pelle:Bizarre: kuros torentos vareetu atrast Sigur Rosu??negatIvs: kas ir BŪTNES ??
Bizarre:Sigur Ros var atrast Bizarre's audiotēkā!Ap 20 ieraksti - albumi, Live utt utml...
negatIvs: pelle:Bizarre: kuros torentos vareetu atrast Sigur Rosu??negatIvs: kas ir BŪTNES ?? jebkura sieviete, kāda acīs, var iegūt Būtnes statusu......................
pelle: Bizarre:Sigur Ros var atrast Bizarre's audiotēkā!Ap 20 ieraksti - albumi, Live utt utml...es domaaju ko man pieejamu
pelle: negatIvs: jebkura sieviete, kāda acīs, var iegūt Būtnes statusu......................un kā var iegūt? ir kaads process veicams, lai pie būtnes statusa tiktu?
negatIvs: jebkura sieviete, kāda acīs, var iegūt Būtnes statusu......................
negatIvs: pelle:te]un kā var iegūt? ir kaads process veicams, lai pie būtnes statusa tiktu? Būtnēm ir savas receptes, kā iegūt šo statusu.......
pelle:te]un kā var iegūt? ir kaads process veicams, lai pie būtnes statusa tiktu?
Bizarre: pelle:]es domaaju ko man pieejamu Es nevaru spriest par to, kas citiem pieejams...
pelle:]es domaaju ko man pieejamu
Bizarre:http://www.sigur-ros.co.uk/
dansiga:a kaapeec bija jaagulj naktii no sestdienas uz sveetdienu?;-)
negatIvs:der jebkuram vakaram www.fotoblog.lv... , arī rītam, dienā pats par sevi saprotams.................................
Vārds:
Parole:
Cepumiņu?