forum.gif
Pērku Kameru.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku Kameru.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.09 00:49
 citēt
dansiga:kasnukas, nuu - man arii it kaa .. bet es ljoooti reti atceros, ka mobilajam ir arii kamera;-)))

Man gan dažreiz mobilajā iebūvētā kamera ir izlīdzējusi (nu ne jau mākslas tapšanai, jo no manis mākslinieks kā no cūkas grāmatvedis)! Kā mājās uzradās divas spogulenes, tā ziepis vair nevienam nebija vajadzīgs un tika pārdots. Kādu brīdi gan ar sievu apspriedām versiju par Canon ixus iegādi, lai var iemest kabatā uz kādu trādi-rīdi pasākumu, bet tālāk par spriešanu pagaidām neesam tikuši un staipam spoguļkastes. Protams, ja kāds pa lētu naudu gribēs tikt vaļā no laba ziepja, es neatteikšos.
Publicēts: 06.08.09 00:51
 citēt
Es pāris gadus atpakaļ no ss.lv pa 65 Ls nopirku Canon S70 (ar platleņķi un RAW) un tagad praktiski vienlīdzīgi strādā gan ziepis, gan "lielais"...:)
Publicēts: 06.08.09 00:55
 citēt
Es, kā jau pieticīgam cilvēkam klājas, samierinātos ar kādu G10. ;)
Publicēts: 06.08.09 01:01
 citēt
kasnukas:Es, kā jau pieticīgam cilvēkam klājas, samierinātos ar kādu G10. ;)

Bik pa lielu vidusmēra kabatā likšanai- zūd ziepja galvenā jēga..:)
Publicēts: 06.08.09 01:05
 citēt
Man kabatas lielas un uz spogulenes fona G10 nav pilnīgi nekas! :)
Uz Panasonic DMC FZ28 tieši dēļ izmēriem nepretendēju, lai gan kā ikdienas ziepis tīri funkcionāli man patiktu vairāk.
Publicēts: 06.08.09 01:11
 citēt
kasnukas:Man kabatas lielas un uz spogulenes fona G10 nav pilnīgi nekas! :)
Uz Panasonic DMC FZ28 tieši dēļ izmēriem nepretendēju, lai gan kā ikdienas ziepis tīri funkcionāli man patiktu vairāk.

Nu nazinu gan, kādas Tev kabatas. Ja ziepis šortos nelien, labāk jau ņemt līdzi mazo mugursomu ar dSLR (lietoju LowePro Slingshotu)..:)
Publicēts: 06.08.09 01:23
 citēt
Džinsu jakas iekškabatā G10 lien, ka nemetas, bet ir arī speciāla maza somiņa, kura daudz vietas neaizņem un īpaši netraucē.
Publicēts: 06.08.09 11:25
 citēt
vispaar baigi jautrie shitie gaaganu kari. rodas sajuuta, ka lielaakaa dalja blogeru ir fotorazhotaaju lielaakie akcionaari un tagad dedziigi aizstaav un reklamee savu produktu :D

vienkaarshi ienaaca praataa fraaze (neattiecinu uz konkreetiem indiviidiem) - viens otrs te taads kanon piekriteejs, ka pat auto nopircis ar nosaukumu EOS... :P
Publicēts: 06.08.09 11:33
 citēt
Rixweber, nav nekādu gāganu karu. Visas firmas ir gana labas un ražo diezgan vienāda līmeņa tehniku. Bet tikai vienīgais Oly (piedziedot Panasonikam) uztaisījis visnotaļ labu, taču specifiska formāta spoguļkameru ar ziepja cienīgu sensoru ar visām no tā izrietošajām negatīvajām sekām. Un diemžēl dažs labs kolēģis ar šo skumjo faktu ietiepīgi nespēj samierināties- pat ar to mājienu, kas tiek dots colvēkiem, kas pašlaik izvēlas sev pirmo sistēmu.
Publicēts: 06.08.09 11:43
 citēt
Es arī domāju par ziepi ko vazāt ikdienā +laivu braucienos, medībās u.c. Pagaidām noskatīts Panasonisc DMC-FT1EP. Maziņš, platleņķis, var bāzt ūdenī, mest zemē u.c. Arī dpreview par viņu tikai labu saka. Vispār palasot atsauksmes, esmu secinājis ka puslīdz labus ziepjus ražo tikai Canon un Panasonic. Pie kam bieži vien otrais pēc parametriem un cenas iekabina pirmajam.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):