forum.gif
Parunāsim par pultīm un režīmiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Parunāsim par pultīm un režīmiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 07.08.09 11:20
 citēt
Sveicināti beidri :) Ir doma pirkt pulti , bet kā parasti , pirms kāda pirmkuma jaapsriežas ar mana aroda pratējiem :) Pulti gribās prieks Canona 400d . Jautājums par pultīm , viņas atšķirās tikai garuma ziņā ? 2-3-5 m ? Vai ir arī kaut kādi režīmi iespējami (uz pults noregulē ik katrs kadrs tiek bildēts ik pēc 3 vai 5 minūtēm ) ? Un kur labāk pirkt tādu pulti mdfoto.lv ? neostore.lv ?
Publicēts: 07.08.09 11:36
 citēt
nekad neesmu redzeejis 2m garu pulti. tas jau buus kaads ginesa rekords.
Publicēts: 07.08.09 11:47
 citēt
Nu atvaino tas bija domāts 2 m garš vads :) Labāk atbildi pa tiem rezhimiem ir iespeja noregulet , vai fochika noregulet pec 5 min bildet , vai kada cita laika intervala tiek uznjemts kadrs , un kaa tas pultis atskjiras , tikai ar vada garumu ? Un kur pirkt /
Publicēts: 07.08.09 12:02
 citēt
ir bezvadu un vadu pultis. nekaadi rezhimi nav, taas ir domaatas, lai pa gabalu vareetu iedarbinaat fotoaparaata sleedzi. nespiediisi uz kameras pogu, bet spiediisi uz pults un fotograafees taa, kaadus tos savus rezhiimus buusi kameraa iestaadiijis.
Publicēts: 07.08.09 12:07
 citēt
nopeerc peec tam kaut 10m pagarinaataaju vadu! pults vads kaadi 80 cm buus! ja gribi ar intervaaliem bildeet, tad var arii pie datora, ar attieciigu softu virsuu, piesleegt.
ieraksti salidzini.lv "canon remote"
Publicēts: 07.08.09 12:27
 citēt
miller31:ir bezvadu un vadu pultis. nekaadi rezhimi nav, taas ir domaatas, lai pa gabalu vareetu iedarbinaat fotoaparaata sleedzi.

smagi maldies.. un pat ļoti... ir arī pultis ar taimeriem, kas atvieglo "secīgu fotouzņemšanu". Varbūt pat tādu viņam arī vajadzēs.

PS: es gan izvēlētos bezvadu.. vismaz ķīnuešu variants strādā OK!
Publicēts: 07.08.09 17:13
 citēt
miller31:ir bezvadu un vadu pultis...
savādi, bet gadās, ka bezdrāts pultis lētākas.
Publicēts: 07.08.09 21:50
 citēt
Lūdzu:

Advancēta ar vadu:
cgi.ebay.co.uk...

Prasta un bez vada:
cgi.ebay.co.uk...

Labāka bezvadu:
cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 07.08.09 23:41
 citēt
Es savam D80 pēc -> www.fotoblog.lv... izlasīšanas no sava N95 uztaisīju bezvadu pulti par baltu velti...
Publicēts: 08.08.09 09:28
 citēt
Gabiz:Es savam D80 pēc -> www.fotoblog.lv... izlasīšanas no sava N95 uztaisīju bezvadu pulti par baltu velti...

kur var dabur N95 par brivu!????????
Publicēts: 08.08.09 13:21
 citēt
Gabiz:Es savam D80 pēc -> www.fotoblog.lv... izlasīšanas no sava N95 uztaisīju bezvadu pulti par baltu velti...

