Es domāju, ka neviens profs nav tādu Vistu rokās turējis. Un, ja dzīvo Latvijā un taisies pasūtināt to statīvu no bhphotovideo.com, tad lētāk sanāks tepat nopirkt normālu manfrotto
Xneta cenas nepatīk. Salīdzināšanai - turpat blakus reklamēto 785B par Ls 49,90 nopirku par apm. Ls 35, koeficients iespaidīgs. Protams, nav zināms, vai visam tāds.
Xneta cenas nepatīk. Salīdzināšanai - turpat blakus reklamēto 785B par Ls 49,90 nopirku par apm. Ls 35, koeficients iespaidīgs. Protams, nav zināms, vai visam tāds.
orks:
salīdzināji ar 785B ar 055xproB - tās tak pilnīgi atšķirīgs lietas. uz pirmā var likt ziepjtrauku - un otrā normālu DSLR aparātu. vēl saprastu ja 190xproB piesauktu. Xnet cena par to komplektu ir ok.
orks:
omulis:Ko sakat par šo komplektu?
http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=218623
Kārtējo reiz bolu acis, ka cilvēki perk statīvus gandrīz vai ja ne kameras cenā tad puses kameras cenā. Laiku atpakaļ pa 40ls nopirku Valbon statīvu, un lieku virsū visu ko bez problēmām, protams statīvu izmantoju reizi gadā, nu var būt divas, jo īpaši ar garajām expozīcijām neaizraujos un , ja ari vajag ko tumšāku bildēt tad uzlieku lielāku ISO.
to swarovski es pa brivu dabuju , celtnecibas laukuma viens norvegis kkadus merijumus veica , un bija vinam tas stativs , sis vinu pameta buvlaukuma un aizmauca prom , man divreiz nav jasaka iesucu nasis ak es tipiskais LV pilsonis
spaiks:to swarovski es pa brivu dabuju , celtnecibas laukuma viens norvegis kkadus merijumus veica , un bija vinam tas stativs , sis vinu pameta buvlaukuma un aizmauca prom , man divreiz nav jasaka iesucu nasis ak es tipiskais LV pilsonis
esmu loti apmierinats, vairak naudas pa stativu noteikti neizgrustu
tipa nospēri? bet gan jau ka normāls statīvs par kuru dēļ vārda ir stipri jāpārmaksā. lai gan lai saprastu kāds tas ir - tas ir jāpalieto. pēc bildes nepateiksi, turklāt kā saprotu to varētu pirkt tie kas lieto Swarowski optiku nevis fotoaparātus
chukmasoff, statīvi ir dažādi un domāju, ka tas 40 Ls vērtais Velborn ko lieto nav diez ko stabils. bet, ja statīvus lieto reti, jo nav svarīgs bildes asums, tad pieņemu, ka arī tas ir diezgan ok
spaiks:to swarovski es pa brivu dabuju , celtnecibas laukuma viens norvegis kkadus merijumus veica , un bija vinam tas stativs , sis vinu pameta buvlaukuma un aizmauca prom , man divreiz nav jasaka iesucu nasis ak es tipiskais LV pilsonis
tipa nospēri? bet gan jau ka normāls statīvs par kuru dēļ vārda ir stipri jāpārmaksā. lai gan lai saprastu kāds tas ir - tas ir jāpalieto. pēc bildes nepateiksi, turklāt kā saprotu to varētu pirkt tie kas lieto Swarowski optiku nevis fotoaparātus
chukmasoff, statīvi ir dažādi un domāju, ka tas 40 Ls vērtais Velborn ko lieto nav diez ko stabils. bet, ja statīvus lieto reti, jo nav svarīgs bildes asums, tad pieņemu, ka arī tas ir diezgan ok
aiznemos un neatdosanu , bet kameru ari var stutet virsu , velborns ir pietiekosi stabils pa to ciparu , bet protams stativu biezi neizmantoju , taka pietiekosi labs prieks ta cik vajadzigs
nuuu, shitaa ir manta, pasham ir dikti liidziigs, apaksha nak skruve ar kuru var ieskruvet visur kur - lielo spoguleni netur, kadu filmkameru mieriigi, ziepi - nesaspringstot. ja nav vajadzigs aparatam, labi noder zibenesnofikseshanai kaut kur, esmu pie koka zara skruveejis, utt.
nuuu, shitaa ir manta, pasham ir dikti liidziigs, apaksha nak skruve ar kuru var ieskruvet visur kur - lielo spoguleni netur, kadu filmkameru mieriigi, ziepi - nesaspringstot. ja nav vajadzigs aparatam, labi noder zibenesnofikseshanai kaut kur, esmu pie koka zara skruveejis, utt.
tur spoguleni, viss atkarīgs, kādu objektīvu izmanto
Nu nezinu par asumu, makro protams nebildēju bet bildēju juvelirku priek„s katalogiem un posteriem un no rokas, protams ar impulsa gaismām. Bet ja laukā bildēšana un nav naktī javbildē ta ISO 6400 un bez provblēmām, ne troksnis ne asuma trūkus, ja caur Lightroom izlaiž cauri, kaut ari pats RAWs ir laba kvalitāte.
ak34:chukmasoff, tā jau ir - katram prasības ir atšķirīgas
a un vel nu es ar garāku ka 100mm praktiski nebildēju, un gandrīz neesmu bildēkis, ja nu vienīgi nedaudz ar 70-200 kuru notirgoju tapec ka neetradu īpašu pielietojumu, un 28-300 kadreiz klaiku atpaka''l kantori kad strādāju, bet tas jau reportiem in tur ar sta''ivu neizskraidīsi.. Tam 70-200 it ka statīvs ne visai prasijās, bet pieļauju ka ja bildē to ko Tu bildē tad gan, jo putni un zvēri tos nakas ilgi gaidīt , tas nav aktion reports...