forum.gif
Statīvi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Statīvi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.09 21:40
 citēt
Ko profi teiktu par šo statīvu i www.bhphotovideo.com... ?
Publicēts: 07.08.09 10:21
 citēt
Es domāju, ka neviens profs nav tādu Vistu rokās turējis. Un, ja dzīvo Latvijā un taisies pasūtināt to statīvu no bhphotovideo.com, tad lētāk sanāks tepat nopirkt normālu manfrotto :)
Publicēts: 19.01.11 19:58
 citēt
Ko sakat par šo komplektu?

www.xnet.lv...
Publicēts: 19.01.11 20:02
 citēt
xneta komplekts labs!
Publicēts: 19.01.11 20:18
 citēt
Tā vista atgādina pēc skata kādu lētā gala Sliku :)
Publicēts: 19.01.11 20:35
 citēt
Lunis:Tā vista atgādina pēc skata kādu lētā gala Sliku :)

Luni, kas par vistu? :D

xnet komlekts būs pietiekam stabils prikš canon 5D + 70-200L?
Publicēts: 19.01.11 20:40
 citēt
Kā tad tur bija? Statīvam jāsver tik pat daudz, cik kamerai ar loriņiem?
Publicēts: 19.01.11 20:50
 citēt
omulis:Ko sakat par šo komplektu?

http://www.xnet.lv/index.php?zoomid=218623

Xneta cenas nepatīk. Salīdzināšanai - turpat blakus reklamēto 785B par Ls 49,90 nopirku par apm. Ls 35, koeficients iespaidīgs. Protams, nav zināms, vai visam tāds.
Publicēts: 19.01.11 21:16
 citēt
orks:

Xneta cenas nepatīk. Salīdzināšanai - turpat blakus reklamēto 785B par Ls 49,90 nopirku par apm. Ls 35, koeficients iespaidīgs. Protams, nav zināms, vai visam tāds.

Krānu staipi?
Publicēts: 19.01.11 21:17
 citēt
Ungus:
orks: Xneta cenas nepatīk. Salīdzināšanai - turpat blakus reklamēto 785B par Ls 49,90 nopirku par apm. Ls 35, koeficients iespaidīgs. Protams, nav zināms, vai visam tāds.

Krānu staipi?

Ko nu kurš māk izlasīt. Laikam problēma.
Publicēts: 19.01.11 21:18
 citēt
RudeWolf:Kā tad tur bija? Statīvam jāsver tik pat daudz, cik kamerai ar loriņiem?

tās ir muļķības
Publicēts: 19.01.11 22:10
 citēt
salīdzināji ar 785B ar 055xproB - tās tak pilnīgi atšķirīgs lietas. uz pirmā var likt ziepjtrauku - un otrā normālu DSLR aparātu. vēl saprastu ja 190xproB piesauktu.
Xnet cena par to komplektu ir ok.

orks:

Publicēts: 19.01.11 23:03
 citēt
Bet pats statīvs un galva priekš 5D + 70-200L?
Publicēts: 19.01.11 23:12
 citēt
šitie būs paši izturīgākie statīvi geostar.lv... ;)
Publicēts: 21.01.11 01:31 labots
 citēt
jautajums par stativiem !!!

kas sitie ir pa zveriem

www.bhphotovideo.com...

vienkarsi nahalavu vienu tadu pa brivu dabuju, nezinaju ka vini tada cipara ir :D:D:D:D

nav neviens no sitajiem , laikam mazlet paaudzi zemaks , bet nu firma ta pati
Publicēts: 21.01.11 01:35
 citēt
a ko, nezinaji, ka swarovskis taisa talstatus/teemekljus?
tad nu tiema ri shitie stativi paredzeti...
Publicēts: 21.01.11 01:37 labots
 citēt
versatile:a ko, nezinaji, ka swarovskis taisa talstatus/teemekljus?
tad nu tiema ri shitie stativi paredzeti...

nezinaju, ne labi vasaras beigas uzinaju :P
tik , izmantoju vinu ka gaismas turekli :D

www.opticsplanet.net...

