forum.gif
Nikon vs Canon?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon vs Canon?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.03.07 17:53
 citēt
Es tak ar sākumā skatījos uz Canonu. Bet lētais gals - 400D neiepatikās dēļ sekojošām lietām:
1. Nav otra displeja;
...

kas tas taads? :?

Visām normālām DSLR ir mazs melnbalts LCD kameras augšpusē, kur redzami izvēlētie uzstādījumi. Šis LCD patērē daudz mazāk enerģijas kā lielas LCD aparāta aizmugurē, kas pamatā paredzēts uzņemto bilžu aplūkošanai.

nu jau varu runāt kā lietotājs :D
tas displejs aizmugurē izslēdzās pēc dažām sekundēm un neko tev tur netērē, fotoaparāts paliek ieslēgts un bača iet tikai uz vienu lampiņu....
Publicēts: 27.03.07 19:09
 citēt
... kad Jūs beidzot dapetriķe, ka bildi taisa cilvēks nevis aparāts...

Bet ne bez aparāta.
Publicēts: 27.03.07 21:06
 citēt
Pilnīgs PSC! Kā mazi bērni!

Vajadzēja tikt līdz 7.lapai, kad beidzot viens gudrs cilvēks Senders pateica pašu galveno, ka "bildi taisa cilvēks nevis aparāts! !

Neiešu diskutēt, kas labāks vai sliktāks, bet no galvas apmēram pateikšu vienā krievu Olympus forumā minēto atziņu līdzīgā diskusijā, tikai par jaunajiem modeļiem, - agrāk filmu laikos nebija ne stabilizācijas, ne mārrutks zin kā un ... NEKAS!!! A tagad panesās - stabilizācija, matricas attīrīšana un visi pārējie pričindāļi! Tas tāpat kā ar auto - jo jaunāks auto, jo vairāk navarotu, kas varbūt vispār nav vajadzīgi!

ATSLĀBSTIET TAČU! :)
Publicēts: 27.03.07 21:59
 citēt
Jā, es arī brīnos, ka Senders 7. lapā nācis pie prāta! :D :P

A agrāk bija agrāk. Agrāk viskautkas bija savādāk. Laiks iet un jāseko līdzi! ;)
Publicēts: 27.03.07 22:24
 citēt
A KAS - agrāk sūdīgāk fotografēja?! Nu, nu! Toreiz tā šopa nebija...
Publicēts: 27.03.07 22:27
 citēt
Pie tam, Senders kā nāca, tā uzreiz pateica! ;)
Publicēts: 27.03.07 23:56
 citēt
Pie tam, Senders kā nāca, tā uzreiz pateica! ;)

Tu neesi sekojis līdzi viņa bazaram līdz šim, citos topikos. ;)
Publicēts: 28.03.07 00:17
 citēt
Man pietika, ka izlasīju no un līdz šo topiku! :)
Pie tam, es drīzāk esmu Nikon'ists nevis Canon'ists! Bet īstenībā pārliecināts Olympus'ists! :)
Publicēts: 28.03.07 08:32
 citēt
Man pietika, ka izlasīju no un līdz šo topiku! :)
Pie tam, es drīzāk esmu Nikon'ists nevis Canon'ists! Bet īstenībā pārliecināts Olympus'ists! :)

vai vienkārši Senders fans? :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 28.03.07 12:07
 citēt
Es paklusēšu par to, kas Tu esi... :)
Publicēts: 28.03.07 13:17
 citēt
Labi, ka Tu, martink esi sekojis:)...
Nekad neesmu noliedzis, ka patīk Canon, bet ja esmu lecies pret Nikonistiem, tad ne tāpēc, ka Nikon ir sliktāks, labāks, krutāks vai pēdējais sū**, bet gan par to pārliecību ar kādu Nikonisti aizstāv savus mazākos draugus un kā ceņšas pārliecināt, ka vienīgi Nikon ir aparāts, ar kuru vispār kaut ko normālu var uzbildēt...
Publicēts: 28.03.07 14:22
 citēt

ceņšas pārliecināt, ka vienīgi Nikon ir aparāts, ar kuru vispār kaut ko normālu var uzbildēt...

nekur neeesmu redzējis tekstu "ja gribi labu bildi, ņem Nikon" ..bet par canon gan to nevarētu teikt .. :p
Publicēts: 28.03.07 14:30
 citēt
Sender, man ļoti patīk Nikon tehnika, un rakstot par to man nav katra posta beigās jāatvainojas par to, ok?

Tas, ka es rakstu labi par vienu, nenozīmē, ka viss pārējais ir slikti, un arī tāpat cenšos būt objektīvs vērtējumos. Ir lietas, kas ir labākas, ir lietas, kas ir labākas citiem, bet tad lai tās lietas, kas ir labākas citiem ražotājiem, apraksta tie, kas tam seko līdzi. Šobrīd sanāk tā, ka Tu lecies nevis par to, ka kāds teiktu, ka Canon ir slikts (vai es tā saku?), bet par to, ka kāds saka, ka Nikon ir labs!
Publicēts: 28.03.07 14:43
 citēt
Varbūt es neskaidri izteicos, bet tieši to es arī pateicu:) - lecos par Nikona dievināšanu, bet galvenokārt par uzspiešanu citiem... ne par ko vairāk:)))
Publicēts: 28.03.07 14:45
 citēt
Vakar apskatīju jauno Foto & Video žurnāliņu, tur bija publicēti labākie no viena zemūdens foto konkursa. Interesanti, ka topā bija ar Nikon tapušas bildes. Tas tā - eļļas uzliešana sārtam, kurā deg kanonistu un nikonistu rumpīši :)

Bet vispār topiks ieņēmis nejēdzīgu pagriezienu - galvenais, lai katrs pats zin, kādēļ izvēlas vienu vai otru kameru.

P.S. Vēl jaunajam Foto & Video nāca līdzi speciālpielikums & CD - abi par Sony Alpha 100 kameru, objektīvu raksturojums, testa bildītes utt. Ja kādam vajag, to pielikumu ar visu CD, atdošu, tik pašam būs jānāk pakaļ.

P.P.S. Bet tas pielikums un CD ir bezgala garlaicīgi.
Publicēts: 28.03.07 15:11
 citēt
Izskatās, ka šis topiks kļūst populārs...

Kādam ir reāli argumenti kādēļ viņš atbalsta Canonu vai Nikonu?
Atbildes gaidu no tiem, kas izsakās slikti par konkurentu!
Publicēts: 28.03.07 19:51
 citēt
Izskatās, ka šis topiks kļūst populārs...

Kādam ir reāli argumenti kādēļ viņš atbalsta Canonu vai Nikonu?
Atbildes gaidu no tiem, kas izsakās slikti par konkurentu!

Tu nu būsi pats viens no pirnajiem, kam uz šo jautājumu jāatbild.

Pašķir atpakaļ, es jau izteicos...

P.S.
Es nevienu no šīm markām negānu!
Publicēts: 28.03.07 20:12
 citēt
Tas pielikums par Sony Alpha baigi ož pēc vienkāršas reklāmas! :)
Publicēts: 28.03.07 20:48
 citēt
no ko jūs te ņemās!
šitie ziepīši vispār nekam neder!!!
CMEHA rulzzz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 28.03.07 21:47
 citēt
Nevar būt :D

Ir jau ir reklāma, vienkārši kādam potenciālam Sony pircējam varētu būt interesanti paskatīties bildes, kas sabildētas ar visiem iespējamajiem objektīviem - diskā ir oriģinālie JPG'i. Mākslinieciski nekādas bildes, bet varbūt noder ...

Tas pielikums par Sony Alpha baigi ož pēc vienkāršas reklāmas! :)
Publicēts: 01.04.07 00:59
 citēt
Pashlaik Lietoju Canon EOS 3000V (Film SLR). Taisos brist ieksh digital!!! Bet esmu nonaacis krustcelees un nekaadi nevaru saprast Nikon vai Canon. Nekaadas stiklu un zibzhnju kaudzes man nav, tikai body + kit lens. Vai ir kaads kas ir lietojis gan nikon D-SLR gan Canon? :oops:

nem canonu to tev saka 100% nikonists ! latvijaa nikonam tiko aizveeraas nikona servisa centrs. buus jaalabo caur visaadiem elkoriem kur ir dzirdeeti nostaasti par vairaaku meneshu tehnikas buushanu remontaa. nikonam nav normaalas pilnaas matricas ieppeejas deel kaa es neesmu apmierinaats ar nikonu. gaidu kad nikons beidzot uztaisiis FF aparaatu.
Publicēts: 01.04.07 03:21
 citēt
ko saka ELKO - oficiaalais partneris Nikona?
Publicēts: 01.04.07 18:07
 citēt
>andre
99% no šeit tusējošajiem ff 100 gadus nav vajadzīgs.
Publicēts: 01.04.07 22:56
 citēt
>andre

kas nebut nenoziimee ka anre nevaretu to gaidit :)
Publicēts: 02.04.07 02:57
 citēt
>andre

ja jau tu taa saki tad es varu apgalvot ka 50% shejienieshi peec gada atmetiis bildeet. no tiem 50% palikushajiem 40% paliks amatieri, 9% advanceeti amatieri, 1% profi. vai ta tas nozimee ka pusei ietieksim atmest bildeet uzreiz ?
Publicēts: 02.04.07 22:03
 citēt
Nu, vairums gan no par, gan no pret jau sen vēsture. To, ka Canons pēc T-90 nomainīja bajoneti jau vairs tikai ilgdzīvotāji atceras. Nikonam iekšā iet /un var bildēt ar/ kaut 1959. gada stikli, tikai nemēra vairs. Canonam, ja ticēt apgalvotājiem, blicenes štimmē - filmu Nikona TTL digitālajam ņe figa.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas