alvils, kad var un vajag, tad dzeru. kad nevar un nevajag - tad nee. aa, un man te viens papiirs paradijas, kam apakshaa Tavs vaards nobremzejushi esat likuminju jeb es vnk neesmu atradis jaunaaku update...
bet vispar pieljauju, ka es ar vinu chomu, kas shodien mana ofisaa palika savu projektu rakstiit ap 3iem bijam vieniigie skaidrie cilveeki visaa Vecriigaa
aitinaa:versatile- nea, nespid nekadi likumi, jo tos raksta parsvara studenti ( tos ari tagad atlaidis un vispar nebus kas raksta)+ pec tam to studentu garadarbu nagos dabu 100 gudrakas galvas un veic savas korekcijas
mierinajums, ka ari kaiminjiem un pat vaaciesheim shaja jomaa bardaks. toties likumprojektu izrakt vel man nav izdevies, ari caur kanaliem nee, znachit, taada nemaz nav veel... a terminji, terminji naak, un kaa lai es rakstu secinaajumus, ja nezinu peec kaada likuma viss tiks ieviests? naakas dzejot...
versatile par likumiem piekrītu. Bieži nesaskaramies darbā, bet kad notiek dažreiz problēmas, tad izrādās, ka nemaz tā īsti nevar saprast kam tomēr taisnība un kam ne, sanāk no vairākiem liekumiem burtot ārā. Bet nu dažreiz tas palīdz kaut kā izlīst pa caurumiem.
Andreass:tā īsti nevar saprast kam tomēr taisnība un kam ne, sanāk no vairākiem liekumiem burtot ārā. Bet nu dažreiz tas palīdz kaut kā izlīst pa caurumiem.
alvils:versatile, gribētos zināt, kurā kantorī NAKTĪ strādā pie likumprojektiem. darbaholisms pārākā pakāpē?
a ko darit, ja termini spiezh, naudu vajag un vipar shodien braucu pie draudzenes? vinja mani nosistu, ja es, piemeram, shovakar pieseestos pastudeet kadas izmainjas...