forum.gif
Nestandarta filmiņu attīstīšana Rīgā - KUR?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nestandarta filmiņu attīstīšana Rīgā - KUR?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 30.07.09 22:44 labots
 citēt
Rakstu "partijas" uzdevumā :)

Tātad,
šovakar čillojām pa Bolderājas jūrmalu ar vienu holandiešu fotogrāfi www.christelooms.com un viņa apjautājās, kur Rīgā var attīstīt 6x7 filmiņu (tādu pašu, ko lieto Hasselblad fočukiem). Viņai pašai kaklā bija Mamiya rb67 monstriņš...
Anybody? Es točen nezinu, bet zinu, ka jūs zināt! :)
Publicēts: 30.07.09 22:46 labots
 citēt
Iesaku šitos - www.elmmedia.lv... (pats tur nesu tīstīt)

Bet var arī BFS. (Baltijas Foto Serviss, uz Pulkveža brieža ielas)

man pašam arī rb67 ir, un 6x7 tāpat kā 6x6, 6x9, 6x4.5 nav nekāds nestandarts ;)
Publicēts: 30.07.09 22:49
 citēt
Paaaaldies par apgaismošanu, Briedīt! :D Būšu zināt.
Publicēts: 30.07.09 22:59
 citēt
ta jau likaas ka par 120nieceem prasiis :D
Publicēts: 30.07.09 23:03
 citēt
Mmm? What's wrong? :(
Publicēts: 30.07.09 23:09
 citēt
nee, nu pirmaja lapaa ieraudziju - nestandarta filminjas....

a man kkur majas metajas fochiks ar tiesham nestandarta filminjaam - lidzigam ka kadreiz KIEV 30 lika iekshaa, vot tadam kasetiiteem.
nekur laikam netiista...
Publicēts: 30.07.09 23:28
 citēt
120 Filma nav nekas NESTANDARTA vairumā standarta tistamo masjinu to var dabut ieksja bez problema:) Es piemeram PERSONALAM par sjausmam to pasrocigi tstu vienas proveinces pilsetinjas Universalveikala tistama masjina , skukji stav blakus VALJA MUTI un "Neuznemas atbildibu" :):) Vienigi paredzu ka meitenei taka gribesies PRO procesu tad atliek BFS kas ir ATRAK bet www.elmmedia.lv... vinai gan jau PATIKS LABAK jo tie taka profesionali kinsnjiki un video cilveki :):)
Publicēts: 30.07.09 23:30
 citēt
nav 6X7 filmiņu. uz platās 6X4,5, 6X6, 6X7, 6X8 vai 6X9. BFS, "Nāra" pretī BP.
Publicēts: 30.07.09 23:40
 citēt
www.elmmedia.lv...

Xe , šitie bija atbraukuši pie manīm uz laukiem , manis bildētās pūces filmēja savai filmai :):):):)
Publicēts: 31.07.09 14:32
 citēt
ja filma ir kraasu negatiivs c41 tad taadu var attiistiit lielaa daljaa fotokantoru - arii mazpilseetaas - tiesa tikai attiistiit - skeneris ar plato masku ir reta paraadiiba
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):