SL:Nu ko, sāksies katram sava viedokļa uzspiešana.. Varētu padomāt, ka tas k-ko atrisinātu..
Ja valsts nedara neko Tev - izdari Tu tai. Vismaz būs tā apziņa, ka esi k-ko darījis, un varēsi spodrināt savu nimbu virs galvas.
Pasaka par Sprīdīti, kas devās laimi meklēt - ir tikai pasaka.
nuja nuja, iesmērē tik, lai labāk slīd un paprasi vēlreiz..... lielākā daļa aizbraukušo ar dzīvi ir apmierināti ( atšķirībā no LV vairākuma) vēl tuviniekiem palīdz, atpakaļ netaisās. Kā tur ar to laimi paliek ?
cik Tev pāri 20 ? 2-3 gadi ? ā u7n par attieksmi paspriedīsim tad, kad palikusi bez darba nesaņemsi nekādus pabalstus, saskarsies ar pseidoapmaksāto medicīnu utt
Kurš ir gājējs-braucējs to neviens neapturēs. 90 gadu beigās ap 400 000 poļi izbrauca laimi meklēt uz Īriju Angliju un uz šodienu 70% ir atgriezušies. Neviens mums neko neiedos, ja mēs paši neko nedarīsim. ap50% amerikāņi nav apmierināti ar savu valdību, ap 60% fraņču arī nav apmierināti ar savu valdību daudzos jautājumos un vai viņi brauc prom? Paradīze uz zemes virsmas nekad nav bijusi un nekad nebūs, bet nez kāpēc 5 gadus atpakaļ cilvēki iedomājās ka Latvijā tā ir.
NilsS - es nekad nevienam neesmu piedāvājis cieto algu, var dzīt luni un neko nedarīt un neko nesaņemt, bet var strādāt un nopelnīt 30 Ls/dienā. Un daudzi nebija ar mieru uz tādu variantu, jo viņi nav pieraduši strādāt, bet atrasties darba vietā.
MaVi:kā jūs, aizbraucēji, tos darbus sameklējat? padalieties, lūdzu, pieredzē - braucat uz konkrētu vietu un meklējat no turienes vai sūtat CV un gaidat kad kāds būs ar mieru sadarboties?
Cik zinu - vairākums brauc pie radiniekiem, draugiem un paziņām - bez 100% darba iespējām - tur (ja neesi pēdējais nūģis) dabūsi darbu mēneša laikā.
Es braucu uz zināmu darba vietu, kur mani jau gaida.Un alga pieklājīga. Un nav nekāds melnais darbs.
zazis:ha bezdarbs Latvijā........ap 150 000 bezdarbnieku. Es pusgadu darbiniekus nevarēju dabūt, kas būtu ar mieru ne ofisā strādāt, bet kaut ko smagāku, netīrāku darīt......
Vajadzēja atbilstošu atalgojumu solīt,nebūtu pusgadu jāmeklē... Ja jau, gribas muļķus pa lēto,tad tā ar sanāk...!
NilsS: Valsts mūs uzmeta ? Uzmeta. A ko mums neuzmest...palikušajiem būs vairāk vietas
Lai nu ko es esmu iemācijies savos patsmi gadu "Ceļojumos" tas ir piekāst jebkādus MAN NETĪKAMUS uzzspiestus pasākumus ko man meģina uzbāst JEBKURA "Valsts" lai arī kur tā neatrastos . Pats savas laimes kalējs viemēr un vissur neatkarīgi no JEBKĀDAS valstss , vaig tik to tā nodefinēt un būs PX ko tur kāda valsts tev dara "Dižķibeles @ Tīgerlēciens" ar tev viss PX un dari kā pašam konkrētā brīdī pātīk labāk Šitādas "Dižķibeles" mesmu pieredzējis vismaz pāris , dzīvoju pie swensoniem kad šiem notika kas lidzīgs. Stuteju rebes ar Somiem kad šiem bija kā paši saka katrs otrais valstī bez daraba un uz kurieni šie masveidā brauca šancēt UZ LATVIJU @ Igauniju Tieši tad skandināvi sāka kārtīgi staipīt savas roķeles prom no sāvam "Dižķibelēm" un ieperinājās pie MUMS Taka man viss PX , daru tā kā man parīk "A valsti" pa manam var vadīt kaut vai Mikimauss ar Donaldu daku , manu labsajūtu tas neietekmē
NilsS: Valsts mūs uzmeta ? Uzmeta. A ko mums neuzmest...palikušajiem būs vairāk vietas
Lai nu ko es esmu iemācijies savos patsmi gadu "Ceļojumos" tas ir piekāst jebkādus MAN NETĪKAMUS uzzspiestus pasākumus ko man meģina uzbāst JEBKURA "Valsts" lai arī kur tā neatrastos . Pats savas laimes kalējs viemēr un vissur neatkarīgi no JEBKĀDAS valstss , vaig tik to tā nodefinēt un būs PX ko tur kāda valsts tev dara "Dižķibeles @ Tīgerlēciens" ar tev viss PX un dari kā pašam konkrētā brīdī pātīk labāk Šitādas "Dižķibeles" mesmu pieredzējis vismaz pāris , dzīvoju pie swensoniem kad šiem notika kas lidzīgs. Stuteju rebes ar Somiem kad šiem bija kā paši saka katrs otrais valstī bez daraba un uz kurieni šie masveidā brauca šancēt UZ LATVIJU @ Igauniju Tieši tad skandināvi sāka kārtīgi staipīt savas roķeles prom no sāvam "Dižķibelēm" un ieperinājās pie MUMS Taka man viss PX , daru tā kā man parīk "A valsti" pa manam var vadīt kaut vai Mikimauss ar Donaldu daku , manu labsajūtu tas neietekmē
Nekad nav paticis Donalds Daks. Un Simpsons arī nepatīk!