Cik bildes jūs tā vidēji atstājas no vienas kārtīogas fotosesijas ? Vakar biju jūrmalā un kādas 6h fočēju , reāli piekusis biju , ņemot vērā visus jūsu ieteikumus, beigās no 687 bildēm atstāju 60 . Cik tas ir normāli ? 1 bidlei uznjemu 5 , lai asums butu skaidrs , gaismas protams , utt . Cik jus atstajat bidlet no fotosesijas ?
Fočēju pēc principa 10x nomēri 1x nogriez.. rezultātā 2-3h fotosesijā parasti ir kkur ap 300 bildēm, no kurām brāķi ir kādi 50. 250 ir ok, un 50 no tām var atlasīt, pārējās vnk līdzīgas cita citai.
Oskarz:Fočēju pēc principa 10x nomēri 1x nogriez.. rezultātā 2-3h fotosesijā parasti ir kkur ap 300 bildēm, no kurām brāķi ir kādi 50. 250 ir ok, un 50 no tām var atlasīt, pārējās vnk līdzīgas cita citai.
kaut kas liidziigs arii man. Varbuut vairaak ir nelaikaa nospiesto pogu, bet tas jau arii gaumes jautaajums, kas kuram braakjis. Meiteneem taapat patiik visas
Njaaa ...... ja sesiju skaita no modeles ierashanaas briizha, tad man 4 st laikaa labi ja 150 kadri safocheejas ;-) (kaut kaa 3 st nekaadi nesanaak ielikties)
man ir daudz, jo taisu asuma burstu. ja skatu mekleetaajaa nav asuma indikatora, tad uzlikt ideaalu asumu ar roku uz f2 ir gandriiz neiespeejami. burst mode - un ap 400 kadri. bet taa kaa esmu iipashi piekasiigs pret "sajuutaam" tad 90% uzreiz ir delete. citaadi jaaseezh pie 60 bildeem un jaasiekalojas. bet var uztaisiit forshu 20sek animeeto gifu.....
180 minutes 300 bildes ir aptuveni tāds temps kurā modele vel neaizmieg kamēr viņu fočē.. tikko sākas pārāk garas pauzes, tad modele sāk mulst, domā ka kkas nav kārtībā utt.
Atkarīgs jau arī no tā, kam tas tiek fotogrāfēts..! Uztaisi fotosesiju, kas vilkās visas dienas garumā un beidzot iedot "upurim" divas bildes, cilvēks domājams apvainosies
No vienas sesijas būtu labi izvilkt vienu mazo albūmiņu, respektīvi, vismaz 30 bildes.
Jāpiekrīt Oskarz'am virs 3h toč nav vērts iespringt.
Dažreiz knapi apsēstos 2-3 ložmetējsērijas,ap 15 kadri,90% asi,3 ļoti labi arī sižetiski(zivjdzenītis pagaišgad).Dažreiz braucu 4 X pa 100 km,noperos,nosēdu no rīta līdz vakaram-4 kadri,3 pilnīgs sū,viens kur var saprast kas bildēts(paipala).Dažreiz tik brienu un zveļu,brienu un zveļu 6-as gigas RAW-ā pillas,ap 50% asi ,sižetiski no tiem kādi 20-30 kadri.Dāzreiz nosēdu 6-8 stundas,jau viss piegriezies,tomēr beigās trāpās 4-5 kadru sērija ,visi labi(svītrainā ķauķa mamma).Nu tā kaut kā!
Pēdējā laikā - ļoti īpaši izvērtēju katru kadru un tiecos uz manu pirms tam izdomāto ideju. Reāli modeli brīdinu, ka sesija būs gara, bet bildes būs 10, bet afigennās.
Lutums:Pēdējā laikā - ļoti īpaši izvērtēju katru kadru un tiecos uz manu pirms tam izdomāto ideju. Reāli modeli brīdinu, ka sesija būs gara, bet bildes būs 10, bet afigennās.
Lutums:Pēdējā laikā - ļoti īpaši izvērtēju katru kadru un tiecos uz manu pirms tam izdomāto ideju. Reāli modeli brīdinu, ka sesija būs gara, bet bildes būs 10, bet afigennās.