nesen dabuju sb 600 zibsni un tagad sak paradities visadas extras, gluks ir tads ka zibspuldze iesledzot visu laiku siiic vai duuuc, diezgan dzirdami un tad pec paris gaismas shaviniem zigspuldze vairs nezibsni bet displeju rada, tad izsledzot displejs spidet nebeidz un ieslegt ar nevar, tad iznemu bachas un ielieku, displejs strada bet nezibsni tikuntaa, braakis?
khe mans minejums ar tads, lietoju kauakdas acme 2600 mah baterija diezgan jaunas, un nu sakuma nemaniju ko taadu, tagad pabildeju isu briidi un jau bachas sausas? intresanti
Parastās bačas lietojot, bankrotēsi, nopērc dažus komplektus lādējamās un dzīvo laimīgs. Pirms n-gadiem, kad nopirku pirmo ziepi ar AA bačām, pa lēto nopirku arī kaudzi ar kaut kādām Sony bačām, tip ilgam laikam pietiks. Izrādījās, ka ar tām pietiek kādiem 2 vai 3 kadriem
nu tas ari ir ladejamas, naca lidz 4 gab chargerim pa 13 ls kopaa, kad skraidiju ar ziepi bija sony bachas katra pa 7 ls, padaudz bet ar laiku izvazaajas un tagad pirkt vel nav sanacis domaju ka sitas pavilks labak bet nu jakamreiz vinas mani iegazis tad jamet vien bus musaraa
man ir ansmann akji. dabuju lietotus pirms vairak ka pusotra gada, joprojam ir OK. Duracell manas acis savu prestizhu zaudeja bridi, kad iepazinos ar GP. vienadas baterijas, GP 1,5x letaks, bet tur 1,5x ilgak, vismaz nelaadeejamie AAA pirkstinji.