forum.gif
ir ceturtdienas vakars un...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / ir ceturtdienas vakars un...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.08.09 09:11
 citēt
alvils, kad var un vajag, tad dzeru. kad nevar un nevajag - tad nee.
aa, un man te viens papiirs paradijas, kam apakshaa Tavs vaards :D:D:Dnobremzejushi esat likuminju :D:D:D jeb es vnk neesmu atradis jaunaaku update...
Publicēts: 07.08.09 09:12
 citēt
bet vispar pieljauju, ka es ar vinu chomu, kas shodien mana ofisaa palika savu projektu rakstiit ap 3iem bijam vieniigie skaidrie cilveeki visaa Vecriigaa :D
Publicēts: 07.08.09 09:14
 citēt
aitinaa:versatile- nea, nespid nekadi likumi, jo tos raksta parsvara studenti ( tos ari tagad atlaidis un vispar nebus kas raksta)+ pec tam to studentu garadarbu nagos dabu 100 gudrakas galvas un veic savas korekcijas

mierinajums, ka ari kaiminjiem un pat vaaciesheim shaja jomaa bardaks. toties likumprojektu izrakt vel man nav izdevies, ari caur kanaliem nee, znachit, taada nemaz nav veel... a terminji, terminji naak, un kaa lai es rakstu secinaajumus, ja nezinu peec kaada likuma viss tiks ieviests? naakas dzejot...
Publicēts: 07.08.09 09:24
 citēt
ir 5dienas rīt un galva nesāp, tas priecē. Lai gan kāpēc sāpēt, ja jau sen nav bojāta ar alkoholu.

P.S. Lielupes nūdistu pludmale ir labāka par to kas pie Vecāķiem. Apģērbtu cilvēku ir daudz, daudz mazāk.
Publicēts: 07.08.09 09:26
 citēt
versatile par likumiem piekrītu. Bieži nesaskaramies darbā, bet kad notiek dažreiz problēmas, tad izrādās, ka nemaz tā īsti nevar saprast kam tomēr taisnība un kam ne, sanāk no vairākiem liekumiem burtot ārā. Bet nu dažreiz tas palīdz kaut kā izlīst pa caurumiem.
Publicēts: 07.08.09 09:28
 citēt
versatile, gribētos zināt, kurā kantorī NAKTĪ strādā pie likumprojektiem. darbaholisms pārākā pakāpē?
Publicēts: 07.08.09 09:29
 citēt
Andreass:tā īsti nevar saprast kam tomēr taisnība un kam ne, sanāk no vairākiem liekumiem burtot ārā. Bet nu dažreiz tas palīdz kaut kā izlīst pa caurumiem.

minēsi kādu piemēru?
Publicēts: 07.08.09 09:32
 citēt
alvils:versatile, gribētos zināt, kurā kantorī NAKTĪ strādā pie likumprojektiem. darbaholisms pārākā pakāpē?

a ko darit, ja termini spiezh, naudu vajag un vipar shodien braucu pie draudzenes? vinja mani nosistu, ja es, piemeram, shovakar pieseestos pastudeet kadas izmainjas...
Publicēts: 07.08.09 09:35
 citēt
spiež kurpes vai cepure. termiņi nespiež.
Publicēts: 07.08.09 09:39
 citēt
oi, kaa spiezh, un kaa veel spiezh...
bet nu lietas virzaas, ir skaidriiba, un buus chiki!
Publicēts: 07.08.09 09:41
 citēt
termiņi beidzas. neko nespiež. un, ja lieta ir gana svarīga, termiņu vienmēr var pagarināt.
Publicēts: 07.08.09 09:45
 citēt
ja lieta ir gana svariiga, tov ar nocelt kaads cits.
Publicēts: 07.08.09 09:50
 citēt
versatile:ja lieta ir gana svariiga, tov ar nocelt kaads cits.

skaidra lieta. bet tas darbojas bez jebkādiem termiņiem. :)
Publicēts: 07.08.09 09:57
 citēt
ak jel..terminni :)
Publicēts: 07.08.09 10:00
 citēt
versatile- kurs likumprojekts interese? Pirmdien busu darba, varu meginat pa saviem kanaliem paintereseties
Publicēts: 07.08.09 10:00
 citēt
nu, ja lidz 1dienai nebushu atradis, uzmetishu privatajaa. :)
Publicēts: 07.08.09 10:01 labots
 citēt
alvils:dzeram (vismaz es dzeru) viskiju! nost ar vīniem, aliem, konjakiem. viskijs ir spēks! :P

man jau liekas, ka velreiz un velreiz paarlasot sho tekstu ir skaidrs, ka..... Ir probleema
Publicēts: 07.08.09 10:05 labots
 citēt
oi
Publicēts: 07.08.09 10:24
 citēt
Dambis:
alvils:dzeram (vismaz es dzeru) viskiju! nost ar vīniem, aliem, konjakiem. viskijs ir spēks! :P

man jau liekas, ka velreiz un velreiz paarlasot sho tekstu ir skaidrs, ka..... Ir probleema

nav viskija? :)
Publicēts: 07.08.09 10:32
 citēt

vott! te jau izklausaas, ka chalis zin ko runaa! respect! )))
Publicēts: 07.08.09 14:49
 citēt
alvils:
Dambis:]

nav viskija? :)

Nee, nu ir probleema, ka ja lasa tikai pirmo vaardu, resp., dzeram, dzeram, dzeram, dzeram, dzeram utt.. :) Tad gala beigaas var rasties probleema :)
Publicēts: 07.08.09 15:02
 citēt
ja jau pie pirmā vārda plate iestrēgst, tad tiešām ir problēma :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt