21.augustā plkst. 12 es dodos laulībā Baložos. Es jau pats varētu, bet šoreiz man jābūt objektīva tajā pusē... Man vajadzētu kādu fotogrāfu, kurš uztaisītu kādu desmitu bildīšu no pašas ceremonijas un varbūt vēl kādu pirms un pēc. Vispār ceremonija nebūs nekāda lielā - 2 laulājamie + 2x2 vecāki + 1 oficiālā persona.
Varu iedot savu tehniku: Pentax K20D SIGMA 17-70 F2.8-5.6 SIGMA 24-70 F2.8 PENTAX 12-24 F4 PENTAX 50 F1.4 SIGMA 50-200 1:4-5.6 PENTAX 360 un 540 zibspuldzes
Fotogrāfs būtu nepieciešams apmēram no 11:30 līdz 12:30 Ja kas: elmars@biele.lv vai tepat diskusijās.
interesants izaicinājums iztestēt Pentaxu plašā klāstā. bet riskanti arī. ja ko atbildīgu jābildē, labāk jau tomēr ar savu tehniku, kas pazīstama kā savi cik nu tur bija tie pirksti.
jāapskatās, kas tur man ar tiem datumiem. ar pentax nekad neko neesmu bildējis...
ja jau rakstīt proti, pastāsti, ko stundas laikā nelaimīgais lai dara ar tavu vienu kameru, divām zibspuldzēm un uzskaitītajiem objektīviem? Piedalās Ginesa rekordā, cik reizes paspēs visu uzlikt, noņemt, nomainīt? Jeb tu domā, ka K20 palietošanas iespēja ir pietiekami vilinoša kā bezmaksas siers? Kā pats redzi, nav. Turpini reklamēties!
es jau ar buutu ar mieru pafotografeet. A kuros Balozhos? Ij vispaar - normaals luugums - kaapec lai neizpaliidzeet "koleegjim", ja tas nav 12 stundu garumaa;-)))
Tikai liekas, bet dažs labs pāris komentāros laikam dzied pēc kārtas. Veikalā pa pāriem parasti dod lētas mantas, ko citādi mazāk pirktu. Te laikam līdzīgi - vienu nepamanītu, kā nepamana darbus, tā nepamana arī vārdus. Pašreklāma.
Elmucis ir taupīgs cilvēks - kā tehnikā, tā profilbildē tas redzams. Gabiz, gan uzmanies, arī pozitīvi runājot (pēc paša domām), Sigmas trauslums tomēr nekur nepazūd. Taupīgais Elmucis to noteikti nepārdzīvotu.
Tas ir tajos Baložos, ko visi sauc par Titurgu. Tur ir Baložu pilsētas dome un tur ir arī viņu dzimtsarakstu nodaļa. Tur arī vajadzētu veikt dažas bildītes. Par tehnikas izmantošanu teicu tikai tāpēc, ka ja kādam nav - tā nebūtu problēma.
Žēl, ka dēļ tiem, kas tikai raksta un nefotografē radušās tik daudz liekas diskusijas.
elmucis:Tas ir tajos Baložos, ko visi sauc par Titurgu. Tur ir Baložu pilsētas dome un tur ir arī viņu dzimtsarakstu nodaļa. Tur arī vajadzētu veikt dažas bildītes. Par tehnikas izmantošanu teicu tikai tāpēc, ka ja kādam nav - tā nebūtu problēma.
Žēl, ka dēļ tiem, kas tikai raksta un nefotografē radušās tik daudz liekas diskusijas.
Elmuc, manuprāt liekas diskusijas izcēlās vien no paša attieksmes un sākumteksta. Es daudz un labprāt palīdzu draugiem, taču kāda mārrutka pēc būtu jātērē laiks, degviela un nervi, lai dzītos ganbalu līdz Titurgai, ja lieliem burtiem pašā sākumā bez jebkādas attaisnošanās tieci brīdināts- "BEZbudžeta" (lasi- HAĻAVA )...))
... eh, kur palikuši tie kādreizējie tipi, kuri vienkārši dzenot vellu prata sagādāt kolēģiem uz kāzām pārsteigumu? Ņēmuši jautrības labad aizbraukuši bariņš knipsiķu, sabildējuši laimīgos visapkārt un tikpat jautri un nebēdnīgi pēc tam pasēdējuši kādā ezera krastā, un baudījuši mini plenēra priekus, neaizmirstot, ka zivtiņš ir visur
Dansigai atkal būs materiāls, ko publicēt tīmeklī ar nepacietīgu jautājumu un atbilžu rikošetiem. Laikam aptrūcies kadru.
Atvainojos elmucim, bet viņš neraksta tā, lai visi saprastu, kādēļ ir jāziedo stunda darbam ar svešu, neapgūtu un tādēļ ne mazāk saudzējamu tehniku un kādēļ ir vajadzīgas 6 dienas, lai viens otrs noskaidrotu savas kOOrdinātes un mēģinātu vēlreiz runāt par foto. Atkal neveiksmīgi, bet cerams, ka ar laiku ...
opisj, aizej paelpo svaigu gaisu!!! man dienu pietruukst, lai publicet visu, kas buutu publiceejams. Joporjaam palieku pie texta "kaapeec, lai neiazpalidzeet "koleegjim""....... Un taada veida bildes es nepubliceeju internetaa, taapat kaa lielaako tiesu bildes no metnju fotosesijaam. kas Kas par niigrumu!?!??! Tev skauzh vai kas?!?!?!
tad pieskaiti mani ar` klātu, nez vai 100% brakšu, bet vēlme ir, ja ne bildēt, tad vismaz apskatīt kā citi to dara.. protams, ja netraucēšu. jāizmanto iespēja mācīties par velti =]
neej dansiga - elmucis tevi āz1ē - ar Pentax taču bēres, ne kāzas, bildē - tikpat labi vari līgavai četras kallas un strausiņu vai pat skārda kroni iedāvāt