forum.gif
Nikon vs Canon?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon vs Canon?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 26.12.06 23:41
 citēt
shis jau ir cilaats N-tas reizes. ja LV nikonam butu sakarigs serviss - njemtu nikonu.
Publicēts: 27.12.06 00:08
 citēt
Nez kaapeec pie mums Lv profi lieto Canon.. vismaz 80% tochna..
Nez kaapeec aarzemees vairaak kaa puse profu lieto Canon..
Nez, kapeec es izveeleejos Canon? :D

Taapeec ka profs :twisted:
Publicēts: 27.12.06 00:16
 citēt
Neizskarat NIKONISTUS :twisted: :twisted:
Publicēts: 27.12.06 04:40
 citēt
kamer canonicsti bildee, nikonisti fotografee :p.

Canonistiem bildes, nikonistiem - fotografijas

/pieleju ellju ugunij, hihi/ :D
a ja nopietni - Canon 5D. Vai nikon D50. divi, manuprat, labakie varianti. atkarigs no naudaam.
Publicēts: 27.12.06 12:34
 citēt
offtopic aniiwai
Publicēts: 27.12.06 13:48
 citēt
offtopic aniiwai

pamanot sho jautaajumu jau bija skaidrs ka fleims ir neizbeegams. atliek tikai priecaaties par fotoblogistu nepadoshanos provokaacijai. :)

ja jaatabild uz jautaajumu tad pats taa uzdeveejs jau gandriis ir atbildeejis - t.i. nevis canon vs nikin, bet gan canon VAI nikon skan pareizais jautaajums. un uz sho jautaajumu PAREIZAAS ATBILDES NAV. katram ir savs un taapeec ir labi, taapeec ir konkurence un taapeec taadi kaa juus un mees varam vispaar nopirkt dslr'us.
Publicēts: 27.12.06 20:17
 citēt
bet ja ta nopietni izskata jautajumu, tad patiesiiba viss aniwai reducejas uz maka biezumu. katra levelii ir ir savi lideri un + katrai no kompanijam. atleik vien izveleties savu - paris stundas googlaa un palasot paris gudru un pieredzejushu cilveku ieteikumus un secinajumus - atri var izveleties
Publicēts: 27.12.06 20:22
 citēt
butu nikonam labaakas servisa apkopes un citu shtruntu, njemtu nikonu...savaadaak paliku pie canon
Publicēts: 27.12.06 21:01
 citēt
Starpība starp sistēmām parasti ir ja bildē kaut ko specifisku. Ir cilvēki, kas saka, ka Canona plusi ir USM fiksfokāļi. Man gan liekas, ka Canona galvenais trumpis ir garie stikli ar stabillizāciju. No otras puses Nikonam ir stabilizēts macro stikls un _ļoti_ labs 200-400/4 zooms, kāda Canonam vispār nav ....

Savukārt garie Nikona stikli laikam ir vieglāki par Canona, kas arī var dažreiz būt būtiski :)
Publicēts: 27.12.06 23:12
 citēt
Ja gribi erotisku slēdža skaņu, tad N, ja arī labu bildi _ C, bet gan viens, gan otrs lētais ir ziepene ar spoguli...ArvisV nopirka ar ko var sākt.
Publicēts: 27.12.06 23:14
 citēt
ak34 nedaudz melo C= 100-400 ar visiem pričendaļiem.
Publicēts: 28.12.06 09:10
 citēt
Minoltistus arii jaataupa /kaa bijushais saku!/ un nedriikst apbizjot, vinju maz! Un Pentax'am vieniigajam bija profesionala kamera ar dinamisko meeriishanu. Es, atklaatis sakot pa filmu liiniju vislabpraataak buutu Contaxists.
Publicēts: 28.12.06 10:37
 citēt
Nemeloju gan :) Nikonam ir 80-400/4.5-5.6, bet tik gaiša zooma 200-400/4 vai tuvā diapazonā nav. Cena tiem arī ir pilnīgi atšķirīga -- tas Nikona 200-400 ir ~4x dārgāks un ~2.5x smagāks :) laikam maksā tā kā Canona 500/4

