Varbuut kaads var ieteik kaadu fotoprogrammu ar kuru var nonemt aizmugures fonu? Piemeeram es pie dabas kruuts,kaa dabuut dabu nost,lai palieku tikai es.Photoshop luudzu nepiedaavaat. P.S. Ar kaadaam fotoprogrammam juus pielabojat savas fotograafijas(asumu,kadrejumu,kraasas un tt.) Paldies.
nu kaapeec shopu nepiedaavaat? ar dazjiem labiem pluginiem var to izdariit visai elementaari..man patiik Vertus plugins Fluid mask3 ( www.vertustech.com... ) fotoskolaas arii ir, ja nemaldos, no Elika skola kaut kur pa vidu vai taa kaa griezt ar extract
dabas kruuti jau uzreiz nevajag griezt nost... taa buus amputaacija... labaak tomeer izdomaat ko un kur fotografeet un kaapeec... lai shopaa peec tam veiktu nelielas korekcijas...
Pterodaktils:A kāds uzskata kādu fotoprogrammu bez photoshop par darbarīku?
Tak kaut vai ar notepadu, ja smadzenes tik tālu sniedzas Šī problēma dotajā brīdī aktuāla arī man. Tikai tajās augstāk minētajās pliginu reklāmās viņi objektus velk ārā no baigi skaidra fona. Ne vienmēr tas fons tik zils un tīrs. Bet jāpamēģina būs.
Es te nesen nopirku PS elements par nieka 60 ls, manuprāt tur redzēju tādas ātrās fona mainīšanas funkcijas. Jāpiekrīt Annira teiktajam,par fonu jādomā jau fotogrāfējot.
A'ko tu ceri, ka kāds te rakstīs tutoriāļus? Ņem palīgā googles tanti un meklē. Tajā pašā PS ir 100 un 1 variants kā extractot (katrs piemērots savai situācijai).
Jāpiekrīt dažu teiktajam, ka lai nebūtu jālauza galva par to, ka fons nav izdevies vai vispār nekam nederīgs, tad nu labāk vispirms apsvērt kur. ko un kā fotografēt, tad viss iepriekš minētais izpaliks. Bet nu grūti iedomāties, kādam jābūt fonam, lai to vispār 100% novāktu! Tad jau tā nav fotogrāfija, kurā esat ielicis savu ideju un prasmi. Bet lai nu veicas!
armis:Varbuut kaads var ieteik kaadu fotoprogrammu ar kuru var nonemt aizmugures fonu? Piemeeram es pie dabas kruuts,kaa dabuut dabu nost,lai palieku tikai es.Photoshop luudzu nepiedaavaat. P.S. Ar kaadaam fotoprogrammam juus pielabojat savas fotograafijas(asumu,kadrejumu,kraasas un tt.) Paldies.
Bezmaksas- GIMP. www.gimp.org Protams, ka pati programma neko nenoņems, būs jāiemācās to lietot, jāiezīmē un jānoņem! Kāds mēnesis paies, kamēr pieleks.