Žēl, (vai nežēl), ka pērn jau nopirku 200 Slingshotu. Pirms pirkuma biju ceļojumam aizlienējis 300-to, tas likās pa lielu. Kad nopirku 200- tas atkal pa mazu..... Kata liekas tīri interesanta, vienīgi nesaprotu "pārmešanu uz vēdera"- Slingšotam vienkārši, jo viena slīpa lence pāri vēderam- pavelc un OK. Diez kā šamajai?
mani vispar interesē, noskatijos video un radās jautājums tomēr, labi savu kameru ar diviem objektiviem un zibeni tajā galvenajā iedaļā ielikšu, bet gruti neredzot dzive saprast parejās somasietilpibu. rezerves bodijam un vēl kādam objektivam vieta bus?
tille-bille:mani vispar interesē, noskatijos video un radās jautājums tomēr, labi savu kameru ar diviem objektiviem un zibeni tajā galvenajā iedaļā ielikšu, bet gruti neredzot dzive saprast parejās somasietilpibu. rezerves bodijam un vēl kādam objektivam vieta bus?
Man tur ietilpa bodijs ar objektīvu, vēl trīs objektīvi, zipene, filtri un vēl dažādi aksesuāri. Bodijam vēl vienam ar vietu būtu grūtāk, bet varētu likt nodalījumā, kur man bija zipene un vēl visādas vairāk vai mazāk vajadzīgas lietas
Vēl pārdodu mazlietotu Sigma 30mm f1. 4 EX HSM objektīvu priekš Nikon kamerām. Viens no labākajiem fiksētajiem objektīviem savā diapazonā. Iebūvēts autofokusa motors, kas nodrošinās autofokusu arī ar Nikon D40/40x/60/5000. Ideāls portretiem, bērnu bildēm, sportam telpās utt.
Ir vēl Latvijas garantija, iepakojums, vāciņi, saules blende.
Objektīvs atlasīts asākais un precīzāko autofokusu no vairākām versijām.
man ir tada soma. loti ietilpiga un eerta. kvalitate arii salidzinoshi ar dazham lowepro ir labaka.
ir nesati 2 bodiji ar divam zipenem un 3 objektiviem, un augshejaa dalja ir aptuveni tada ka kurpju kaste. loti noderigs tas augshejais nodalijums dodoties talak no majas, jo visu var tajaa iebazt. turklat kas ir svarigi shi soma ir kaareiziti rokasbagazhas izmeros lidmashinaas! rekomendeju, jo ipashi par tadu cenu!