forum.gif
Ja kāds sen nav smaidījis... :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Ja kāds sen nav smaidījis... :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.08.09 09:17
 citēt
Daudziem ik pa brīdim piedāvā 10-2-% no 100-200 miljonu nejauši atrastas naudas, utt. Savā E-pastā tādus "piedāvājumus" saņemu regulāri, bet pirmo reizi saņēmu latviskotā versijā! Skaidrs, ka tulkojis ir robots, bet nu ir vērts palasīt un protams iesmaidīt :)

Copy_Paste no E-pasta:

No John Tugwell,
Chief Executive,
Business Banku NatWest Bank London.
Dear Friend.

Kā jūs šodien un savu ģimeni? Ceru, ka viss ir labi, laipni uzmanību un saprast mans mērķis paziņotu jums šodien ar šo vēstuli, mans vārds ir Mr.John Tugwell, Chief Executive, Business Banku NatWest Bank London. Man ir nolēmusi lūgt konfidenciāls sadarbība ar Jums, izpildot darījuma aprakstītas turpmāk saskaņā ar mūsu gan savstarpēju izdevīgumu un ceru, ka jūs tur ir slepena rakstura dēļ darījuma laikā mūsu bankas gadu revīziju, es atklāju uz neiekļautu / abandoned fonds, kopsummu ? 15.000,000.00 GBP (piecpadsmit miljoni Lielbritānijas sterliņu mārciņās) veido kontā, kas pieder pie viena no mūsu ārvalstu klientiem (Late Mr Terry Ryan) amerikāņu kas diemžēl zaudējis savu dzīvi un ģimeni, ir plaknē crash no Alaska Airlines Flight 261, kas crashed gada 31., 2000.

Tagad mūsu banka ir negaidot kāds no radiniekiem nākt-up uz prasību, bet nevienam nav darīts, ka. Man personīgi ir bijis neveiksmīgs atrast kādu no radiniekiem 4 gadus tagad, es patiesi meklēt savu piekrišanu klāt Jūs kā tuvāko radinieku / Vai saņēmējam mirušais to, ka ieņēmumus no šī konta vērtē pēc (GBP ? 15 Million British sterliņu mārciņa) var maksāt jums, ko mēs daļu šie procenti attiecību, 60% man un 40% no jums.

Visi, ka man vajadzīgs no jums ir jūsu patiesu sadarbību, uzticību un visstingrākās konfidencialitātes prasības, kas ļautu mums veikt šo darījumu veiksmīgi. I apliecināt, ka šis darījums tiks izpildīts saskaņā ar likumīgu vienošanos, kas pasargās jūs no neievērojot likumu gan savā valstī, un šeit, Londonā, kad fonds ir pārsūtītas uz jūsu bankas kontu. Pēc jūsu izskatīšanai un pieņem šo piedāvājumu, lūdzu, nekavējoties un nosūti man šādu informāciju.

-Jūsu pilnu vārdu,
-Jūsu Kontakti Adrese &
-Jūsu tiešā mobilā tālruņa numuru.

Šī informācija ļaus man augšupielādēt datus mūsu bankas datu bāzi, lai atspoguļot bankas tīkla sistēma, kas Jums ir nosaukti tuvāko radinieku / būs saņēmējs šo fondu, un es jums par to, kā uzsākt saziņu ar banku un veiciet prasībām par pārsūtīšanu tālāk par fonda uz Jums, lūdzu, ņemiet vērā, ka mums ir dažas dienas, lai veiktu šo darījumu, Jūsu veida ātrās reaģēšanas ar manu privāto e-pasts: johntungwell-11@live.com es būs ļoti appreciated.

Thanking jums prognozējot savam tūlītēju atbildi.

Sveicieni,
Mr.John Tugwell.
Chief Executive,
Business Banku NatWest Bank London
Publicēts: 07.08.09 09:27
 citēt
kapec vini nesaka ka tev ir janosuta 100 ls lai sanemtu parejo? :D
vispar sitadu vel nebiju lasijis :D
Publicēts: 07.08.09 09:49
 citēt
Nigērieši aktīvi sākuši izmantot google tulkotāju, lai lokalizētu spamu :)
Publicēts: 07.08.09 09:50
 citēt
bet nu isti skaniigi nesanak :D
mus laikam par durakiem uzskata tapec cinas ar tulkosanu :D
Publicēts: 07.08.09 09:53
 citēt
vellos, man gan neviens nav piedaavaajis sadarboties... ekkk .... Meitai gan arii atnaaca "mantojums", kur miirs radinieks ar taadu pashu uzvaardu ;-))) Shie, redz, pat piestradaaja un samainiija pareizos uzvaardus;-)))
Publicēts: 07.08.09 10:24
 citēt
Bij man ar latviski(nosacīti) :D ,mazāk gan piedāvāja! :D
Publicēts: 07.08.09 11:23
 citēt
kas notiek, ja aizsuuta vinjiem izdomaatu vaardu, adresi, telefonu? Ko nez vinji taalaak suuta, shitaas pirmaas veestules nav nekaads retums. Bet redz noteikti arii atrodas, kas uzkjeras, bet kur vinji izmanto to informaaciju ko vinjiem sniedz, jo vaards uzvaards, adrese jau nav nekaada slepenaa informaacija
Publicēts: 07.08.09 11:29
 citēt
miller31:kas notiek, ja aizsuuta vinjiem izdomaatu vaardu, adresi, telefonu? Ko nez vinji taalaak suuta, shitaas pirmaas veestules nav nekaads retums. Bet redz noteikti arii atrodas, kas uzkjeras, bet kur vinji izmanto to informaaciju ko vinjiem sniedz, jo vaards uzvaards, adrese jau nav nekaada slepenaa informaacija

Tālāk jau bots turpina sūtīt kkādu papildus info...
Publicēts: 07.08.09 11:40
 citēt
Kautkur Krievijā bija stāsts šai sakarā ka kautkādi jautrīši aiz Uraliem "Uzspēlējušu" finālā atbraucis papuās uzvalkā , šie šo ciet zeltaķedi kaklā un tā šis tur bobja vietā esot ~5 gadi notupējis kautkādam zekam pie būdas dāča , barojuši ar vienu jēlu gaļu un ūdeni IZDZĪVOJIS . Kamēr vienā jaukā dienā pārrāvis ķedi un aizmucis . Bet gandrīz bēdīgi beidzies vietējie ieraudzijuši pliku mori ar zelta kēdi bērnu rotaļu laukumā domājuši ka maniāks gandrīz šo nomočijuši , beigās gan mentenē ticis nodots:):)
Publicēts: 07.08.09 11:42
 citēt
Lunis:Kautkur Krievijā bija stāsts šai sakarā ka kautkādi jautrīši aiz Uraliem "Uzspēlējušu" finālā atbraucis papuās uzvalkā , šie šo ciet zeltaķedi kaklā un tā šis tur bobja vietā esot ~5 gadi notupējis kautkādam zekam pie būdas dāča , barojuši ar vienu jēlu gaļu un ūdeni IZDZĪVOJIS . Kamēr vienā jaukā dienā pārrāvis ķedi un aizmucis . Bet gandrīz bēdīgi beidzies vietējie ieraudzijuši pliku mori ar zelta kēdi bērnu rotaļu laukumā domājuši ka maniāks gandrīz šo nomočijuši , beigās gan mentenē ticis nodots:):)

es nesapratu
Publicēts: 07.08.09 12:04
 citēt
Galvenais ka ir cilvēki , kas uz sito sūdu uzķerās un tas nostrāda , personīgi zinu divus, viens gadījums bija Liepājā kādi 15-16 gadi atpakaļ un čalis padirsa visu kas viņam tai laikā bija , otrs apmēram 7 gadi atpakaļ notika ar manu attālu radinieci no Saldus rajona, nu viņa sev padirsa VISU un vēl pavilka ļoti daudzus cilvēkus līdzi, starp citu , kamēr nebiju no viņas izspiedis priekš kam viņai $$$ vajag , arī es iekritu un aizdevu viņai LIELU naudas summu, tagad ar tiesas izpildītāju palīdzību saņemu atpakaļ kaut kādas kapeikas , bļin pat pensijas fonds nesanāk :(:(:(:(:(:(
Skumji, žēl , bet man ar bija mācība uz visu mūžu , es tagad nevienam radenierkam pat neticu vairs :):):):):):)
Publicēts: 07.08.09 12:04
 citēt
anonims_:
Lunis:Kautkur Krievijā bija stāsts šai sakarā ka kautkādi jautrīši aiz Uraliem "Uzspēlējušu" finālā atbraucis papuās uzvalkā , šie šo ciet zeltaķedi kaklā un tā šis tur bobja vietā esot ~5 gadi notupējis kautkādam zekam pie būdas dāča , barojuši ar vienu jēlu gaļu un ūdeni IZDZĪVOJIS . Kamēr vienā jaukā dienā pārrāvis ķedi un aizmucis . Bet gandrīz bēdīgi beidzies vietējie ieraudzijuši pliku mori ar zelta kēdi bērnu rotaļu laukumā domājuši ka maniāks gandrīz šo nomočijuši , beigās gan mentenē ticis nodots:):)

es nesapratu

vajag samuldeet visaadas pekstinjus un tad, kad tas nigeerietis atbrauks pie tevis, lai apkraaptu, panjem un piesien vinju pie buudas un saki lai sargaa maaju
Publicēts: 07.08.09 12:07 labots
 citēt
skarbi un neticami,
ka var izvilt krieviajs ziemu dzivojot pie budas?
labs sizets jaunai filmai.
vai bildei :D
Publicēts: 07.08.09 13:09
 citēt
Mēs saņēmām identisku :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas