forum.gif
palidziet izveleties obketivu canon 40D
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / palidziet izveleties obketivu canon 40D
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.09 08:09
 citēt
550 reizes????? oho... varbut Tev kā patstavigam klientam jau ir zelta klienta karte tur:))?
nē, bet ja nopietni man ir interese par to objektivu!
Publicēts: 06.08.09 09:35
 citēt
jā, piekritu profam:D
stikls domats vairāk jau tomēr mākslai, lai arī reportāzas sanak bildet, bet tomer retak
jāatzist, ka porterus esmu -lai arī cik divaini neizklausās, iecinijusi fotografet ar 80-300mm objektivu, tiesa gan tos, kas aŗā, telpās parasti nav tik daudz vietas, jo man ļoti patik tieši tas attēla dziļums
Publicēts: 06.08.09 09:37
 citēt
jo vairāk lasu, jo saprotu, ka man vajag vismaz 3 vēl objektivus, taču patreiz varu atļauties tikai vienu
šobrid man ir kits ar slikto gaismas jutibu un 18-50mm, un no 80-300mm objektivs, jutu caurumu tieši 50-80mm un tas ka tas objektivs ir neradošs jebkurā citādā gadijumā
Publicēts: 06.08.09 10:30
 citēt
Friidis:Tille, es izmantoju lbss.de (jau 550 reizes un viss OK...:)

a kada jega no lbss.de, ja .de ir ieks EU !? jeb piegades izmaksas krietni letakas?
Publicēts: 06.08.09 14:21
 citēt
elmars,un ko tu saki par tamronu, ko fridis iesaka?
Publicēts: 06.08.09 14:36
 citēt
Frīdis iesaka nevis Tamron, bet Tokinu. Leģendārs objektīvs ar senām tradīcijām, kapitāla konstrukcija, nevis plastmasas mūsdienu lētucis
www.photozone.de...
www.photographyreview.com...
www.nikonians.org...

Mandalay, LBSS jēga ir tāda, ka pārskaiti viņiem SEB bankā latus un pārējo viņi izdara paši- apmaksā, komunicē, atved uz Rīgu. Latvijas pasta risks atkrīt.
Publicēts: 06.08.09 15:42
 citēt
Fridi, es atvainojos, jā Tokinu
pārāk daudz šodien salasijos par Tomron
Publicēts: 06.08.09 17:29
 citēt
man laikam vieglak butu izveleties, ja redzetu bildes:D ko ar katru var aptuveni izdarit..
tokinas reālas bildes nevaru atrast internetā, droši vien nemāku sameklēt, visur rādās tehniskie apraksti
Publicēts: 06.08.09 17:58
 citēt
tille-bille:man laikam vieglak butu izveleties, ja redzetu bildes:D ko ar katru var aptuveni izdarit..
tokinas reālas bildes nevaru atrast internetā, droši vien nemāku sameklēt, visur rādās tehniskie apraksti

Ja būtu tuvāk Ogrei, varētu manu patestēt, jo neviens svešs tests neaizvietoe pers.iespaidus.

Elmaar- saprotu Tavu skepsi (kruta izskatās) , tomēr šis nav variants ar Ķīnas ražojumu- esot slavenas spranču firmas Angenieux projekts.
Publicēts: 06.08.09 20:10
 citēt
no Tava bilžu albuma kaut kas kur ielukoties nava?
Publicēts: 06.08.09 20:21
 citēt
Laikam nav...tur biežāk platais Sigma 12-24 un garais EF 70-200
Publicēts: 06.08.09 20:31
 citēt
Bija man senāk ar tā tokina. Mani iespaidi
+
2.8 ( bet tas tā nosacīti )
Korpuss ( nu riktīgs tanks )
-
Atvērts mīksts
AF varētu būt labāks.
Publicēts: 06.08.09 20:34
 citēt
Artur, neviens nesaka , ka tā Tokina ir ūberkrtais variants. Bet IMHO, pa analoģisku Sigmu krietni labāka.
Un cik maksā Canona L analogs- pats saproti.
Tā kā "budžetniekam" (nabagam)- gana laba izvēle.
Publicēts: 07.08.09 16:37
 citēt
Fridi, vai palidzesi man to objektivu nosolit?
kāda tev pieredze? cik ilgā laikā es viņu varetu dabut rokās?
Publicēts: 07.08.09 16:38
 citēt
man ir jautājums par SIGMU
vai galvenais sigmas minus ir tā krasu nobide? sigmas kam ir 2.8?
Publicēts: 07.08.09 16:38
 citēt
tikko kāds sāks "palīdzēt" nosolīt, tā cena uzkāps viens un divi! :D
Publicēts: 08.08.09 14:51
 citēt
tille-bille:Fridi, vai palidzesi man to objektivu nosolit?
kāda tev pieredze? cik ilgā laikā es viņu varetu dabut rokās?

Palīdzēt protams varu (pašlaik cena 47,05 EUR, izsole beidzas rītvakar 21:30 pēc LV laika). Vienīgi gribētu, lai uz izsoles beigu brīdi nauda ir pie manis , jo ir bijuši skumīgi piemēri, kad cilvēks pārdomā ņemt un pašam jāskraida jāpārdod, lai atgūtu savu naudu. Un pāris simti EUR priekš manis ir pietiekami liela nauda.

Palaidniek- ja esi kompetents jebajā, zini, ka reālā cena veidojas pēdējās minūtēs un ir gana atkarīga no kāda fanātiķa pircēju kompānijā, kas par jebkuru cenu grib nosolīt.
Publicēts: 09.08.09 09:32
 citēt
Fridi, liels paldies.
kā man labak darit?
ieskaitit vakara pusē naudiņu?
es nepardomāšu, jo man objektivs ļoti vajadzigs, vienigi kā varu zinat cik beigās par viņu tiks nosolits, kādas ir citas izmaksas, no pardeveja lidz tam lv kantorim un no tā kantora lidz lv. es tagad līdz apm 18iem nebušu pie datora, varbut Tu vari man uzrakstit sikak uz šiten vietējo epastu fotoblogā un ar visu nepieciešamo info:)
Publicēts: 09.08.09 10:34
 citēt
Informācijai citiem interesentiem varu uzrakstīt savas izmaksas par šo Tokina 28-70/2,6-2,8 (3,5 gadi atpakaļ- pirmais pirkums ebajā, dēļ tā arī iestājos tur)
Izsoles cena 244 EUR
Sūtīšana pa Vāciju 7,00 EUR
Atvešana uz LV (lbss.de) 3,66 Ls.
Kopā 188,88 Ls.
Bet ir redzētas šā objektīva izsoles, kas beidzas zem 200 EUR- kā paveicas (ja negadās dikti bagāts un gribošs konkurents)...:)

P.S. Tillei & Billei uzrakstīju katrai pa vēstulītei privāti...:))))
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):