forum.gif
Vai kāds grib pafotografēt kāzu ceremoniju? +/-
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Vai kāds grib pafotografēt kāzu ceremoniju? +/-
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 07.08.09 14:09 labots
 citēt
21.augustā plkst. 12 es dodos laulībā Baložos. Es jau pats varētu, bet šoreiz man jābūt objektīva tajā pusē... Man vajadzētu kādu fotogrāfu, kurš uztaisītu kādu desmitu bildīšu no pašas ceremonijas un varbūt vēl kādu pirms un pēc. Vispār ceremonija nebūs nekāda lielā - 2 laulājamie + 2x2 vecāki + 1 oficiālā persona.

Varu iedot savu tehniku:
Pentax K20D
SIGMA 17-70 F2.8-5.6
SIGMA 24-70 F2.8
PENTAX 12-24 F4
PENTAX 50 F1.4
SIGMA 50-200 1:4-5.6
PENTAX 360 un 540 zibspuldzes

Fotogrāfs būtu nepieciešams apmēram no 11:30 līdz 12:30
Ja kas: elmars@biele.lv vai tepat diskusijās.

P.S. Tas ir BEZbudžeta pasākums.
Publicēts: 07.08.09 14:12 labots
 citēt
Khmm. Aš varētu :) Uz to laiku nekas nav saplānots
Publicēts: 07.08.09 14:23
 citēt
interesants izaicinājums iztestēt Pentaxu plašā klāstā. bet riskanti arī. ja ko atbildīgu jābildē, labāk jau tomēr ar savu tehniku, kas pazīstama kā savi cik nu tur bija tie pirksti. :)

jāapskatās, kas tur man ar tiem datumiem. ar pentax nekad neko neesmu bildējis...
Publicēts: 07.08.09 17:01
 citēt
Un ja nu sabrauc kādi 20-30 gabali ar saviem lielgabaliem? :) Ko tad?, līdz vakaram pozēsi? :)
Publicēts: 07.08.09 17:05
 citēt
> 2 laulājamie + 2x2 vecāki + 1 oficiālā persona.
a ko tik maz? :(
Publicēts: 07.08.09 17:11
 citēt
UldisS:Un ja nu sabrauc kādi 20-30 gabali ar saviem lielgabaliem? :) Ko tad?, līdz vakaram pozēsi? :)

Tad sanāk aptuveni tā :) www.youtube.com...
Publicēts: 07.08.09 17:15
 citēt
Mandalay:> 2 laulājamie + 2x2 vecāki + 1 oficiālā persona.
a ko tik maz? :(
Tu vēl varēji pajautāt, kāpēc sieva tikai viena...
Publicēts: 09.08.09 21:35
 citēt
Neapmaksāta Pentax reklāma.
Publicēts: 12.08.09 18:26
 citēt
opisj:Neapmaksāta Pentax reklāma.
Samērā muļķīgs komentārs...

Vēl gaidu fotografētgribētājus (pa epastu).
Publicēts: 12.08.09 18:47 labots
 citēt
ja jau rakstīt proti, pastāsti, ko stundas laikā nelaimīgais lai dara ar tavu vienu kameru, divām zibspuldzēm un uzskaitītajiem objektīviem? Piedalās Ginesa rekordā, cik reizes paspēs visu uzlikt, noņemt, nomainīt?:)
Jeb tu domā, ka K20 palietošanas iespēja ir pietiekami vilinoša kā bezmaksas siers? Kā pats redzi, nav. Turpini reklamēties!
Publicēts: 12.08.09 19:44
 citēt
es jau ar buutu ar mieru pafotografeet. A kuros Balozhos?
Ij vispaar - normaals luugums - kaapec lai neizpaliidzeet "koleegjim", ja tas nav 12 stundu garumaa;-)))
Publicēts: 12.08.09 20:59 labots
 citēt
Schnirks, kāpēc pats neesi pieteicies? Ak jā, tad nebūtu iespējas pieblatoties Mekai...
Publicēts: 12.08.09 21:11
 citēt
opisj:ko stundas laikā nelaimīgais lai dara ar tavu vienu kameru, divām zibspuldzēm un uzskaitītajiem objektīviem?
nav jau spiesta lieta visu izmantot "po naznačeņiju"! vēl vairāk, nav jau spiesta lieta vispār visu izmantot!
Publicēts: 12.08.09 21:14
 citēt
oi, žults pa te
Publicēts: 12.08.09 21:15
 citēt
opisj, tu kautkāc agresīvs, elpo dziļi..
elmucis, ja ir pavisam slikti ar gribētājiem palīdzēt, es varētu mēģināt.
Publicēts: 12.08.09 21:50
 citēt
TnXs!
Schnircks:Ir tāda lieta kā nespēja fiziski atrasties dažādos ģeogrāfiskos punktos vienlaicīgi -:)
oi, apņrdzos! es a tā mēdzu skaidrot!
Publicēts: 13.08.09 11:22
 citēt
Tikai liekas, bet dažs labs pāris komentāros laikam dzied pēc kārtas. :-) Veikalā pa pāriem parasti dod lētas mantas, ko citādi mazāk pirktu. Te laikam līdzīgi - vienu nepamanītu, kā nepamana darbus, tā nepamana arī vārdus. Pašreklāma.

Elmucis ir taupīgs cilvēks - kā tehnikā, tā profilbildē tas redzams. Gabiz, gan uzmanies, arī pozitīvi runājot (pēc paša domām), Sigmas trauslums tomēr nekur nepazūd. Taupīgais Elmucis to noteikti nepārdzīvotu.
Publicēts: 13.08.09 11:22
 citēt
Tas ir tajos Baložos, ko visi sauc par Titurgu. Tur ir Baložu pilsētas dome un tur ir arī viņu dzimtsarakstu nodaļa. Tur arī vajadzētu veikt dažas bildītes. Par tehnikas izmantošanu teicu tikai tāpēc, ka ja kādam nav - tā nebūtu problēma.

Žēl, ka dēļ tiem, kas tikai raksta un nefotografē radušās tik daudz liekas diskusijas.
Publicēts: 13.08.09 11:27
 citēt
elmucis:Tas ir tajos Baložos, ko visi sauc par Titurgu. Tur ir Baložu pilsētas dome un tur ir arī viņu dzimtsarakstu nodaļa. Tur arī vajadzētu veikt dažas bildītes. Par tehnikas izmantošanu teicu tikai tāpēc, ka ja kādam nav - tā nebūtu problēma.

Žēl, ka dēļ tiem, kas tikai raksta un nefotografē radušās tik daudz liekas diskusijas.

Elmuc, manuprāt liekas diskusijas izcēlās vien no paša attieksmes un sākumteksta.
Es daudz un labprāt palīdzu draugiem, taču kāda mārrutka pēc būtu jātērē laiks, degviela un nervi, lai dzītos ganbalu līdz Titurgai, ja lieliem burtiem pašā sākumā bez jebkādas attaisnošanās tieci brīdināts- "BEZbudžeta" (lasi- HAĻAVA )...:)))
Publicēts: 13.08.09 11:33
 citēt
Kāpēc ŽĒL? Tev tikai tāpēc pieteicās četri gribētāji, ka es ierakstīju repliku! ;)
Publicēts: 13.08.09 11:59
 citēt
Samais piedavajums LAPS tiem kas grib "Patrenneties" :):) Kapec nee ja cilvēkam missijas apzinja un vins velas uz SEVI laut paskoloties baru ar foto faniem :):)
Publicēts: 13.08.09 12:02
 citēt
Labi, skaidrs ar jums.
Aizmirstiet.
Ja kādam ir, ko teikt vai piedāvāt - elmars@biele.lv