Kā viņam ar attālumu? Šķiet, ka irda darbojas tuvāk par parastas pults IR raidītāju.
Publicēts: 08.08.09 14:26
 citēt
Tad ko jus man iesakat ? Ar vadu vai labak bez ? Un kaa ir ar to tur pulti kurai var iestatit laiku (sorry ebay ignoreju , perku tikai Lv)
Publicēts: 08.08.09 14:53
 citēt
Janbo:Tad ko jus man iesakat ? Ar vadu vai labak bez ? Un kaa ir ar to tur pulti kurai var iestatit laiku (sorry ebay ignoreju , perku tikai Lv)

Es ieteiktu nopirkt lētāko programmējamo universālo pulti. Veikalā nozagt kodus. Gan jau Gabiz arī aizdos. :) Vēlāk derēs arī citām lietām.
Vismaz es sāku apdomāt šādu versiju :)
Publicēts: 08.08.09 15:18
 citēt
Janbo:(sorry ebay nesaprotu , perku tikai Lv)

nu nav jau nekas tur tik sarezgjits, 3g smadzenu un viss notiek :)
Publicēts: 08.08.09 16:14
 citēt
versatile:
Janbo:(sorry ebay nesaprotu , perku tikai Lv)

nu nav jau nekas tur tik sarezgjits, 3g smadzenu un viss notiek :)

\

Tu laikam chista esi baigaakais umnjiks , megjinot uzbraukt man , uzbrauc pats sev. Es teicu , ka IGNOREEJU , nevis NESAPROTU ebay. Cirvis bez kaata , psc...
Publicēts: 08.08.09 17:24 labots
 citēt
Nu vecais, tad pēdējais laiks beigt igonrēt:). Ja esi gatavs maksās ~20 Latvijas nadiņas vietējiem žmurikiem, tad uz priekšu, jo ebayā no tiem pašiem ķīniešiem pulti var dabūt pa pāris latiem. Pats pirms laika pirku neorģinālo, protams, un iet vēl joprojām. Un tas, ko ķīnieši pārdod no Honkongas, ir pavisam citas kvalitātes nekā tas, ko Latvijā redzam :).
Publicēts: 09.08.09 12:34
 citēt
A kur lai peerk netaa ? Taa arii nesapratu , atskjiriba tikai ir vadaa ? A kaa ar signalu ir nav ? Un kur ir tas pultis uz taimeriem ? Mekleju netaa tagad mdfoto un xnetaa neatradu. Varbut varat iedot tieshi linku uz LV saitu ?
Publicēts: 09.08.09 12:40
 citēt
Ir lietas, kas lv nav dabujamas. Uljens tirgo pulti ar taimeri.
Publicēts: 09.08.09 14:55
 citēt
Bet gribas pilnigi jaunu un nelietotu . Tad kaa beigas ir ar vadu bez vada ? Kas ir parocigaks un drohaks variants ?
Publicēts: 09.08.09 16:29
 citēt
Tad nu tā , sapratu , ka ar vadu skaitās viss prastākais variants , un izmaiņas nekādas nav . Taatad bezvadu ir labaks (talak uztver +letaks ar) . Kaa atskjiras tie bezvadnieki internetaA ? Attalums kada uztver ? Ar taimeri nevienu neatradu :(
Publicēts: 09.08.09 16:59
 citēt
Janbo:Tad nu tā , sapratu , ka ar vadu skaitās viss prastākais variants , un izmaiņas nekādas nav . Taatad bezvadu ir labaks (talak uztver +letaks ar) . Kaa atskjiras tie bezvadnieki internetaA ? Attalums kada uztver ? Ar taimeri nevienu neatradu :(

Tjipa "pameklējiet manā vietā!" ? :D
Publicēts: 09.08.09 17:09
 citēt
Nea. Domajiet mana vieta!
Publicēts: 09.08.09 18:19
 citēt
O KarlisK paldies :) Nee kapec meklejiet un domajiet ? Es ti ksaku , ka nevaru pats atrast pulti ar iereguletu jeb fiksetu knipsi. Varbut zinat kaa var atrast vai ko ? Un kaa ir , kur vislabak un letak lv pirkt ir /
Publicēts: 09.08.09 18:22
 citēt
Ebay :)
Publicēts: 09.08.09 19:36
 citēt
Ko Jūs pa šo sakāt ? www.lancom.lv...
Publicēts: 15.08.09 16:31
 citēt
Ko tad jūs sakāt pa to bezvadu pulti , ko iepriekš es iekopēju ?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):