Visiem ir skaidrs, ka bilžu, kurām vajadzētu likt zemu atzīmi, te ir jūra, taču tik pat labi visiem ir zināms, ka atriebība ir fotobloga vērtēšanas otrais dzinējspēks. Varbūt tad tomēr atļaut arī anonīmo vērtējumu (1x dienā, tāpat kā izcili un dzēst)?!?
interesnati ir tas fakts ka visi ļoti drosmīgi grib likt reālus balsojumus bet tai pašā laikā bailīgi no kautkādām atriebībām . Manas domas ir tādas - Ja vairākums vai vismaz ļoti daudzi liks reālas atzīmes tad arī nekādas atriebības nebūs vai arī ja būs tad nozudīs diezgan ātri. Tā kā bailīgiem balsotājiem ieteikums tikai sākt balsot! Par balsojuma principiem gan vajadzētu atcerēties ka tās ir atzīmes kā skolā un skolā skolotājs labojos darbus vienmēr norāda uz kļūdām , tā kā neapstiprināti 111 vai 333 ir tik pat bezjēdzīgi kā 555 (ja nu vienīgi balsotāja pašapziņas celšana )
Es gan gribētu, lai man ir iespēja redzēt, kam es esmu ierakstījis kādus komentārus un vai ir kāda reakcija tieši uz manu komentāru (jautājumi, iebildumi vai arī vienkārši nozākāšana).
Pterodaktils:- Dakter, neviens mani nemīl... - Mēģiniet atrast kopēju valodu, kādas nodarbošanās.. - Tu mani te nemāci, resnais, plikpaurainais idiot..
Lielai daļai autogrāfi ir uz bildes, līdz ar to autora nerādīšana neko neatrisina, vien grūtāk atrast, kam atbildēt (ar sliktu vai labu vērtējumu - pēc nopelniem).