Paldies par uzmanību.
Publicēts: 13.08.09 12:42
 citēt
elmucis:

klau, ja nāc publiskā vidē ar savām vēlmēm/domām/piedāvājumiem, tad jau iepriekš jārēķinās, ka būs dažādi viedokļi.
Rūgts vēlreiz :)
Publicēts: 13.08.09 12:50
 citēt
... eh, kur palikuši tie kādreizējie tipi, kuri vienkārši dzenot vellu prata sagādāt kolēģiem uz kāzām pārsteigumu? Ņēmuši jautrības labad aizbraukuši bariņš knipsiķu, sabildējuši laimīgos visapkārt un tikpat jautri un nebēdnīgi pēc tam pasēdējuši kādā ezera krastā, un baudījuši mini plenēra priekus, neaizmirstot, ka zivtiņš ir visur ;)
Publicēts: 13.08.09 13:01
 citēt
oms, tepat jau vien ir ;-)))
Publicēts: 13.08.09 15:59 labots
 citēt
es saprotu ka kriize, bet kaaadi visi mantkariigi.. dots devejam. manuprat kolegim izpalidzet ir forshi!

dansigu iesaku, vinja ar savu viltigo smaidinu visu domi piesmaidis :)
Publicēts: 13.08.09 19:42
 citēt
schn, a es Anitu arii sakoljiiju uz sho ;-)))

ironia, nu man jaaiet plastiskaa operaacija taisiit - kaa lail es tieku valja ano taa viltiigaa smaidinja?;-((( ekkkk
Publicēts: 13.08.09 20:01
 citēt
Dansigai atkal būs materiāls, ko publicēt tīmeklī ar nepacietīgu jautājumu un atbilžu rikošetiem. Laikam aptrūcies kadru.

Atvainojos elmucim, bet viņš neraksta tā, lai visi saprastu, kādēļ ir jāziedo stunda darbam ar svešu, neapgūtu un tādēļ ne mazāk saudzējamu tehniku un kādēļ ir vajadzīgas 6 dienas, lai viens otrs noskaidrotu savas kOOrdinātes un mēģinātu vēlreiz runāt par foto. Atkal neveiksmīgi, bet cerams, ka ar laiku ...
Publicēts: 13.08.09 20:06
 citēt
opisj, aizej paelpo svaigu gaisu!!! man dienu pietruukst, lai publicet visu, kas buutu publiceejams. Joporjaam palieku pie texta "kaapeec, lai neiazpalidzeet "koleegjim""....... Un taada veida bildes es nepubliceeju internetaa, taapat kaa lielaako tiesu bildes no metnju fotosesijaam. kas Kas par niigrumu!?!??! Tev skauzh vai kas?!?!?!
Publicēts: 13.08.09 21:23
 citēt
hmz, brauksiet fočēt? paķeriet mani līdzi...
Publicēts: 13.08.09 21:28
 citēt
buusim vairaak kaaa kaazinieku ;-))))) jaajautaa elmucim:-) man nav nekas pretii
Publicēts: 13.08.09 21:35 labots
 citēt
dansiga:ironia, nu man jaaiet plastiskaa operaacija taisiit - kaa lail es tieku valja ano taa viltiigaa smaidinja?;-((( ekkkk i
tikai pamegini, bez smaidinja uz savam kazam nelugshu :p
Publicēts: 13.08.09 21:41
 citēt
ironia, wowwwww .... :-)))))))
Publicēts: 13.08.09 23:53
 citēt
dansiga:buusim vairaak kaaa kaazinieku ;-))))) jaajautaa elmucim:-) man nav nekas pretii

cik tad to braucēju jau ir? ;O
Publicēts: 14.08.09 01:49
 citēt
Gabiz, es, Anita, vavers (iespeejams)
Publicēts: 14.08.09 02:19 labots
 citēt
tad pieskaiti mani ar` klātu, nez vai 100% brakšu, bet vēlme ir, ja ne bildēt, tad vismaz apskatīt kā citi to dara.. protams, ja netraucēšu.
jāizmanto iespēja mācīties par velti =]
Publicēts: 19.08.09 13:16
 citēt
Tad es gaidu Dansigu 11:45 pie Baložu domes (tur ir arī dzimtsarakstu nodaļa)
Publicēts: 19.08.09 15:06
 citēt
neej dansiga - elmucis tevi āz1ē - ar Pentax taču bēres, ne kāzas, bildē - tikpat labi vari līgavai četras kallas un strausiņu vai pat skārda kroni iedāvāt
Publicēts: 19.08.09 15:33
 citēt
Maris, es fotografeeshu ar savu nikoninju :-)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):