Ej guleet AJ, buusi paarstraadaajies laikam, ja reiz gl,uki raadaas... :shock:
nu labi, labi...eju guleet...tas, ka paarstraadaajies..tas gan Vnk darbaa bija gada nosleeguma inventerizacija....deem....tajaas rezees parasti uzdodu jautaajumu, kapeec noliktavas paarzinim ir taads laasts ;DDD
Nu principā, beidzot ir pienācis laiks arī man pieteikties, ja protams vēl ir vieta, bet nu zinot jūsu te ņemšanos, līdz dotajam datumam, te vēl var paspēt apokalipse iestāties. Anyway, ja pārskaitīs naudu, arī būsu tb vai var? :roll:
Esmu dzirdējusi, ka Tu mums esi ļoti labs ēdienu pagatavošanas meistars, vai būšu nosapņojusi atkal? :shock: Laicīgi vienosimies, ko kurš varētu paķert līdz, varbūt ko interesantu ieteksi mums... :roll: Piemēram ezis666 varētu atnest desu, kāds cits - marinētus gurķus, vēl kāds - sieru un t.t. :wink:
Nu, ja tu cerēji, ka es taisīšu Lazanjas un kūpināšu cāļu krūtiņas, tad nu tas laikam būs aplam domāts un cerēts Bet nu no savas puses es varētu kādu sieru platīti ar vēl kādām sāļām mazam uzkodītēm sadarīt...kaut gan, es tik nezinu kā man sanāks to visu darīt...darbā vari visu gatavot?! :shock: bet nu tad jau manīs, kas un kā. Nu kaut kā tā.
Ko nu tur īpaši zvanīties un sarunāties, viss taču tāpat ir gana skaidrs...man tikai ir jāizdomā, kā tā jēdzīgi no Zemitāniem tikt vakarā, un tad uz Ziepniekkalnu un tad atkal uz to tusiņvietu...tāda baisā jebļa, ja godīgi...bet nu gan jau kaut ko sagudrošu. A, uz kurieni tad jāzvana būtu, jo zinot sevi, es noteikti ar visiem sieriem varētu arī apmaldīties :roll:
Esmu dzirdējusi, ka Tu mums esi ļoti labs ēdienu pagatavošanas meistars, vai būšu nosapņojusi atkal? :shock: Laicīgi vienosimies, ko kurš varētu paķert līdz, varbūt ko interesantu ieteksi mums... :roll: Piemēram ezis666 varētu atnest desu, kāds cits - marinētus gurķus, vēl kāds - sieru un t.t. :wink: