nu nez ... es padomaashu ;-) bet neko nesolu! patiesibaa jau nevajadzetu domaat .. pietiek, ka es vienu "tipinju" ik pa briidm meedzu atstaat vienu uz 3-4 dienaam ... ilgaak gan neatljaujos ;_)
dansiga:nu nez ... es padomaashu ;-) bet neko nesolu! patiesibaa jau nevajadzetu domaat .. pietiek, ka es vienu "tipinju" ik pa briidm meedzu atstaat vienu uz 3-4 dienaam ... ilgaak gan neatljaujos ;_)
es būtu ļoti laimīga , ja Tipiņam būtu tāda jauka saimniece kā tu nu ja izdomā....dod ziņu!
Mjaa , žel žēl , tu jau varēji vēl te pastrādāt. Man gan pašam 2/3 bijušo darbinieku un pat biznesa partneri pēdējā pus gadā aiztinušies kurš uz USA kurš uz CANADA pat uz Horvātiju un Australiju , viena iestrēgusi UK pusceļa uz ķenguru zemi. Ogres rajonā vispār no 6 foto kantoriem pirms gada palicis tikai 1 maziņš ar vienu darbinieku
ha bezdarbs Latvijā........ap 150 000 bezdarbnieku. Es pusgadu darbiniekus nevarēju dabūt, kas būtu ar mieru ne ofisā strādāt, bet kaut ko smagāku, netīrāku darīt......
kā jūs, aizbraucēji, tos darbus sameklējat? padalieties, lūdzu, pieredzē - braucat uz konkrētu vietu un meklējat no turienes vai sūtat CV un gaidat kad kāds būs ar mieru sadarboties?
zazis:ha bezdarbs Latvijā........ap 150 000 bezdarbnieku. Es pusgadu darbiniekus nevarēju dabūt, kas būtu ar mieru ne ofisā strādāt, bet kaut ko smagāku, netīrāku darīt......
MaVi:kā jūs, aizbraucēji, tos darbus sameklējat? padalieties, lūdzu, pieredzē - braucat uz konkrētu vietu un meklējat no turienes vai sūtat CV un gaidat kad kāds būs ar mieru sadarboties?
Cik zinu - vairākums brauc pie radiniekiem, draugiem un paziņām - bez 100% darba iespējām - tur (ja neesi pēdējais nūģis) dabūsi darbu mēneša laikā.
MaVi:kā jūs, aizbraucēji, tos darbus sameklējat? padalieties, lūdzu, pieredzē - braucat uz konkrētu vietu un meklējat no turienes vai sūtat CV un gaidat kad kāds būs ar mieru sadarboties?
Cik zinu - vairākums brauc pie radiniekiem, draugiem un paziņām - bez 100% darba iespējām - tur (ja neesi pēdējais nūģis) dabūsi darbu mēneša laikā.
'
man viens paziņa, kompānijā ar citiem tādiem pat, nesen aizbrauca. Pklaiņoja ap mēnesi, piečakarēja šo. Nu atpakaļ. Morāle - visur labi, kur mūsu nav........ bet vispār te cilvēks kačīti gribēja atdot
nu aiztinos nupat pirms divarpus gadiem, braucu taa - sakraameeju somu, dabuuju paziistamu galu, kas izmitinaatu uz tuvaako laiku un laidos prom. uz vietas naakamajaa dienaa saaku mekleet darbu, peec 3 dienaam atradu un peec nedeeljas jau straadaaju .. un taalaak jau pats no sevis aiziet..
zazis:njā... tādi tie letiņi ir pie pirmām grūtībām met plinti krūmos un laižās lapās......
ko Tu tur muldi? kaadas pirmaas gruutiibas? atver acis! taas "gruutiibas" nav vakar saakushaas!
zazis:Es pusgadu darbiniekus nevarēju dabūt, kas būtu ar mieru ne ofisā strādāt
suudiigi mekleeji, mans domaat. pastaasti kas Tev tas par taadu darbu, kam Tu nevareeji cilveekus atrast? ja jauar darbspeeku tik lielas probleemas, padalies ar savu kontakttaalruni, man Lv daudz draugu un pazinju gan specializeeti, gan nespecializeeti, kas darbu nevr atrast un kaklu lauzj par to, ka beernus nevar pabarot