forum.gif
JUUU - sen nav bijis ...... piektdienassss vakarssszzz...;-)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / JUUU - sen nav bijis ...... piektdienassss vakarssszzz...;-)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.09 23:23
 citēt
CerambyX:ERA - jāizgriež caurumi vajadzīgajās vietās un lielumos, lai burku varētu transformēt par kukaiņu lamatām (viss tas joks pēc tam saucas par logu lamatām), priekš sava bakalaura pētījuma.. :)

kaut kas līdzīgs ir darīts iekš ogres meža tehnikuma.interesanta štelle
Publicēts: 31.07.09 23:24
 citēt
daiga35:dansiga, es gan neticu, ka neesi tramdīta ;)
es arī neticu, viņa vienkārši neiebrauca, nogurusi, bildes kārtojot............
Publicēts: 31.07.09 23:26
 citēt
Kurlander:

kaut kas līdzīgs ir darīts iekš ogres meža tehnikuma.interesanta štelle

Tā varētu būt - tomēr visai plaši izmantota un efektīva metode priekš lidojošu kukainīšu pētīšanas/ķeršanas :)
Publicēts: 31.07.09 23:27
 citēt
daiga, negativs, a juus man luudzu paskaidrojiet - kadas dar biibas sleepjas zem varda "tramdiit";-)))

pa maaju pa majau - riit jaadodas pie dabas, ko nu iespringt shovakar ar izklaideem ;_)
Publicēts: 31.07.09 23:29
 citēt
tas darbība vārds tāds divdomīgs..
Publicēts: 31.07.09 23:30
 citēt
dansiga:ERA, ekk - es riit dodos uz kaltenes pusi .....

Dansiga :) o, forši :) tad jau atkal bildēsi uz nebēdu? ;)
Publicēts: 31.07.09 23:31
 citēt
CerambyX:ERA - jāizgriež caurumi vajadzīgajās vietās un lielumos, lai burku varētu transformēt par kukaiņu lamatām (viss tas joks pēc tam saucas par logu lamatām), priekš sava bakalaura pētījuma.. :)

Mjā, dīvainas gan tiem kukaiņpētniekiem nodarbes :D
Publicēts: 31.07.09 23:31
 citēt
ERA, nu ir taada doma .. mees te taads barinjsh - 4gab kopumaa brauksim ;-) mini nu - kuri ;-)
Publicēts: 31.07.09 23:32
 citēt
Ne, ne, Dansiga!
Iztikšu bez bildēm!
Tā jau baigs besis! + vīns, + Sigur ros = gar zemi! :D
 citēt
ERA:
Mjā, dīvainas gan tiem kukaiņpētniekiem nodarbes :D

Dīvainas jā, bet nu savādāk jau nevar :D
 citēt
dihlofoss? :D
Publicēts: 31.07.09 23:36
 citēt
shvaboc:dihlofoss? :D

Lokāli varbūt der, bet nu pētījumam nederēs :D
lab - eju tramdīt savas burkas... :)
Publicēts: 31.07.09 23:36
 citēt
dansiga:ERA, nu ir taada doma .. mees te taads barinjsh - 4gab kopumaa brauksim ;-) mini nu - kuri ;-)

Hmm, 3 zinu, a kurš ir ceturtais??? :P :)
Publicēts: 31.07.09 23:37
 citēt
es rīt uz Burtniekiem, ja sieva nepārdomās, tur Burtnieku kauss konkūrā divas dienas... atkal zirgus bildēšu.. ezeru arī =)
Varbūt vēl kāds no FB tur būs?
Publicēts: 31.07.09 23:41
 citēt
CerambyX: Dīvainas jā, bet nu savādāk jau nevar :D

Mjā, a viena persona no bloga kukaiņus ieliekot ledusskapī, lai šie kļūst miegaini, un pēc tam uzliek uz kuras puķes grib un tik bildē :D
 citēt
Arprac dzeru ar sievasmati kautkadu drausmigu zampu varda "Kagors" sji parsalusi Brivdabas tejateri lietus uznacis :):) Laikam kautkadus 5 laisdisju uz Rigu ja ne Vietalvas kapusvetkiem.
 citēt
ERA, domajau ka tresho arii zini, tik nevari iedomaaties muusu barinjaa;-))))
Publicēts: 31.07.09 23:42
 citēt
Lunis, nu tak nopoeerc sievasmaatei labaaku dzeerienu!!!!!!!!!!!
Publicēts: 31.07.09 23:43
 citēt
ERA - "Mjā, a viena persona no bloga kukaiņus ieliekot ledusskapī, lai šie kļūst miegaini, un pēc tam uzliek uz kuras puķes grib un tik bildē :D "

izklausās diezgan sadistiski...
Publicēts: 31.07.09 23:44
 citēt
dansiga, mani tik kādu stundu pirms starta pamodini, luuc.....jo man vakar taads plataaks vakars bija:)
Publicēts: 31.07.09 23:45 labots
 citēt
ERA:
Mjā, a viena persona no bloga kukaiņus ieliekot ledusskapī, lai šie kļūst miegaini, un pēc tam uzliek uz kuras puķes grib un tik bildē :D

Zinu, zinu - tik rezultātā sanāk, ka objekti, kas nekad uz puķēm nesēž pēkšņi attopas krizantēmā :)

Un baigi sadistiski jau tas nav - tik ļoti nedabiski. Tāpēc es ar tā īsti šo metodi neatbalstu :)
Publicēts: 31.07.09 23:46
 citēt
Anita, njemsim veeraa;-)))))
Publicēts: 31.07.09 23:49
 citēt
dansiga:ERA, domajau ka tresho arii zini, tik nevari iedomaaties muusu barinjaa;-))))

Khm... (i tut ona zadumalasj :D) Nav ne jausmas, kura ir tā persona, bet nešaubos, ka zinu ;)
Publicēts: 31.07.09 23:51
 citēt
CerambyX: Zinu, zinu - tik rezultātā sanāk, ka objekti, kas nekad uz puķēm nesēž pēkšņi attopas krizantēmā :)
Un baigi sadistiski jau tas nav - tik ļoti nedabiski. Tāpēc es ar tā īsti šo metodi neatbalstu :)

Mjā, a Latgalē daži objekti (tauriņi) sēdēja uz ādas sandalēm, un pat rāpoja pa roku un nemaz netaisījās prom lidot :)
Publicēts: 31.07.09 23:52
 citēt
ERA, taa ir tikai pie Ubulja;-)))))
 citēt
ERA:

Mjā, a Latgalē daži objekti (tauriņi) sēdēja uz ādas sandalēm, un pat rāpoja pa roku un nemaz netaisījās prom lidot :)

Nē nu gadās jau protams arī tā :)
 citēt
a man jau otro vakaru pilna virtuve ar visādiem lidoņiem.....a o rīta atkalbūs līķīši jālasa:(
Publicēts: 31.07.09 23:58
 citēt
Anita_:a man jau otro vakaru pilna virtuve ar visādiem lidoņiem.....a o rīta atkalbūs līķīši jālasa:(

līķparāde ;)
Publicēts: 31.07.09 23:59
 citēt
CerambyX:
ERA:

Zinu, zinu - tik rezultātā sanāk, ka objekti, kas nekad uz puķēm nesēž pēkšņi attopas krizantēmā :)

To ne tikai Tu neatbalsti!
To arī foto vērtētāji neatbalsta! Ne jau parastie, bet riktīgie vērtētāji!
Publicēts: 01.08.09 00:18
 citēt
dansiga:ERA, taa ir tikai pie Ubulja;-)))))

Ei, nu ei? :D Droši zini? :PP
Publicēts: 01.08.09 00:22
 citēt
Anita_:a man jau otro vakaru pilna virtuve ar visādiem lidoņiem.....a o rīta atkalbūs līķīši jālasa:(

Droši vien gaisma virtuvē ieslēgta un logs vaļā... tad jau šie salido kā uz dzīrēm...
Es naktstauriņus, ja tie ielidojuši istabā, parasti noķeru un izlaižu ārā :)
Publicēts: 01.08.09 00:24
 citēt
ERA, a tu kaut kur veel kaut ko taadu esi redzeejusi?;-ppp;-))))))
Publicēts: 01.08.09 00:26
 citēt
Bizarre:
To ne tikai Tu neatbalsti!
To arī foto vērtētāji neatbalsta! Ne jau parastie, bet riktīgie vērtētāji!

Es arī neatbalstu. Daudz lielāks kaifs no izdevušās kadra ir tad, ja vismaz padsmit minūtes esi nodzenājies pakaļ bildējamam objektam :D
Publicēts: 01.08.09 00:28
 citēt
stundaam .. stundaam!!! jaadzenaajas objektam pakalj, ERA ;-p;-)))
Publicēts: 01.08.09 00:29
 citēt
dansiga:ERA, a tu kaut kur veel kaut ko taadu esi redzeejusi?;-ppp;-))))))

Tas, ka es to neesmu redzējusi, vēl nenozīmē to, ka nekur citur tā nenotiek :P ;)
Publicēts: 01.08.09 00:30
 citēt
ERA, jaatic tikai tam, ko esi redzeejis/ppiedziivojis;-ppp;-))))) nu ir tachu Ubulis baigi labaisss!!!;-ppp;-))))
Publicēts: 01.08.09 00:30
 citēt
dansiga:stundaam .. stundaam!!! jaadzenaajas objektam pakalj, ERA ;-p;-)))

Dansiga :) nju, tas jau atkarīgs no tā, cik liela ir pacietība, izturība un vēlēšanās iemūžināt objektu :D
Publicēts: 01.08.09 00:31 labots
 citēt
dansiga:ERA, jaatic tikai tam, ko esi redzeejis/ppiedziivojis;-ppp;-))))) nu ir tachu Ubulis baigi labaisss!!!;-ppp;-))))

Nu ir, jau ir :) Superubulis :)) Eh, vēl tagad nožēloju, ka tos smukos dzeltenausaiņus (tb zalkšus) nenobildēju... :(
Starp citu, reizēm arī paša redzētajam un piedzīvotajam nevar ticēt...
Publicēts: 01.08.09 00:38
 citēt
ERa, vareesi naakamgad;-))
Publicēts: 01.08.09 00:45
 citēt
Dansiga :) līdz nākamgadam vēl tik tālu, tik tālu... Bet turēšu Tevi pie vārda ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas