ok, pieteicos 423. kilometrā, tur neviens nebija... paldies par info - bet laiks tik maz atlicis - a tur tik daudz vēl brīvu vietu :O cerams, ka izdosies tautu salasīt
nun ja es saslimstu peksni? va vel kaut kas... bet bus japafocee... stulbi ka tas ir 23.08.. jo tad ir trek 24h... ja piedalisos, es vairs nepiecelsos pars dienas...
nu es biju stopeshanas maratona kur sakas riga un tad jekapils, gulbene, smiltene, valmiera pa chekpointam un mazasalaca finish,. nakamaja diena knapi gaja, nu es sita maratona laika iedzersu patr jums ari alinu
tu brauksi? es laikam tur buushu vienam paziistamam kaa paliigs/atbalstiitaajs
nu jaapskatas trasi, un vel 100Ls jaiztere ja dabutu pa brivu telts-vietu un kas sarga paiku (moš jums ir vieta? kas pa komandu?), iesp. ari domatu. bet gribas jau ari
zo:
tu brauksi? es laikam tur buushu vienam paziistamam kaa paliigs/atbalstiitaajs
nu jaapskatas trasi, un vel 100Ls jaiztere ja dabutu pa brivu telts-vietu un kas sarga paiku (moš jums ir vieta? kas pa komandu?), iesp. ari domatu. bet gribas jau ari
nav nekaada komanda. tas chaliitis viens pats brauks 24h
vot interesanti, kur tu pastāvēsi un pafotogrāfēsi? Uz šosejas vienu - divus garām skrienošus cilvēkus? neskries jau pa apli un sacīkste nebūs ne tik. Tad jau no vidusskolas sporta stundas kārtīgāka reportāža sanāktu
aitinaa:anonims-baidos, ka ne suda tu nevari. tas km ir noteikta laika janoskrien
nu baidies, es nesaprotu, pec ka jus par cilvekiem, kurus nepazistat varat tik konkreti izsacities? 1km = 1000 m = max 6 min laikam atkatojos, bet man vel nav tie gadi ka nevaru 1 km noksriet, katru dienu braucu ar riteni uz darbu, pec darba nedela 1x braucu 30 km uz kadu vietu , k apiemeram bolderaja, plus vel sk8 un nevaresu 1km noksriet. bajdies apr sevi labak, ka lidz veikalam driz nevaresi ajziet
parasti tizlie rakstitaji jau lielakie sportisti logika pieklibo tev, aceros skolas laikaa klasebiedriem sporta 10, bet latv.val 4 latv.val 10, bet sporta 4
nu par to jau ari gāja runa iepriekšējajā ierakstā, sportisti rakstī nemāk , plus vel man te nav nekāda gramatikas stunda ja vaig varu rakstīt precīzi un korekti, bet nu kāda jēga?
Neskriešu principa pēc. Ideja laba bet domaju neīstajā laikā. Kad jēdziens " politiskā atbildība " nebūs utopija tad arī apsvēršu izdarīt kādu labu darbu šīs valsts vārdā.
Shadow:es joprojam neesmu sapratis to weblabu, bet skrieshu pie Kjekavas...
SL!? Tu skriesi?
aha, jau noskrēju plkst 13:00 bij pie Cēsīm 307 km Skaidrs, ka neskrēju uz savas lauztās kājas ;DD Mani uz maiņām pičpaunā ņēma 3 puiši! Bet tā APZIŅA, ka es arī piedalījos - RUĻĻĻĻĒ
Skriet vai neskriet? Šodien ir pagājuši 20 gadi, kopš Baltijas ceļa. Jā, arī toreiz es biju šajā ceļā, starp savējiem. Kāds laiciņš pagājis, pa šo laiku bērni ir gan paaugušies un arī izauguši. Vidējais no tiem šogad pabeidza vidusskolu un vakar aizdevās mācīties uz Dāniju. Šodien zvanīja, ka ir veiksmīgi galā. Tiktāl viss ir labi. Bet motivācija, kāpēc aizbrauca, ir- prom no šejienes. Jā, es arī teicu un virzīju uz to, ka ir jābrauc. Es ļoti labi saprotu, ja puišiem veiksies un viņi tur iejutīsies, ļoti maz ticams, ka viņi brauks atpakaļ... Vai toreiz, stāvot Baltijas ceļā, mēs varējām iedomāties, ka pēc 20 gadiem mēs virzīsim savus bērnus uz to, lai viņi brauc no šejienes projām? Skriet vai neskriet? Šoreiz izlaidīšu. Varbūt pēc kāda laika būs vēlreiz Baltijas ceļš, skrējiens, brauciens, vienalga kas... un tad atkal būs liela vēlēšanās piedalīties. Kā toreiz, pirms 20 gadiem...