forum.gif
Fotokursi pie Gunāra Janaiša no 12. augusta
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotokursi pie Gunāra Janaiša no 12. augusta
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.09 15:22 labots
 citēt
Tiem, kam interesē, un tiem, kam pietrūka vietas iepriekšējā reizē, informācija:

Jauni fotokursi (pamatlietas + kompozīcija + žanri u.c.) no 12. augusta, 2 mēneši (8 nodarbības) trešdienu vakaros.
Katru nedēļu mājas darbi, kuru analīzei un apspriešanai tiek veltīts daudz laika. Šo darbu analīzi daļa iepriekšējās grupas dalībnieku atzina par vērtīgāko kursos.
Kursus organizē Digital Guru ( www.digitalguru.lv... ), vēl ir brīvas vietas.

Pasniedzēja fotogrāfiju galeriju var apskatīt šeit: weblapā Fototrio ( www.fototrio.lv... ).
Publicēts: 31.07.09 15:24
 citēt
Ou , Janaitis tas ir baaaig kruta . Seviskji tiem kas bildē cilvekus.
Publicēts: 31.07.09 15:32
 citēt
bet lielīgs mazliet pār mēru.
Publicēts: 31.07.09 16:01
 citēt
Gudris:
haralds:bet lielīgs mazliet pār mēru.

vai bez pamata ?
ar "pār mēru" es domāju "pār mēru". un mērs ir ņemot vērā pamatu.
Publicēts: 31.07.09 18:58
 citēt
haralds:bet lielīgs mazliet pār mēru.

Vaig zināt PAŅEMIENUS , ka ar to tikt galā :):) Man savulaik bij tas gods parastavēt kantori komunikācijās ar Gunaru , mums bija labas sarunas un paarunas "Vinja stilā" un vienmer skiramies abpuseji apmierinati , vins mus meginaja ka parasti ar savam netodem "Parliecinat" es ar savam ne mazak iedarbigam un atstradatam vinam "Oponeju" un ta rezulatats vienmer bija 1:1 un visji laimigi skiras . Kops ta laika mes loti labveligi sveicinamies un komunicejam jau gadus vairakka 20 :):) Kad vel saku pie Leona darboties tad vispar biju ka starpnieks vai kurjers starp vairakiem sjitadiem SMAGAJIEM putniem. Kruti vecji pietam Gunaram ir daudz loti perfekti atstradatu profesionalu metozju kuras nepiekopj neviens cits ja aun VEL vins perfekti prot MOMENTA atskirt Talantus no "Uzcītīgiem idiotiem" , visus kas pie vinja izgajusji apmacibu var sadalit divas kategorijas JAUNIE SPEJIGIE un neglabjami luzeri . Katra zinja ietekmes zinja uz APMACAMIEM vinjam lidzigs ir tikai Grants , starp daudziem parejiem ir vairaki specigi skolotaji BET vinji nekad tik pamatigi NEIETEKME savus audzeknju funktieri kā Janaitis vai Grants :):)
Publicēts: 31.07.09 19:55
 citēt
jā, figurē jēdziens "Granta skola". melš, ka tad, kad Balodis strādāja Pils muzejā, smaga problēma bijusi liielajam māksliniekam provēt aizvest līdz apziņai, ka vaidzētu ARĪ kaut ko muzejam uztaisīt. ngalvoju, muzeja žurkas stāstīja.
Publicēts: 31.07.09 20:13
 citēt
haralds:jā, figurē jēdziens "Granta skola". melš, ka tad, kad Balodis strādāja Pils muzejā, smaga problēma bijusi liielajam māksliniekam provēt aizvest līdz apziņai, ka vaidzētu ARĪ kaut ko muzejam uztaisīt. ngalvoju, muzeja žurkas stāstīja.

TA BIJA :):) REALI ZINU es tai laika pie sja muzeja sanceju un pieredzeju ka Muzeja lietas pa visju laiku mozj dazjas reizes patasijam PAREJA bija "Maksla @ halturas" ne velti ka nomainijas vadiba sjis no turienes izlidoja un vieta naca Robis :)
Publicēts: 31.07.09 22:49
 citēt
ui, ka vajadzeetu kaadus kursus iziet paplashinaat nedaudz redzes loku, neesmu veel nevienos bijis. Bet pikjis nav, taa kaa jaagaida labaaki laiki
Publicēts: 31.07.09 22:58
 citēt
miller31:ui, ka vajadzeetu kaadus kursus iziet paplashinaat nedaudz redzes loku, neesmu veel nevienos bijis. Bet pikjis nav, taa kaa jaagaida labaaki laiki
kursi notiek katru dienu, pilnīgi par velti, forumā...................
Publicēts: 31.07.09 23:06
 citēt
negatIvs:
miller31:ui, ka vajadzeetu kaadus kursus iziet paplashinaat nedaudz redzes loku, neesmu veel nevienos bijis. Bet pikjis nav, taa kaa jaagaida labaaki laiki
kursi notiek katru dienu, pilnīgi par velti, forumā...................

tos jau arii daudz izmantoju. Bet tomeer par sliktu jau tie fotokursi nenaak vieniigi negribas iet, ja beigaas atklaaj, ka lielaako dalju jau taapat zini
Publicēts: 31.07.09 23:17
 citēt
nu jaa, ja bezdarbniekiem kursi būtu par velti, es noeteikti aizietu =]
bet tā... nav variantu, nāksies vien tos pašus FB bezmaksas kursus izmantot..
Publicēts: 31.07.09 23:21
 citēt
Gabiz:nu jaa, ja bezdarbniekiem kursi būtu par velti, es noeteikti aizietu =]
kas vainas F.B. kursiem, var uzzīnāt par labāko brendu, par labāko objektīvu, vienīgā vieta, kur vispār runā par digitālajiem objektīviem, paraleli iemetot aci galerijā, var gūt nenovērtējamu pieredzi piemēros, var paplašināt mātes vārdu arsenālu, vispār plaša profila kursi
Publicēts: 01.08.09 01:33
 citēt
Gabiz:nu jaa, ja bezdarbniekiem kursi būtu par velti, es noeteikti aizietu =]

Es pirma daudziem gadiem speciali tasijos par "Bezdarbnieku" lai zizietu vienu super dargus un advancetus kursus pa vairakam stukam Ls ko Valsts uzsauca bezdarbieniekm . Liels bija mans poarsteigums kad pasakums sakas tad ieraudziju ka visi "Nabadzinji" pa 1/2 sastada mani labi pazinjas un no dazjadiem biznesiem zinami fesi , un 1/2 bij pilnigi loxsi traktoreisti un ilgstosji bezdarbnieki no visas Lv bet pamata no Latgales un regioniem gar robezju. Viss tas beidzas ka pec dazjiem mesjiem MES "bezdarbnieki" sanemam tiem laikiem super vertigu diplomu un srtifikatus BET tie nabadzinji ISTIE BEZDARBNIEKI reti kurs bija izvilcis ilgak pat pirmajam divam nedelja jaaa 1 meitene pareizak sakot TANTE ~50 Izbijusi kolchoza gramatvedee izvilka neticams gribasspeks bija sieviskjim un kautkadi 4 berni un virs dzerajs TA VIENIGA no visas tas lumpenju kodlas IZGAJA KRUTUS DATORDIZAINA KURSUS par nez cik stukam KATRAM un cik zinu JOPROJAM strada kautkada kantori par maketettaju:):):):)
Publicēts: 01.08.09 01:40
 citēt
Lunis, tu te nepasaukaa 50gadiigaas par tanteem!!!! Ja kas .. es shogad maacijos magjistros dieniniekso un mums bija jaapguust SOlidwork programma ..... man tas likaas briesmiig ivienkarshi, bet jaunieeshi 25gdaiigie ..... tur njeemaas taa kaa mazie ezsiishi ... tb mociijaas.....
Publicēts: 01.08.09 02:24
 citēt
ne nu ja par bezdarbnieku kursiem, es savā laikā ar dzelzeļa pārmijām nodarbojos, pataisījos par bezdarbnieku, izgāju kursus, dabūju MCP un pēdējos 8-9 gadus pelnīju ar datorlietām.. tagad pienācis laiks mainīt profesiju... moš par fotogrāfu? =]
Publicēts: 01.08.09 02:39
 citēt
Gabiz: tagad pienācis laiks mainīt profesiju... moš par fotogrāfu? =]

Oi ot sjito nevaig darit , tas ir tik spessfisks bizness ka vaig lot ipatnejas spejas un piegajienu bissnesam:) Pietam nemot vera ka tas ir tads PUSPELEKS bizness LV variantaa kuru taga PASTIPRINATI glusji nost pa tiro tad PROBLEMAS bs lielakas neka sedet majas uz pabalsta un blenst Futeni kastee:):)
Publicēts: 01.08.09 02:41
 citēt
Gabiz : Busji nemies ar parmiju elektroniku un vadibu ja tik viegli dabuji , Microsoft Certified Professional :):)
Publicēts: 01.08.09 02:45
 citēt
dansiga:Lunis, tu te nepasaukaa 50gadiigaas par tanteem!!!! Ja kas .. es shogad maacijos magjistros dieniniekso un mums bija jaapguust SOlidwork programma ..... man tas likaas briesmiig ivienkarshi, bet jaunieeshi 25gdaiigie ..... tur njeemaas taa kaa mazie ezsiishi ... tb mociijaas.....

A es ari 14 gadigas medzu saukt par TANTEM ja pec tadas isstas::):)
Publicēts: 01.08.09 03:27
 citēt
Jāsaka ka viegli gan nebija, no 12 bezdarbnieku grupas es biju viens no četriem kas nolika eksāmenu.. viekkārši mans talants ir ātri iemācīties, jo īpaši, ja ta jaunā lieta patīk. Man tik jāizfiltrē tas, no kura un ko ir vērts mācīties, ja ne augstajai mākslai, tad vismaz priekš sevis.. Par savām sējām es nešaubos, par piegājienu gan jāpadomā.. Foto profesiju es minēju vairāk kā joku, lai gan radīšanas prieks man vienmēr ir bijis, primāri tas vairāk ir bijis tikai sava prieka pēc..
Publicēts: 04.08.09 14:01 labots
 citēt
VEL vins perfekti prot MOMENTA atskirt Talantus no "Uzcītīgiem idiotiem" , visus kas pie vinja izgajusji apmacibu var sadalit divas kategorijas JAUNIE SPEJIGIE un neglabjami luzeri

Viņš pats jau nav šo vārdu autors, vai ne? Tad nebūtu biznesa.
Zini tādu mākslinieku, no vēstures, ko franciski sauca "Muitnieks", pēc vienas no viņa daudzajām profesijām valsts iestādē? Kritiķu viedoklis nolīdzināja viņa darbus ar zemi. Diletantiski, bērnišķīgi, netalantīgi.
Tagad ... šis tas ir laikmeta mākslas zelta fonda (Luņa leksikā "spicākie no spicākajiem") neatņemama sastāvdaļa.
Tik tālu par to spēju dievišķo "momentā" kaut ko pateikt. Par lielīgu, lai būtu nopietni. Bet tas jau noteikti tā bija domāts: pavirši un mazliet nicinoši, lai uzsvērtu savu attieksmi un pabīdītu zemāk konkurentus, ne?
Publicēts: 04.08.09 15:25
 citēt
opisj:
VEL vins perfekti prot MOMENTA atskirt Talantus no "Uzcītīgiem idiotiem" , visus kas pie vinja izgajusji apmacibu var sadalit divas kategorijas JAUNIE SPEJIGIE un neglabjami luzeri

Viņš pats jau nav šo vārdu autors, vai ne? Tad nebūtu biznesa.
Zini tādu mākslinieku, no vēstures, ko franciski sauca "Muitnieks", pēc vienas no viņa daudzajām profesijām valsts iestādē? Kritiķu viedoklis nolīdzināja viņa darbus ar zemi. Diletantiski, bērnišķīgi, netalantīgi. Tīri vai sacentās kritiķi, kurš nicīgāk izteiksies.
Tagad ... šis tas ir laikmeta mākslas zelta fonda (Luņa leksikā "spicākie no spicākajiem") neatņemama sastāvdaļa.
Tik tālu par to spēju dievišķo "momentā" kaut ko pateikt. Par lielīgu, lai būtu nopietni.

Par pirmo PROTAMS ka nee , tas no citu dzeku noverojumiem kas to pasakumu izgajusji :):)

A ja par "luzeriem" kuri velak izradas ģēniji tad tam medz but dazjadi pamata tiri objektivi iemesli , es esmu pieredzējis tādus eksemplārus PILNĪG bez jebkādām fantāzijas un radošāām pazīmēm PILNĪGS CIRVIS , kurš finālā ar vienkārš pārdabiskām darbaspējām un stūrgalvību spītību iekaro to ko ir iecerējis EJ UN SKATIES un netici savām acīm ka to ir tasijis KONKRĒTS cilvēks par kuru droši zini ka VIŅŠ NE TUVU TĀ NESPĒJ vienkarši pēc definīcijas nevar spēt neko tādu uztasit . Nu un tad eju un skaties kur esi klūdijies "Secinājumos" un izrādās ka NEESI KLŪDIJIES tik nessi nēmis vērā vienu apstākli ka ar BAISO DARBA APJOMU un milzīgiem līzdekļiem VAR tasīt ģeniālas lietas tās vienkarši izlasot no nenormālas meslu kaudzes , kā gadijuma skaitļu ģenerātoram " 1:10000" vinnē :):) Ar laiku pieslīpē tehnaliģiju saproti kā ģenerātors strdā maz pamzām šac šo piečakarēt un procents smazinās uz 1:5000 :):) Nekādu tur apstraktu "Fantāziju iztēļu" vienkarša matene 5000 VARIANTU un viens ĢENIĀLS :):):) Tad nākamā fiška , kā labi zini "Stauss" bieži atkarīgs no kurātora un sabiedrības kurā grozies , man personīg tas vienmēr ir dērdzies tāpēc izvairos no jebkādām šāda veida izpausmēm , daru ko gribu kur gribu ar ko gribu , visju nosaka $$$$ :) Tad nu Kurators grozās IDEJU MEKLEJUMOS un ierauga kautko SAVĀDĀKU un izdomā kā AR ŠITO VAR LABI IEPELNĪT , domāju ka pats labi zini ka mums SPICĀKOS /PELNOŠĀKOS "Nekomerciālos" autorus pārstāv pat ļoti spicas un komerciālas arvalstu PR / MEDIJU struktūras , lidz ar to JEBKURŠ kurš ar viņām kontaktējās MOMENTĀ tiek paradresēts uz konkrētu TEL vai E-PASTU kautkur Vacijā , Šveicē vai Francijā un VISSAS jebkādas sarunas par JEBKO ar konkrētiem autoriem saistītu norisinās TIKAI ar konkretiem ļot auxsti profesionāliem juristiem un mēdiju projektu speciem . Cits HONORĀRS citas IESPĒJAS cita līmeņa PR :):) Tieši tāpat arī ar mazākiem gariņiem , parstāvji lokālāki ar mazākām iespējām BET rezēm gadās NEJAUŠI IETRĀPĪT kautkur paauxstos plaukotos pēc principa KAM NEGADĀS :):) Maxslas un radošu lietu tirgus vispār sen un labi sakartota sistēma , es tajā pietiekami ilgus gadus padarbojos lai man par to nebūtu nekādu ilūziju vai pretēji es to nepietiekami novērtētu :) Tāpēc es visai piesardzīgi izturos pret ĻOT SPĒJĪGIEM un ĻOT NESPĒJĪGIEM , un prat dazādiem stiliem man vispār nav nekādu aizzspriedumu , taču grosies kā gribi bet vairāk pār 1-2 ĢENIĀLIEM autoriem 5 gados mums klāt nenāk :):)
Publicēts: 04.08.09 16:29
 citēt
Lunis: airāk pār 1-2 ĢENIĀLIEM autoriem 5 gados mums klāt nenāk

Izskatās visnotaļ lineāri, laikam saistīts ar digitālā foto specifiku.
Ir daži mirušie, ir daži, kuri vairs nestrādā, daži, kurus var uzskatīt par mirušiem, salīdzinot ar to pieteikumu darbības sākumā, bet kas tad ir tie, kas nākuši klāt un jau šodien, pēc 5 darbības gadiem, pazīstami kā ģeniāli?
Tas 1:5000 Muitnieka piemērā neder. Tur tikai par to stāsts, ka daudzi stipri pasteidzās pirms laika pateikt "vau".
Publicēts: 15.08.09 20:01
 citēt
.............
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):