Turklāt tas arī ir retais Nikona garais stikls ar stabilizāciju

ak34 nedaudz melo C= 100-400 ar visiem pričendaļiem.
Publicēts: 29.12.06 19:28
 citēt
Ibio, spameri. kurā galā tieši apstiprinās "ja gribi arī labu bildi, ņem Canon" ? Argumentus, kungi!
Publicēts: 29.12.06 21:03
 citēt
Ibio, spameri. kurā galā tieši apstiprinās "ja gribi arī labu bildi, ņem Canon" ? Argumentus, kungi!

Nu kads arguments... nu ja cilveks zin tik vien to, ka grib bildi, tad ko tur daudz nemties... :D
Publicēts: 29.12.06 23:27
 citēt
Tas jau nav arguments :D Nosaukums, kuru var piesaukt līdzīgi kā "Prieka vēsts" vai "Jaunā paaudze" :D Īsāk sakot, argumentu laikam nav, ir tikai trula pārliecība, ne?
Publicēts: 29.12.06 23:32
 citēt
:D ak jel, kaadu sviestu juus te dzenat :DD
Publicēts: 29.12.06 23:52
 citēt
Tas jau nav arguments :D Nosaukums, kuru var piesaukt līdzīgi kā "Prieka vēsts" vai "Jaunā paaudze" :D Īsāk sakot, argumentu laikam nav, ir tikai trula pārliecība, ne?

Kjershos tad pie suuraakaam paarliecinaashanas metoodeem..

Miljoniem cilveeku tic Dievam.. bet reaalu paarliecinoshu pieraadiijumu vinja esiibai nav.. bet ticiiba tik un taa ir, un ar to arii milzum daudz tiek panakts - ar pliku ticiibu vien..

Canon ir magjisks burvju vaards, kas dod speeku un superspeeju taisiit labaakas foto par citiem! :D

isi sakot, tu nezini, kas ir Nikon ;)
Publicēts: 30.12.06 00:13
 citēt
pofig kam tic, Dievs ir viens ... Nikon :)
Publicēts: 30.12.06 09:30
 citēt
kaut kur es dzirdēju kad 60% visiem pasaules kaut cik slavenajiem un slavenajiem fotogrāfiem ir Canon...
Arguments priekš latvijas liels arī ir tas ka dievam Nikonam nav servisa :P
Publicēts: 30.12.06 11:37
 citēt
...dievam Nikonam nav servisa :P

Nepareizi :D
...nav savu svētvietu :mrgreen:

nu jaa...nav vienas lielas kopeejas sveetvietas...katrs pie sevis maajaas, vai pie citiem Nikona piekriteejiem "luudz" uz savas sedzinjas, gluzhi kaa tie kas tic budai utml :D
Publicēts: 30.12.06 12:03
 citēt
pofig kam tic, Dievs ir viens ... Canon :)

piekrītu :D
Publicēts: 30.12.06 12:47
 citēt
Canonam ir sava sveetniica - serviss..
Canonam ir savs sveetlietu veikalinjsh - veikals..

Bet Nikon.. 8)

nez nez...man jau Nikon ljoti simpatizee...iisteniibaa nav ko saliidzinaat...
Nikon ir Nikon
Canon ir CANON :D

buutu draugiem vairaak tas Nikon..njemtu D80...bet nebija..njeemu Canon :|
Deem
Publicēts: 30.12.06 12:49
 citēt
vot vienu es neizprotu kapēc nikonam ir sony sensors...Canonam ir Canon sensors...nu un protams visiem zināms ka sony tikai ne sony īpašniekiem ka sony lai nu kas bet ir mēsls jo viņš ražo visu un tomēr pie foto jāpieiet nopietni...
Publicēts: 30.12.06 12:59
 citēt
vot vienu es neizprotu kapēc nikonam ir sony sensors...Canonam ir Canon sensors...nu un protams visiem zināms ka sony tikai ne sony īpašniekiem ka sony lai nu kas bet ir mēsls jo viņš ražo visu un tomēr pie foto jāpieiet nopietni...

a kas sony ir slikts sensors?
BTW tagad sony paspaarnee ir arii Konica-Minolta ;)
Publicēts: 30.12.06 13:03
 citēt

nu sony kamerām tas ir slikts sensors varbūt priekš nikon taisa tā īpaši...
nu Konica-Minolta dēļ varbūt tagad sony būs labākas kameras nu bet es domāju ka tāpat nekonkurēs ar Canon, nikon, u.t.t.
Publicēts: 30.12.06 13:04
 citēt

nu sony kamerām tas ir slikts sensors varbūt priekš nikon taisa tā īpaši...
nu Konica-Minolta dēļ varbūt tagad sony būs labākas kameras nu bet es domāju ka tāpat nekonkurēs ar Canon, nikon, u.t.t.

nu buus un ir tagad labas...bet nekonkurees kautvai tapeec, ka cita bajonete :D
idinji :lol:
Publicēts: 30.12.06 14:21
 citēt
savējos neapliec :P kvalitāte gan jau arī ka sūdīgāka un iespējas ar mazāk
Publicēts: 30.12.06 20:57
 citēt
kur tu raavi, ka sony sudigas matricas?! tas, ka lidz shim soni pardeva savus fochukus tikai ar mazkalibra matricam (ziepjutraukus karoche) nenozime, ka sony nemak ari lielaka izmera kvalitativas un labas (perciet sony ghgh) taisiit. bullshit.

sony ir elektronikas gigants, japoshas ibio, un matrica, cik man zinams, tiraka elektronika. vot cita runa par mehaniku un leecaam, bet tur jau atbilde ir minolta
Publicēts: 30.12.06 21:07
 citēt
>arvisv
Varbūt tas būtu pirmais prātīgais solis tavā fotomūžā :D
Publicēts: 30.12.06 21:07
 citēt
Tikai nezkap'ec sony pa'n'ema balvu - 2006gada DSLR

tapēc kad neija iepazinuši 400D :D
Publicēts: 30.12.06 21:08
 citēt
>arvisv
Varbūt tas būtu pirmais prātīgais solis tavā fotomūžā :D

jā tas tiešām būtu gudri pārdot 30D un paņemt kaut kādu a-100 :lol:
Publicēts: 05.01.07 02:39
 citēt
Pareizā atbilde - PENTAX k10 D

Ja palasās aprakstus visos saitos, nekam citam pat virsū negribās skatīties...

www.pentax.ee...
Publicēts: 07.01.07 21:23
 citēt
nakam nedelj bus iespeja ar k10 paspeleties... ;)
Publicēts: 07.01.07 21:55
 citēt
nakam nedelj bus iespeja ar k10 paspeleties... ;)

es arii gaidu to briidi ;)
Publicēts: 07.01.07 22:17
 citēt
un kas tad tam pentaksam tāds ir? Apskatos nekā īpaši cildinoša nav.
Publicēts: 07.01.07 22:21
 citēt
un kas tad tam pentaksam tāds ir? Apskatos nekā īpaši cildinoša nav.

nu jaa..varbuut...un kas tad tam canonam taads ir?
Publicēts: 07.01.07 22:55
 citēt
prieksh manis pentax ir pavisam cita pasaule. un paplasinat redzes loku nekad nav par lajunu nacis cik man ir nacies saskraties (nu labi, vienreiz nevajadzeja paplashinat tur kur to dariiju :mrgreen:)
Publicēts: 15.02.07 12:04
 citēt
man liekas ka dazhiem te tieshaam vaig paplashinaat redzesloku :) briizhiem lasot shos forumus naakas domaat ka galiigi negribas buut canonistam.a to veel piemetiisies kaite kas liek sturgalviigi tureeties pie savas parlieciibas un domaat ka canon nu ir vieniigaa un vislabaakaa izveele.

miers aaraa :)
Publicēts: 24.03.07 21:34
 citēt
Lai visu izšķir bildes........
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >