forum.gif
neko
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / neko
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.08.09 16:15 labots
 citēt
neko
Publicēts: 09.08.09 16:29
 citēt
Gudris:Man ir kompaktāks variants...un iztur arī lielāku vēju...pludmalē iedur kārtīgi smiltis un arī vētru izturēs :D

Spriežot pēc tavām bildēm, tev nav šūnu, vai arī tu nesaproti, kā viņas jālieto.
Publicēts: 09.08.09 16:34 labots
 citēt
Reku bilde ar tādu verķi , tik studijniece iekšā :)
Gudris kā parast nejēga , šunas ar šitādu bļodu maksā vismaz 70Ls neskaitot statīvu :):)
Publicēts: 09.08.09 16:44
 citēt
Gudris:nu nezinu gan kāds ir to kruto šūnu efekts...vari parādīt piemēru ar un bez ?

Piemērs KURSIŅOS apskata , tie kas neredz tos auxtāk redzamā bildē tiem tos nav lemts saprast :):) Ļot virzīta atkarībā no žunu biezuma gaisma samērā lielā laukumā KUR UZLIEC tur arī ir APKĀRT nav :):)
Publicēts: 09.08.09 16:45
 citēt
Gudris:nu nezinu gan kāds ir to kruto šūnu efekts...vari parādīt piemēru ar un bez ?

Praktiskie piemēri bija tajā plenērā, uz kuru tu neatbrauci.
Publicēts: 09.08.09 16:51
 citēt
Gudris:www.youtube.com... rekur būs dauņiem paskaidrojums kam tās šūnas vajadzīgas :D

Nu, "kit" reflektors tomēr nav tas pats, kas beautydish, kurš pats par sevi dod nelineāru gaismas plūsmu ar lielāku koncentrāciju centrā...
Publicēts: 09.08.09 17:10
 citēt
Portreti, kad var savakt? :) labprat panemtu.
Publicēts: 09.08.09 17:24
 citēt
Laba cena!

Es pirku tādu beautydish un šūnas pa toč kādiem 70Ls kā Lunis teica
Publicēts: 09.08.09 18:04
 citēt
versatile:Portreti, kad var savakt? :) labprat panemtu.

Nu, kaut vai tagad! Uzzvani tač!
Publicēts: 09.08.09 18:08
 citēt
Gudris:

Tā ir fakina smaga uzparikte...kkur nest ar rokām viņu nereāli...plus vaig jaudīgāko zipeni...jo virsma nav gana atstarojoša ...ir lieli gaismas jaudas zudumi...es tādu pa velti neņemtu :D nesaki ka nebrīdināju ;)

P.S. nosākuma paprasi lai viņš ieliek kādu bildi ar šito kas uzņemta

Gudris tievs mazs cilvēciņš, viņam patiešām tas varētu būt nereāls svars. Dod, lai meiča nes, 5 kg panesīs jebkura!:)

Virsma ne tikai IR atstarojoša, bet tas ir daudz efektīvāks par softboksu, jo nav priekšā drēbes, atstarošanās notiek pret alumīija spoguli, bet pēc tam no diska. Laikam Gudris nav redzējis beaytudish tuvumā. :( Tikai interneta bildītēs...
Publicēts: 09.08.09 18:18
 citēt
Portreti, rit uzzvanisu.
Publicēts: 09.08.09 18:39
 citēt
KarlisK:vot nekādi neizprotu kamdēļ testies pie jūras vakarā, stiept pa smiltīm smagus statīvus ar blicenēm, mocīties, ja rezultāts sanāk kā studijbildis ar plakātu aizmugurē :) :) :)

Piekrītu, ka Luņa piemērbildē par gaismu virzieniem nav padomāts to klasiskajā izpratnē, bet galvenais, lai pašam patīk un meitenei!

Parasti jau meitenes pie jūras fočē abpusēja prieka faktora pēc, ne jau citu apsvērumu dēļ.
Publicēts: 09.08.09 18:40
 citēt
P.S. Ja piemērbildē zīmējošā gaisma būtu novietota dziļākā leņķī pret fotogrāfu, bilde izskatītos daudz "ticamāk".
Publicēts: 09.08.09 18:48
 citēt
Gudri, beidz limi ostit!
Publicēts: 09.08.09 19:30
 citēt
KarlisK:Ne nevēlos, nekas nevar būt tracinošāks par skuķiem kas lien kadrā un neļauj pie jūras ainavas bildēt :D Juri, vai točna tik smagi iet ka jāpārdod paštaisīti krāmi pa 30ls? Saprotu vēl vairumā, kādi 10 gabali kauč vai :) Luni, par to tavu piemērbildi, vot nekādi neizprotu kamdēļ testies pie jūras vakarā, stiept pa smiltīm smagus statīvus ar blicenēm, mocīties, ja rezultāts sanāk kā studijbildis ar plakātu aizmugurē :) :) :)

Vienmēr esmu teicis ka jau gadus 20 esmu Frontprojekcijas ekranu fans , joprojām atceros kā kautkādā Februārī stiepām studijā no karjera atvestas smultis tad tās stāveja un sila kādas 2-3 dienas tad likām blices spiedam ar projektoru "Pludmales ainavu" fona , vsiecienitaka bija Vidzemes akmenaina jurmala un tad prieksja smiltis tika likta girla peldkostima vai bez un bildēta "Žurnaliem" :):) Bija tas 80/90 mijā :):) Šodien man šis efexts patīk joprojām tācju medzu tasit ar variacijam , man pasjam patik IZTEIKTA makliga gaisma tapec lietoju tadu LIDZIGU daixtu ka Portrets piedava BET ar 1000w blici ieksja kas parsit jebkuru sauli FRONTALI . Saja varianta ar parasto blici gaisma noteikti ir daudz mazak intensiva bet KĀZAM @ SKUĶIEM utt pie juras ar gaismu stiklu IDELAI pietiek lai neradot PARAKU maklsligas gaismas efextu izlidzinatu kontrastus un uztasitu smukas krasas Jebkura laika , IZNEMOT es domaju ka spilgta saule buss pa issu:)
Publicēts: 09.08.09 21:03
 citēt
Gudris:
dziļākā leņķī pret fotogrāfu

tas ir kā ??? nav ne mazākā sajēga kas ir leņķa dziļums :(:D

Piekāst, par ko tev ir vai nav sajēga! :D
Publicēts: 09.08.09 21:19
 citēt
tie kas neredz tos auxtāk redzamā bildē tiem tos nav lemts saprast

Vējā paceltas matu pinkas kadra labajā pusē (no vārda "labais", kas savukārt ir sinomīms "skaisti") skatītājs saprot visai labi. Simbolizē pikniku.
Publicēts: 09.08.09 21:25
 citēt
opisj:
tie kas neredz tos auxtāk redzamā bildē tiem tos nav lemts saprast

Vējā paceltas matu pinkas kadra labajā pusē (no vārda "labais", kas savukārt ir sinomīms "skaisti") skatītājs saprot visai labi. Simbolizē pikniku.

A tas starp citu domaju ir dabijgi vejs pusj , Janis @ ko bildeja kautkur Pludmalē tavā pusē:):)
Publicēts: 10.08.09 01:52
 citēt
KarlisK , pārsvarā visām bildēm aizmugurē ir plakāts ja tik bilde pati nav ainava plakāts :) . Starp citu , studijas foni zīmētie diezgan dārgi maksā a tā dabā jebkurš fons un katru reizi jauns. :)
Publicēts: 10.08.09 10:19
 citēt
ehh, laikam tomer nebus aktuali.
Publicēts: 10.08.09 13:39
 citēt
Publicēts: 10.08.09 15:09
 citēt
Tas krepaž zibspuldzei tāds nenopietns izskatās.
Bet ceana laba - bjutijdišu ar visām šūnām un krepažiem pa 70 ls nedabūsi...
Publicēts: 10.08.09 15:19
 citēt
Gudris:

Tā ir fakina smaga uzparikte...kkur nest ar rokām viņu nereāli...plus vaig jaudīgāko zipeni...jo virsma nav gana atstarojoša ...ir lieli gaismas jaudas zudumi...es tādu pa velti neņemtu :D nesaki ka nebrīdināju ;)

P.S. nosākuma paprasi lai viņš ieliek kādu bildi ar šito kas uzņemta

Vai tad asistents nepieteicās, kam varētu uzticēt stiept to uzparikti? :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):