forum.gif
M39/M42 objektivi uz Nikon
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / M39/M42 objektivi uz Nikon
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.08.09 12:31
 citēt
Labdien,

Tad nu taa, ir divi veco laiku objektivi, viens 300-nieks M42, otrs 500-nieks ar spoguli iekshaa M39. Tika iepirktas parejas, nu taada M42 uz Nikon ar leecu iekshaa, cik iemegjinaaju tad tur tas 300-nieks stradaa bez problemaam. Bildet var, fokuset arii var bezgaliibu, no maajas balkona bildeju ka puishelji bumbu sparda un ir ok.

eoz.lv...

Problema ir ar otru objektivu, tas ir M39, kur ir paareja uz M42, pecak ar pareju uz Nikon itka deretu, bet Nikonam korpuss traucee (nevar pielikt klat, zipenes izbidijusm traucee), ir kadi varianti, lai varetu uzlikt sho MTO 500/8 objektivu uz Nikon? Ta teikt kadi pagarinataji, bet taa lai fokuss un vis parejais arii butu. Aparats ir Nikon D50.

Te kads izskataas tas MTO objektivs:
eoz.lv...
eoz.lv...

Ta teikt prom mest negribu to objektivu, labprat pielagotu lai var bildeet. Vienigi vel variants ja kadam interese, iemainit jamo pret kaadu citu objektivu. Vai ari paardot?
Publicēts: 08.08.09 12:47
 citēt
Novile objektivam malu. Parbaudits.
Publicēts: 08.08.09 12:50
 citēt
Hmm, aizdoma ka tur tad tas objektiivs izjuks, nedaudz pavilet neko nedos, tur jau iekshaa ir tie elementi, nav ka parastiem objektivam lecas uz priekshu.
Publicēts: 08.08.09 13:09
 citēt
Viena bilde izskatijas pec Kuldigas... :D
Publicēts: 08.08.09 13:41
 citēt
Ir ir Kuldiga :)
Publicēts: 08.08.09 16:09
 citēt
Ir kaadam kaadi ieteikumi? Varbut interesee tas objektivs?
Publicēts: 08.08.09 18:44
 citēt
nopērc sev jaunu kameru un vecajai novīlē zipenes izbīdījumu... dažas dienas atpakaļ man ar atnāca m42 pāreja ar lēcu, pagaidām esmu tik nočekojis ar 135mm, bet drīz tikšu pie 300mm :) . iepriekš bija parastā, bet nu ar vecajiem zenita stikliem tīri tā neko makro var bildēt, ja pacenšās..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):