dansiga, ir gan... bet jau pa 4 dienām pietiekoši piebesijis, lai bez nelielas patvaļas vakara (vai nu jau nakts) gaitā, gūstot jaunu enerģiju, rīt no mājām neizviktos un par neattaisnojošu darba kavēšanu (uzmini, kam jau ir pāris paskaidrojumi bijuši jāraksta šai sarakā!) nešķirtos no darba pa visam. tas, ka rīt IR darbs, ir vairāk iemesls viskijam, nekā tam, ka pateikšanai "viskijam nē!".
negativs, nu kur tad nU man .... es jau neko taadu neesmu SPeeiijga gjenereet;-(((( era, WO WO - VIIS IR NO PASHIEM ATKARIIGS UN TAA KAA MAN BUUS IERASTAA KOMPASHKA - MUMS NEBUUS GARLAICIIGI ;-)... oi
es esmu blondiine ;-(((( .. stundu mokos ar veljmashiinu un nesaprotu, kaapec shamaa met erroru laukaa F-17 .... kamer panjeemu graamaitnju un izlasiiju - atveriet uudens padevi!!!!;-))))))
aaaa.... saak iet ciet... bet interesant... karoche, ja te ir kads jurists, kas straadaa pie likumiem - nu i nah juus tos likumus nevarat normaali uzrakstiit? a to satiekas kaut kaada obana starpministriju dabragrupa 12x gadaa, neizdara neko paris gadus no vietas, un industrija staaaaaaav....
vot sakartosiet likuminjus, tad i pacelshu glaazi uz juusu veseliibu un nebus pa naktim ajsezh. kaut gan... tad man nemaksaas tik, cik man maksaa tagad... ta ka turpiniet liekeezhoties
versatile- nea, nespid nekadi likumi, jo tos raksta parsvara studenti ( tos ari tagad atlaidis un vispar nebus kas raksta)+ pec tam to studentu garadarbu nagos dabu 100 gudrakas galvas un veic savas korekcijas