aitinaa:man dazus lietotajus gribas nobloket- lai nelien profila un pie bildem
Citos sociālā ekshibicionisma portālos ir šāda iespēja. Varbūt vienkārši izmantot tos priekš virināšanās, un lai skatās uz tevi tikai tie, kurus apstiprini!
mazvērtības kompleksi rosina vēlmi tikt daudz aprunātam (gan labu, gan sliktu, vai kaut vai tikai labu).
bloķēšanai ir sava jēga.
bet šis nav īstais portāls, kur tas būtu fatāli nepieciešams. bloga ideoloģija ir pārāk liberāla (un man personīgi tas vairāk patīk, nekā nepatīk), lai veidotu bloķēšanas. turklāt admiņi neiegriežas portālā reizi pusgadā apskatīties, kādi reitingi, cik cilvēki vidēji pa dienu ieskrien lapā, bet te ir pastāvīgi, un gadījumos, kad kāds lietotājs izteikti "šauj pār strīpu", ar to tiek galā (atcerieties FOTOdurni?).
Gudris:manis peec par mani var dirst ko grib..bet ir atsevišķi tipiņi kuriem patīk aizskart modeli tādus es gribu bloķēt nah**
Fočē TĀ, lai nav iemesla aizskart.
Neatceros, ka kādu no manām modelēm JEBKAD kāds būtu mēģinājis aizskart. Pat tajos laikos, kad publicēju bildes tādos gaļas tirgos kā oho, ne reizi nebija teksta "forši pupi". Kaut arī čikses ar plikiem pupiem manos albumos bija pa pilno.
Tiesa gan...nedomāju, ka esi spējīgs saprast manis rakstītā morāli!
Portreti:... ne reizi nebija teksta "forši pupi".(
vezons. mierrrrīgi (ar 4R) varēja būt. uz šo brīdi es a neredzu smagi vaidzību pēc bloķēšanas. varbūt paveicies.
t.s. exhibicionistu portālos gan - pakritizē bildi un gadās saņemt 2 lpp. gānīšanos ar tekstu "ej D..., lai veicas, lai jauka diena, ar atbildi lūdzu neapgrūtināt" beigās un parasti arī bloķēšanu.
Portreti:... ne reizi nebija teksta "forši pupi".(
vezons. mierrrrīgi (ar 4R) varēja būt. uz šo brīdi es a neredzu smagi vaidzību pēc bloķēšanas. varbūt paveicies.
t.s. exhibicionistu portālos gan - pakritizē bildi un gadās saņemt 2 lpp. gānīšanos ar tekstu "ej D..., lai veicas, lai jauka diena, ar atbildi lūdzu neapgrūtināt" beigās un parasti arī bloķēšanu.
Mjā Gudri! Ja esi dzirdējis, tad ir tāds ticējums, par laimi dzīvē tas ir pierādījies ne vienu reizi vien: ar muļķi strīdēties nevajag, viņš tevi novilks līdz savam līmenim! Bet tev protams novēlu būt tik pat gudram kā tavs segvārds!
Man pie kājas , kas grib lai skātās un saka ko domā . Neesi parliecināts par to ko dari "Laid punķus" , es visju ko daru daru apzināti un pārdesmit gadus , godīg sakot citu domas par pareizibu nepareizibu neatbilstību mani neietekmē esmu pietiekami daudz visko macījies no dazādiem skatu punktiem lai pats jau darba procesa zinātu "Pareiz vai nepareizi" kautko daru mana izvēle kā gribui tā daru Taka ja kāds ko saka dara , tas VIŅA izjūtas mani tas nietekmē . Vienīgi izlasu ko šis ir jutis domājis salidzinu ar savējām , a ja moči kautko apstraktu tur 111-555 man tas vispār nekādas emocijas neraisa Man ir savs personu loks kuru darbi man liekas piesaistoši tos ar skatos , tie kas nesaista tos neskatos A ja runa par kautkādām personiskajām antipātijām , nezinu man tādu nav ne pret vienu es ar vsiiem varu atrst kopēju valodu JA MAN TO VAIG a visādos citos gadijumos nezinu es parasti nespringstu par citu izpasmēm , ja vien tas piemēram neskar acīm redzami vējākus eksemplārus tad gan medzu paspēlēt vājāko pusē tā sirsnīgi uz pilnu klapi Da jebkā bloķeršana tas ir nespēja oponēt un vājā parliecība par to ko dari
domāju, ka tādu opciju nevajag, bet drīzāk noderīgi būtu report abuse, līdzīgi kā punkti braucējiem vai kaut kā tā, piem. nolamājās - punkts, beztēmā rupji uzbrauca kādam - punkts, sakrāji 3-5 vai 10, vai cik nolemj, un ban IP, sveika Rasma...
Gabiz:domāju, ka tādu opciju nevajag, bet drīzāk noderīgi būtu report abuse, līdzīgi kā punkti braucējiem vai kaut kā tā, piem. nolamājās - punkts, beztēmā rupji uzbrauca kādam - punkts, sakrāji 3-5 vai 10, vai cik nolemj, un ban IP, sveika Rasma...