forum.gif
izvēlies pareizo objektīvu !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / izvēlies pareizo objektīvu !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.09 19:54
 citēt
iespaids, ka izmantots Sigmas objektīvs, jeb nepareizs b.b. - tonis.....
Publicēts: 31.07.09 20:06
 citēt
khmm un nafik tur bija jāieliek 16 mm Ziusacs? :D
Pērājais jau +/- saiet
Publicēts: 31.07.09 20:51
 citēt
Labdien fotogrāfi. Tikai negāžat uzreiz virsū. Man ir nikon 90. Fotogrāfēju tikai dzīvniekus apbraukājot zoodārzus.Esmu lasījis jūsu forumus par visu..Man ir kauns prasīt bet palīdzat ar padomu. Septembrī jābrauc atkal ,Bet varbūt kāds var palīdzēt ar objektīvu. Iepriekš saku paldies visiem par atsaucību.
Ar cieņu pret visu kolektīvu Faris.
Publicēts: 31.07.09 21:02
 citēt
jāgaida Annira komentārs :D
Publicēts: 02.08.09 23:37
 citēt
Faris:Labdien fotogrāfi. Tikai negāžat uzreiz virsū. Man ir nikon 90. Fotogrāfēju tikai dzīvniekus apbraukājot zoodārzus.Esmu lasījis jūsu forumus par visu..Man ir kauns prasīt bet palīdzat ar padomu. Septembrī jābrauc atkal ,Bet varbūt kāds var palīdzēt ar objektīvu. Iepriekš saku paldies visiem par atsaucību.

Nu var tach uzrakstit, ka nesuda nesaprot... un vel atvainojas... laikam jau zin par ko:)...

Tu taka nopirkt gribi, vai aiznemties, vai vienkarshi paskatities?!
Publicēts: 03.08.09 09:00
 citēt
"Top pro objektīvs" un mazā oly matriciņa liek pasmaidīt...!:)

Drīz jau būs arī "Top pro" ziepji no Olympus? :)
Publicēts: 03.08.09 09:06
 citēt
atkal h.ņa kaut kāda...
Publicēts: 03.08.09 09:45
 citēt
Faris:Labdien fotogrāfi. Tikai negāžat uzreiz virsū. Man ir nikon 90. Fotogrāfēju tikai dzīvniekus apbraukājot zoodārzus.Esmu lasījis jūsu forumus par visu..Man ir kauns prasīt bet palīdzat ar padomu. Septembrī jābrauc atkal ,Bet varbūt kāds var palīdzēt ar objektīvu. Iepriekš saku paldies visiem par atsaucību.

Dzīvniekus labāk bildēt no distances, līdz ar to būtu labi kaut ko garāku. Ja budžets nav liels, var paņemt 55-200 VR (ar stabilizāciju, bet optiski ne tik labs), ja naudas ir nedaudz vairāk, iesaku 80-200/2.8 ED. Ja vēl vairāk naudas un gribās izbaudīt stabilizāciju, bet ar smukāku zīmējumu un ātrāku AF, var ņemt visādus jaunos 70-200/2.8 ED VR, vai 80-200/2.8 ED VR. Ja budžets ir pilnīgi neierobežots (bet tad jautājums, kāpēc D90, nevis D700, D3 vai kaut vai D300), iesaku 200-400mm vai 400 (ar f-2.8!!!). :) Ja vairāk bildē mazos dzīvnieciņus, var arī lūkoties uz makro objektīviem, piemēram 105mm, 180mm ar atzīmi "macro". ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):