CerambyX:ERA - jāizgriež caurumi vajadzīgajās vietās un lielumos, lai burku varētu transformēt par kukaiņu lamatām (viss tas joks pēc tam saucas par logu lamatām), priekš sava bakalaura pētījuma..
kaut kas līdzīgs ir darīts iekš ogres meža tehnikuma.interesanta štelle
CerambyX:ERA - jāizgriež caurumi vajadzīgajās vietās un lielumos, lai burku varētu transformēt par kukaiņu lamatām (viss tas joks pēc tam saucas par logu lamatām), priekš sava bakalaura pētījuma..
es rīt uz Burtniekiem, ja sieva nepārdomās, tur Burtnieku kauss konkūrā divas dienas... atkal zirgus bildēšu.. ezeru arī =) Varbūt vēl kāds no FB tur būs?
Arprac dzeru ar sievasmati kautkadu drausmigu zampu varda "Kagors" sji parsalusi Brivdabas tejateri lietus uznacis Laikam kautkadus 5 laisdisju uz Rigu ja ne Vietalvas kapusvetkiem.
CerambyX: Zinu, zinu - tik rezultātā sanāk, ka objekti, kas nekad uz puķēm nesēž pēkšņi attopas krizantēmā Un baigi sadistiski jau tas nav - tik ļoti nedabiski. Tāpēc es ar tā īsti šo metodi neatbalstu
Mjā, a Latgalē daži objekti (tauriņi) sēdēja uz ādas sandalēm, un pat rāpoja pa roku un nemaz netaisījās prom lidot
Anita_:a man jau otro vakaru pilna virtuve ar visādiem lidoņiem.....a o rīta atkalbūs līķīši jālasa
Droši vien gaisma virtuvē ieslēgta un logs vaļā... tad jau šie salido kā uz dzīrēm... Es naktstauriņus, ja tie ielidojuši istabā, parasti noķeru un izlaižu ārā
dansiga:ERA, jaatic tikai tam, ko esi redzeejis/ppiedziivojis;-ppp;-))))) nu ir tachu Ubulis baigi labaisss!!!;-ppp;-))))
Nu ir, jau ir Superubulis ) Eh, vēl tagad nožēloju, ka tos smukos dzeltenausaiņus (tb zalkšus) nenobildēju... Starp citu, reizēm arī paša redzētajam un piedzīvotajam nevar ticēt...