forum.gif
Nepērkat Maximā XXX uz Ulmaņa g. nocenotās baterijas !!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Nepērkat Maximā XXX uz Ulmaņa g. nocenotās baterijas !!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.08.09 21:35
 citēt
pierunāji! es tās MaXXXimas vairāk no iekš-1/2-es atceros. vienā tabletes nopirku bez kādām U pazīmēm.
Publicēts: 09.08.09 02:38
 citēt
Gudris:Vakar nopirku 4 komplektus un neiebraucu ka termiņš iet uz beigām...šodien ieliku zipenē un beidzās pēc 6 šāviena !

Tu gribi teikt, ka lieto vienreizējās batarijas zibspuldzei? :D
Es gan varu ieteikt labo lietu kāzu fotogrāfiem - sony batariju lādējamā ierīce - kas 2700mAh bačorkas uzlādē 15min., iepirku - laba štelle.
Publicēts: 09.08.09 03:04
 citēt
Lutums:... labo lietu kāzu fotogrāfiem - sony batariju lādējamā ierīce - kas 2700mAh bačorkas uzlādē 15min.
Es varu ieteikt labāku lietu ne tikai kāzu fotogrāfiem - imetj, to own (pa latviski daudz īsāk kā "pamanīties iegūt īpašumā" nepateiksi) vairākus komplektus un ar ātro lādekli lādēt tikai šaurā bezizejā.
Publicēts: 09.08.09 08:37
 citēt
Duracells imho labāks.

A tas ka atri uzlade nav raditajs, visi zin, ka ja atri uzlade, tad bachas dzivotspeja krietni saisinas un velak vispar netures uzlaadi ilgaa laikaa + refresh time bus daudz ilgaks.

Bet Gudris atkal izcelies ar kartejo stulbumu... loti zel...
Publicēts: 09.08.09 10:25 labots
 citēt
neko
Publicēts: 09.08.09 10:29 labots
 citēt
Gudris:

Tu gribi teikt, ka lieto vienreizējās batarijas zibspuldzei? :D
.

viņas 2x ātrāk pārlādē zibeni !

LOL..... bet tikai 6 reizes!!! :D :D :D haha ha hahah hah
Publicēts: 09.08.09 10:30
 citēt
Mandalay:
Gudris:]

viņas 2x ātrāk pārlādē zibeni !

LOL..... bet tikai 6 reizes!!! :D :D :D haha ha hahah hah

Gudris:Vakar nopirku 4 komplektus un neiebraucu ka termiņš iet uz beigām...šodien ieliku zipenē un beidzās pēc 6 šāviena !
/Olympus digitālā zibspuldze baigi ēd bačas. Olympus sūds!!!/

/Olympus digitālā zibspuldze baigi ēd bačas. Olympus sūds!!!/
Publicēts: 09.08.09 12:56
 citēt
Mandalay:Duracells imho labāks.

A tas ka atri uzlade nav raditajs, visi zin, ka ja atri uzlade, tad bachas dzivotspeja krietni saisinas un velak vispar netures uzlaadi ilgaa laikaa + refresh time bus daudz ilgaks.

Nu loģiski - tas ir tāds ātrais variants - ikdienā nevajag tādu lietot - bet steidzamos gadījumos afigenna labs
Publicēts: 09.08.09 16:19
 citēt
Mandalay:Duracells imho labāks.

.

Man ir tāds Sony lādētājs, neviena no apmēram 30 Sony Advanced Ni-Mh baterijām vēl nav izbeigusies...
Publicēts: 10.08.09 22:30
 citēt
Jā,nepērciet vispār pelmeņus,jo tiem nomaina tikai iepakojumu,kad beidzas termiņš....(jebkurā veikalā)
Publicēts: 11.08.09 10:37
 citēt
ne nu nopietni?
es wakar edu pelemnus,
ar tadu laci virsuu :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas