Piedāvāju Nikkor 50 1.2 manuālo. Nav īpašas šķirbas - nedēļa vai divas. Varētu padomāt, ka man tas ir bizness un īrēju tehniku. Agrāk teica - sievu un instrumentus neaizdodu!
Ja khe - tad njem nomā. Bļin - varētu padomāt, ka kāds tev te 1.2 katru dienu piedāvā paniekoties! Sakaitināji mani - gribēju cilvēkam palīdzēt… Sarullē 20Ls caurulītē, iebāz tūplī, pirms tams iebāžot filmiņu un taisi camera obscura.
Pterodaktils:Ja khe - tad njem nomā. Bļin - varētu padomāt, ka kāds tev te 1.2 katru dienu piedāvā paniekoties! Sakaitināji mani - gribēju cilvēkam palīdzēt… Sarullē 20Ls caurulītē, iebāz tūplī, pirms tams iebāžot filmiņu un taisi camera obscura.
Da nē - izlasīju zīmīti un taisījos cilvēkam palīdzēt. A te zini - tās vīnogas ir skābas! Agrāk vispār sievu un instrumentus neaizdeva. Laikam tas arī ir prātīgāk.
es 1.2 labrpat gribetu panjemt kaut vai paraleli 1.4 stiklam - lai paspeletos ar dziljumu, utt. un MF nav ari tik briesmiigs, ka vinju maalee... vienigi aizsvilties gan tika tri nevajadzetu, lieka nervu bendeshana.
Sludiņā jau nekas par manuālo vai af nevēstīja. Vai meklē ar iebūvēto motorīti vai skrūvi - arī ne. Tikai attālums - 50 un 85 un gaismasspēja - 1.4 un 1.8. Ta manām smadzenēm viss ok - zo tur sapīpējies fizāli sasaista niku ar cilvēku automātiski. Principā, ja būtu sapīpējies, no zaura stiklu neaizņemtos noteikti. Kas zin, kā vēlāk sanāk…
Stikls ir vienkārši fantastisks - būtu man tā redze tik laba! Man derētu cits matstikls fokusēšanai. Tuvumā neredzu vairs nenieka. Žurnāli jālasa izstieptā rokā spožā gaismā. Būtu man tāds stikls pirms gadiem 20… var nofokusēt uz 1/2 cm pie pilna atvēruma. Deguns miglā un acis asas. Žēl man viņa. Tā stikla. Lai gan putekļu uz viņa nav - varbūt vienkārši tāds laiks pienācis - pensijas vecums?
man laikam ari sak liktie ska problemas ar redzi, man ir manualie zenisi un pilniigi fokusejot nevaru atshirt kad ir fokus un kad nav, tikai pectam kad bikldes kompi saprotyu ka tintee, tapec liela alergija man uz tiem manualajiem
Sorre - negribēju būt ass. Vienkārši tā sanāk - gribi kaut ko labāk, sanāk kā parasti. Sveiks lācīt - sveiks ezīt. Tā vārdu pa vārdam ezītis norāvās pa purnu.
Kā es sapratu, tad anonims_ vēlējās iegādāties 50mm vai 85mm, bet nespēja izšķirties kurš ir viņam piemērotāks, tāpēc arī gribēja izmēģināt (atmiņā palikušas kaut kādas diskusijas par šo tēmu; ja es kļūdos, tad atvainojiet!). Tas arī izskaidrotu viņa skepsi attiecībā uz Pterodaktila laipni piedāvāto manuālo 1,2, bet vai anonims_ par to bija pelnījis rupjības?!?
Būtu ļoti jauki, ja fotobloga lietotāji savos izteikumos atturētos no savstarpējiem apvainojumiem un uzturētu cieņpilnas attiecības!
P.s. Ja anonims_ būtu interesējies par iespējamo maiņu uz nedēļu sestdien, tad es būtu piedāvājis savu 50mm 1,4 objektīvu, bet tā kā šobrīd atrodos pārāk tālu, tad šādu iespēju vairs piedāvāt nevaru.
Varu aizlienēt sigmu 18-50 F2.8 - arī labs stikls, tikai neizstāstīji, kādam mērķim. Ir labs 60 f2.8 - makro, fokusējas no 2 cm un bilde ideāla. Ja ko pārfočēt vajag - skenera vietā varētu būt. Bet ir taču mērķis, kamdēļ tīko ap svešiem stikliem grābstīties?
kasnukas:Kā es sapratu, tad anonims_ vēlējās iegādāties 50mm vai 85mm, bet nespēja izšķirties kurš ir viņam piemērotāks, tāpēc arī gribēja izmēģināt (atmiņā palikušas kaut kādas diskusijas par šo tēmu; ja es kļūdos, tad atvainojiet!). Tas arī izskaidrotu viņa skepsi attiecībā uz Pterodaktila laipni piedāvāto manuālo 1,2, bet vai anonims_ par to bija pelnījis rupjības?!?
Būtu ļoti jauki, ja fotobloga lietotāji savos izteikumos atturētos no savstarpējiem apvainojumiem un uzturētu cieņpilnas attiecības!
taa ari bija kasnukas, vismaz kads te ari seko lidz notikumime un saprot lietas butibu, ari ja iemajnisu to 1,2 uz nedelu pret igmu, ko man tas dos ja tadu isti nekur nesmu redzejis noperkamu, ta jau jauki
anonims_:a kadam fotonoma ir izdevies kadu stikli kadreiz dabut? vai tur tik isi jokojas?
Esmu tur nomajis 50mm/1,4 pirms gribeju SEV nopirkt , NEPATIKA tas stikls tapec ar nenopirku . Tad vel esmu tur Kalibratoru nomajis . Sezj tur smuks Elis Pelis un stav rinda ar nomat GRIBETAJIEM aiz durvem
anonim - man nez kaapeec nekad nav bijis probleemu... maajas lapaa ir telefons - zvanu - man pacelj - es sarunaaju... i parasti viss ko vajag ir uz vietas...
uz kadu nr tu zvaniji? to kas lapa, man vaig 85 1.8 to kas viniem lapa. nikonam rit atkal jamejgina sazvanit, jo uz manu pasutijumu ko sorit veicu atbildes un zvana nav atpakal
anonims_:uz kadu nr tu zvaniji? to kas lapa, man vaig 85 1.8 to kas viniem lapa. nikonam rit atkal jamejgina sazvanit, jo uz manu pasutijumu ko sorit veicu atbildes un zvana nav atpakal
uzraksti pm elikam vai shadow - vinji tur priekshnieki - pasuudzies - noteikti atbildees!
85 1,8 to kas fotonomaa neieteiktu "testeeshanai" pirms pirkshnas. vai nu nojaats vai kaadas citas probleemas, bet purple fringing ir nezheeliigs, pat lielaaks nekaa heliosam.....