sitads laikam man ir a , nav pie rokas vados pec bildes
Publicēts: 21.01.11 01:51
 citēt
Kārtējo reiz bolu acis, ka cilvēki perk statīvus gandrīz vai ja ne kameras cenā tad puses kameras cenā.
Laiku atpakaļ pa 40ls nopirku Valbon statīvu, un lieku virsū visu ko bez problēmām, protams statīvu izmantoju reizi gadā, nu var būt divas, jo īpaši ar garajām expozīcijām neaizraujos un , ja ari vajag ko tumšāku bildēt tad uzlieku lielāku ISO.
Publicēts: 21.01.11 01:57
 citēt
to swarovski es pa brivu dabuju , celtnecibas laukuma viens norvegis kkadus merijumus veica , un bija vinam tas stativs , sis vinu pameta buvlaukuma un aizmauca prom , man divreiz nav jasaka iesucu nasis :D ak es tipiskais LV pilsonis :D

, bet es pirms nepilna gada nopirku kko sadu

www.laptop.lv...

esmu loti apmierinats, vairak naudas pa stativu noteikti neizgrustu
Publicēts: 21.01.11 02:04
 citēt
Manējais ari kas līdzīgs
Publicēts: 21.01.11 02:17
 citēt
nopirku lietotu manfortto ar lodes galvu pa sakariigu ciparu, man ari pietiek :)
Publicēts: 21.01.11 06:54
 citēt
spaiks:to swarovski es pa brivu dabuju , celtnecibas laukuma viens norvegis kkadus merijumus veica , un bija vinam tas stativs , sis vinu pameta buvlaukuma un aizmauca prom , man divreiz nav jasaka iesucu nasis :D ak es tipiskais LV pilsonis :D

www.laptop.lv...

tipa nospēri? bet gan jau ka normāls statīvs par kuru dēļ vārda ir stipri jāpārmaksā. lai gan lai saprastu kāds tas ir - tas ir jāpalieto. pēc bildes nepateiksi, turklāt kā saprotu to varētu pirkt tie kas lieto Swarowski optiku nevis fotoaparātus

chukmasoff,
statīvi ir dažādi un domāju, ka tas 40 Ls vērtais Velborn ko lieto nav diez ko stabils. bet, ja statīvus lieto reti, jo nav svarīgs bildes asums, tad pieņemu, ka arī tas ir diezgan ok
Publicēts: 21.01.11 14:07
 citēt
ak34:
spaiks:to swarovski es pa brivu dabuju , celtnecibas laukuma viens norvegis kkadus merijumus veica , un bija vinam tas stativs , sis vinu pameta buvlaukuma un aizmauca prom , man divreiz nav jasaka iesucu nasis :D ak es tipiskais LV pilsonis :D

www.laptop.lv...

tipa nospēri? bet gan jau ka normāls statīvs par kuru dēļ vārda ir stipri jāpārmaksā. lai gan lai saprastu kāds tas ir - tas ir jāpalieto. pēc bildes nepateiksi, turklāt kā saprotu to varētu pirkt tie kas lieto Swarowski optiku nevis fotoaparātus

chukmasoff,
statīvi ir dažādi un domāju, ka tas 40 Ls vērtais Velborn ko lieto nav diez ko stabils. bet, ja statīvus lieto reti, jo nav svarīgs bildes asums, tad pieņemu, ka arī tas ir diezgan ok

aiznemos un neatdosanu , bet kameru ari var stutet virsu , velborns ir pietiekosi stabils pa to ciparu , bet protams stativu biezi neizmantoju , taka pietiekosi labs prieks ta cik vajadzigs
Publicēts: 21.01.11 14:37
 citēt
supper statīvs
...... :bad_smile:
Publicēts: 21.01.11 14:50
 citēt
negatIvs:supper statīvs

nuuu, shitaa ir manta, pasham ir dikti liidziigs, apaksha nak skruve ar kuru var ieskruvet visur kur - lielo spoguleni netur, kadu filmkameru mieriigi, ziepi - nesaspringstot. ja nav vajadzigs aparatam, labi noder zibenesnofikseshanai kaut kur, esmu pie koka zara skruveejis, utt.
Publicēts: 21.01.11 14:53
 citēt
versatile:
negatIvs:supper statīvs

nuuu, shitaa ir manta, pasham ir dikti liidziigs, apaksha nak skruve ar kuru var ieskruvet visur kur - lielo spoguleni netur, kadu filmkameru mieriigi, ziepi - nesaspringstot. ja nav vajadzigs aparatam, labi noder zibenesnofikseshanai kaut kur, esmu pie koka zara skruveejis, utt.
tur spoguleni, viss atkarīgs, kādu objektīvu izmanto
Publicēts: 21.01.11 14:56
 citēt
es tak rakstiju, ka LIELO netur.
Publicēts: 21.01.11 16:46
 citēt
ak34:

www.laptop.lv...

chukmasoff,

Nu nezinu par asumu, makro protams nebildēju bet bildēju juvelirku priek„s katalogiem un posteriem un no rokas, protams ar impulsa gaismām. Bet ja laukā bildēšana un nav naktī javbildē ta ISO 6400 un bez provblēmām, ne troksnis ne asuma trūkus, ja caur Lightroom izlaiž cauri, kaut ari pats RAWs ir laba kvalitāte.
Publicēts: 21.01.11 16:48
 citēt
chukmasoff,
tā jau ir - katram prasības ir atšķirīgas
Publicēts: 21.01.11 16:53
 citēt
ak34:chukmasoff,
tā jau ir - katram prasības ir atšķirīgas

a un vel nu es ar garāku ka 100mm praktiski nebildēju, un gandrīz neesmu bildēkis, ja nu vienīgi nedaudz ar 70-200 kuru notirgoju tapec ka neetradu īpašu pielietojumu, un 28-300 kadreiz klaiku atpaka''l kantori kad strādāju, bet tas jau reportiem in tur ar sta''ivu neizskraidīsi.. Tam 70-200 it ka statīvs ne visai prasijās, bet pieļauju ka ja bildē to ko Tu bildē tad gan, jo putni un zvēri tos nakas ilgi gaidīt , tas nav aktion reports...
Publicēts: 21.01.11 19:32 labots
 citēt
Nu so bildi piemēram bildēju ar 12Ls vērtu statīvu. Bet uz statīva gan bija 400D un 18-55 kits.

Publicēts: 21.01.11 19:47
 citēt
Riteņi dikti smuki!
Pārējo gan grūti saredzēt uz tumšā fona..:)))
Publicēts: 22.01.11 00:23
 citēt
nezinu kas ir izcils taja bilde, bet to pašu vareja bildēt ar jeb ko.... kau ar mobilo
Publicēts: 22.01.11 02:35
 citēt
omulis:Nu so bildi piemēram bildēju ar 12Ls vērtu statīvu.
gan jau, ka ar kameru bildēji, ne ar statīvu!
Publicēts: 22.01.11 17:26
 citēt
chukmasoff:nezinu kas ir izcils taja bilde, bet to pašu vareja bildēt ar jeb ko.... kau ar mobilo

protams ;))
Publicēts: 22.01.11 17:45
 citēt
Friidis:Riteņi dikti smuki!
Pārējo gan grūti saredzēt uz tumšā fona..:)))

Rekur bilde lielaka izmērā.

pic2.fotki.lv...
Publicēts: 22.01.11 17:49
 citēt
truukst divu blichu. viena salonaa otra kontrgaisma. savaadaak baisi plakani
Publicēts: 22.01.11 18:28
 citēt
lkz:truukst divu blichu. viena salonaa otra kontrgaisma. savaadaak baisi plakani

Tā bilde tapusi gadus četrus atpakaļ. Tad man tas tā neinteresēja ;)
Publicēts: 23.01.11 01:58
 citēt
omulis:
Tā bilde tapusi gadus četrus atpakaļ. Tad man tas tā neinteresēja ;)

Ja vēljoprojām gribi ar šo palielīties, drošvien nekas labāks pa šiem gadiem nav sanācis.. :)p
Publicēts: 25.01.11 22:21
 citēt
Oliss:Ko profi teiktu par šo statīvu i www.bhphotovideo.com... ?

Kamdēļ jādomā par neskaitāmiem vienādiem fufeļiem? Labāk pastāsti - ko domā par šo (lētāks par 350$ palicis).

www.bhphotovideo.com...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas