forum.gif
Brauciens uz Garkalni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Brauciens uz Garkalni
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.08.09 22:19
 citēt
Radās doma izbraukt rīt no rīta tā ap 8-8:30 uz Garkalni. Pamedīt zaļās vārnas,
un mazums vēl ko redzēt.
Ja ir kāds, kas ar mieru pastaigāties svaigā gaisā pāris stundu droši metiet ziņu tepat vai uz PM. Būšu nomodā līdz kādiem 1 naktī.
Ak jā, izbraukšana no Ķengaraga, vai piemēram no Juglas Statoila.
Publicēts: 08.08.09 22:24
 citēt
JA gribi zaļo vārnu noķert tad laid uz Bīriņu pili, tur pils parkā kā reiz tāda ligzdo.
Publicēts: 08.08.09 22:38
 citēt
hmmm interesanti

briinju tuvumaa tak nav sili un priedes vairumaa kas zaljajaam vaarnaam tiik. varbuut zaljaa dzilna?
Publicēts: 08.08.09 23:32
 citēt
Aha, vienīgais ir veci dobumaini koki.
A kur baroties gan nav īpaši nekur, viss aizaudzis, krūmāji utt.
Publicēts: 08.08.09 23:47
 citēt
zazis - man domāt, ka šoreiz gan Tu kko būsi sajaucis :) Varbūt, ka tā ir kāda pelēkā dzilna, jo arī zaļās dzilnas pie mums jau palicis gandrīz tik pat liels retums kā zaļās vārnas :D kgan tagad it kā skaits nedaudz atkal iet uz augšu varbūt.

Bet pasākums varētu būt labs - labprāt pievienotos, bet rīt tik atkāpjos no Kolkas :(
mazliet gan pavēls ir (kā nekā tagad jau rudens migrācija sākas), bet jādomā, ka zaļajām vārnām gan vēl vajadzētu būt uz vietas, par cik tās tādi vēlāki atlidotāji pavasarī un ligzdotāji :)

Katrā ziņā jums vieksmi :)
Publicēts: 09.08.09 00:00
 citēt
Tā kā jūlija vidū šamajām mazie šķiļās, tad vēl kādas 2 nedēļas vajadzētu būt vēl viņām latvijā.
Pēc tam gan retums kāda paliks.
Publicēts: 09.08.09 01:10
 citēt
No rīta vēl te ieskatīšos, ja nu kas ... :D
Publicēts: 14.08.09 19:03
 citēt
Tālu nav jāmeklē...tepat purvciemā pamaniju lidināmies...tik kā vienmēr foto nav līdzi!
Publicēts: 15.08.09 12:36
 citēt
tās wārnas nav gluži garkalnē, bet aiz dzelzceļa virzienā prom no Rīgas (kur no pleskavas šosejas atdalās ceļš uz grantsraktuvēm (laikam) ) - tādā 3stūrainā priežu meželī - blakus meželim elektrības līnija - tur uz tām drātīm šīs sēž
Publicēts: 15.08.09 20:00
 citēt
...............
Publicēts: 10.09.10 05:22
 citēt
a cik ilgi shamaas rudenii kjeramas? ap shito laiku vel izredzes kadu nobliezt?
Publicēts: 10.09.10 09:11
 citēt
Ap šo laiku jau laikam būs par vēlu, tās ligzdošanas vietas ir jau pametušas un droši vien jau tusē uz siltajām zemēm - pie mums zināmi tik 2 novērojumi pēc 10. septembra un tie paši ne Garkalnē.
Publicēts: 10.09.10 09:30
 citēt
Eu, man tas token ir aktuāli, vai kādam nav kādas zaļās vārnas fokjenes??? MAn ri tikai kur viena notriekta uz ceļa guļ, bet labprāt ievērtētu, kā tāda izskatās normāli dzīva... :)
Publicēts: 10.09.10 09:30
 citēt
Maris:tās wārnas nav gluži garkalnē, bet aiz dzelzceļa virzienā prom no Rīgas (kur no pleskavas šosejas atdalās ceļš uz grantsraktuvēm (laikam) ) - tādā 3stūrainā priežu meželī - blakus meželim elektrības līnija - tur uz tām drātīm šīs sēž

Zinu par ko tu stāsti. Tur pei dzelzceļā vēl ornitologi ir speciāli tām vārnām būrīšus salikuši, bijām tur pavasarī, tikai vēl tās vārnas tad nebija atlidojušas... :)
Publicēts: 10.09.10 13:10 labots
 citēt
Riebiga:Eu, man tas token ir aktuāli, vai kādam nav kādas zaļās vārnas fokjenes??? MAn ri tikai kur viena notriekta uz ceļa guļ, bet labprāt ievērtētu, kā tāda izskatās normāli dzīva... :)

T.i. kā? Tev vajag foto kaut kur izmantošanai kādā projektā utml. vai vienkārši vēlies, lai Tev parāda kā izskatās zaļā vārna? Ja pirmais, tad visticamāk varēs palīdzēt galvenais un vienīgais zaļo vārnu pētnieks un entuziasts, kura dēļ tās vēl nav Latvijā izmirušas - Edmunds Račinskis; edmunds@lob.lv (viņa lapa ar zaļajām vānām: sites.google.com...), bet ja otrais variants tad: tinyurl.com... vai tinyurl.com... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):