Gudris:Vakar nopirku 4 komplektus un neiebraucu ka termiņš iet uz beigām...šodien ieliku zipenē un beidzās pēc 6 šāviena !
Tu gribi teikt, ka lieto vienreizējās batarijas zibspuldzei? Es gan varu ieteikt labo lietu kāzu fotogrāfiem - sony batariju lādējamā ierīce - kas 2700mAh bačorkas uzlādē 15min., iepirku - laba štelle.
Lutums:... labo lietu kāzu fotogrāfiem - sony batariju lādējamā ierīce - kas 2700mAh bačorkas uzlādē 15min.
Es varu ieteikt labāku lietu ne tikai kāzu fotogrāfiem - imetj, to own (pa latviski daudz īsāk kā "pamanīties iegūt īpašumā" nepateiksi) vairākus komplektus un ar ātro lādekli lādēt tikai šaurā bezizejā.
A tas ka atri uzlade nav raditajs, visi zin, ka ja atri uzlade, tad bachas dzivotspeja krietni saisinas un velak vispar netures uzlaadi ilgaa laikaa + refresh time bus daudz ilgaks.
Bet Gudris atkal izcelies ar kartejo stulbumu... loti zel...
A tas ka atri uzlade nav raditajs, visi zin, ka ja atri uzlade, tad bachas dzivotspeja krietni saisinas un velak vispar netures uzlaadi ilgaa laikaa + refresh time bus daudz ilgaks.
Nu loģiski - tas ir tāds ātrais variants - ikdienā nevajag tādu lietot - bet steidzamos gadījumos afigenna labs
.
Man ir tāds Sony lādētājs, neviena no apmēram 30 Sony Advanced Ni-Mh baterijām vēl nav izbeigusies...