ko lieto Hasselblad fočukiem). Viņai pašai kaklā bija Mamiya rb67 monstriņš... Anybody? Es točen nezinu, bet zinu, ka jūs zināt!
nee, nu pirmaja lapaa ieraudziju - nestandarta filminjas....
a man kkur majas metajas fochiks ar tiesham nestandarta filminjaam - lidzigam ka kadreiz KIEV 30 lika iekshaa, vot tadam kasetiiteem. nekur laikam netiista...
120 Filma nav nekas NESTANDARTA vairumā standarta tistamo masjinu to var dabut ieksja bez problema Es piemeram PERSONALAM par sjausmam to pasrocigi tstu vienas proveinces pilsetinjas Universalveikala tistama masjina , skukji stav blakus VALJA MUTI un "Neuznemas atbildibu" Vienigi paredzu ka meitenei taka gribesies PRO procesu tad atliek BFS kas ir ATRAK bet www.elmmedia.lv... vinai gan jau PATIKS LABAK jo tie taka profesionali kinsnjiki un video cilveki
ja filma ir kraasu negatiivs c41 tad taadu var attiistiit lielaa daljaa fotokantoru - arii mazpilseetaas - tiesa tikai attiistiit - skeneris ar plato masku ir reta paraadiiba