nu ja kāds vēl joprojām domā, ka es tupu uz jaut zīmes - var mani nocelt nost! nebūšu dažam labam par nopūtu, citam par atvieglojumu, turklāt atbrīvošu veselu sēžamvietu, lai kaukam tur nebūtu klēpī jāsēž!
Tājau viņi visi saka, un pēc tam nabaga radinieki nevar pa detaļām salasīt kopā :P ezi666, es vismaz 3 cilvēkiem pateikšu, ko vainot, ja 6dien neatgriežos savā provincē
Tājau viņi visi saka, un pēc tam nabaga radinieki nevar pa detaļām salasīt kopā :P ezi666, es vismaz 3 cilvēkiem pateikšu, ko vainot, ja 6dien neatgriežos savā provincē
Naktī uz sestdienu ievish 3x gājiens pie spoguļa ar textu: manis sestdien nebūs...%^&^%))))
Kā reiz otrādi - gājiens pie spoguļa un texts - ezis666 ir labs, ezis666 mani neaiztiks, ezis666 nav manjaks :P
Pasākuma dalībnieki - vai laptopu vajag ņemt līdzi, kāds kaut ko gribēs rādīt, skatīties utt.? Ja vajag, varu iemest somā, pāris kg vairāk ko stiept mani nenobeigs
Pasākuma dalībnieki - vai laptopu vajag ņemt līdzi, kāds kaut ko gribēs rādīt, skatīties utt.? Ja vajag, varu iemest somā, pāris kg vairāk ko stiept mani nenobeigs
Vajadzēt nevajag, bet stiep noteikti līdz, paskatīsimies, kā būs ar Tevi :lol:
Vajadzēt nevajag, bet stiep noteikti līdz, paskatīsimies, kā būs ar Tevi :lol:
Tu neiekāro valsts iestādes mantu! :P
Kāds Tavs inventāra Nr. ievish? :wink:
Es pagaidām vēl neesmu ieskaitīta inventārā, tikai laptops, varbūt pēc gadiem 20, ja tik ilgi šitai iestādē noturēšos, ieskaitīs :P
lučik, es zilu aci ļoti skaistu protu zīmēt, sajūta ir ļoti patīkama/relaksējoša, to pat ārsti rekomendē darīt, tāda viegla sejas masāža sanāks, āda kļūs tāda samtaina nedaudz, nenožēlosi! :wink: :wink: :wink: Varbūt tomēr? :wink: :wink: :wink:
Tā ka vēl nezinu, vai īsti būšu, bet ja būšu, tad ar zāļu tējām, taisīsim vakaru tējas vs. alko...
p.s. Eliks iemēģinas piektdienas vakaram / dzimšanas dienai ... :lol:
martink, pārbaudīta metode - ar rumu kārtīgi stiprināta tēja
akar jau vajadzēja ārstēties! Man ir laba recepte 100 g.šņabja, 100 g. balzama tīrā veidā un gultā iekšā! šodien būtu vesels kā rutks!
Baisais alko.... :roll: Mans variants- 50gr rums, 200gr karstas upeņu sulas, ēdamkarote medus, puscitrons sašķēlēts, bik grenadīns. Pēc izlietošanas vai nu uz gultu, vai tusēt...
rums var tikt aizstāts arī ar balzāmu imo, kā nu kuram labāk patīk.
Jāārstējās ar agresīvām metodēm! Ātrāk bacili ārā, kamēr vēl nav iedzīvojies!
Nekādas viesmīlības, skatos, it kā bacilis nebūtu pelnījis dzīvot...
Tāpēc jau viņš dzīvo, ka ir to pelnijis, varbūt pat ne pelnijis, bet neatlaidīgs noteikti viņš ir... kā tiek klāt - tā prom negrib iet un vēl nedod Dievs sāks domāt Martink vietā! :wink:
nu redz kā, bacilis tāds uzcītīgs un strādīgs, bet cilvēki apvainojas, ka viņus par bacili nosauc.