forum.gif
Pārdodu KATA somu
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu KATA somu
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.08.09 21:15
 citēt
Pārdodu mazlietotu KATA 3n1-20 somu. Līdzīga Lowepro slinshot 200, bet funkcionālāka un DAUDZ kvalitatīvāka!

Atdodu pa 30Ls.

Te daži review:

www.youtube.com...

www.youtube.com...

www.cameratown.com...
Publicēts: 09.08.09 23:00
 citēt
Žēl, (vai nežēl), ka pērn jau nopirku 200 Slingshotu. Pirms pirkuma biju ceļojumam aizlienējis 300-to, tas likās pa lielu. Kad nopirku 200- tas atkal pa mazu.....:)
Kata liekas tīri interesanta, vienīgi nesaprotu "pārmešanu uz vēdera"- Slingšotam vienkārši, jo viena slīpa lence pāri vēderam- pavelc un OK. Diez kā šamajai?
Publicēts: 09.08.09 23:33
 citēt
Sorry- paskatījos video un viss skaidrs. Nav slikta, taču laikam nabv vērs man uzsākt to ambrāžu ar maiņu (pirkt-pārdot)..>:).
Publicēts: 09.08.09 23:35
 citēt
Kāposta nav :( Man mana somele liekas jau pa mazu :(
Publicēts: 10.08.09 08:05
 citēt
mani vispar interesē, noskatijos video un radās jautājums tomēr, labi savu kameru ar diviem objektiviem un zibeni tajā galvenajā iedaļā ielikšu, bet gruti neredzot dzive saprast parejās somasietilpibu.
rezerves bodijam un vēl kādam objektivam vieta bus?
Publicēts: 10.08.09 17:03
 citēt
tille-bille:mani vispar interesē, noskatijos video un radās jautājums tomēr, labi savu kameru ar diviem objektiviem un zibeni tajā galvenajā iedaļā ielikšu, bet gruti neredzot dzive saprast parejās somasietilpibu.
rezerves bodijam un vēl kādam objektivam vieta bus?

Man tur ietilpa bodijs ar objektīvu, vēl trīs objektīvi, zipene, filtri un vēl dažādi aksesuāri. Bodijam vēl vienam ar vietu būtu grūtāk, bet varētu likt nodalījumā, kur man bija zipene un vēl visādas vairāk vai mazāk vajadzīgas lietas :)
Publicēts: 11.08.09 22:43
 citēt
Soma vēl ir tirgošanā.

Vēl pārdodu mazlietotu Sigma 30mm f1. 4 EX HSM objektīvu priekš Nikon kamerām. Viens no labākajiem fiksētajiem objektīviem savā diapazonā. Iebūvēts autofokusa motors, kas nodrošinās autofokusu arī ar Nikon D40/40x/60/5000. Ideāls portretiem, bērnu bildēm, sportam telpās utt.

Ir vēl Latvijas garantija, iepakojums, vāciņi, saules blende.

Objektīvs atlasīts asākais un precīzāko autofokusu no vairākām versijām.

Cena 150Ls.

ssandijss@gmail.com
Publicēts: 11.08.09 23:24
 citēt
man ir tada soma. loti ietilpiga un eerta. kvalitate arii salidzinoshi ar dazham lowepro ir labaka.

ir nesati 2 bodiji ar divam zipenem un 3 objektiviem, un augshejaa dalja ir aptuveni tada ka kurpju kaste. loti noderigs tas augshejais nodalijums dodoties talak no majas, jo visu var tajaa iebazt.
turklat kas ir svarigi shi soma ir kaareiziti rokasbagazhas izmeros lidmashinaas! rekomendeju, jo ipashi par tadu cenu!
Publicēts: 06.10.09 23:00
 citēt
Soma vēl ir piejama!
Publicēts: 07.10.09 09:05
 citēt
zheel ka nepaardod KATA 3n1-30, panemtu uzreiz , 20-taas izmeers tomeer par mazu.
kur pirmi shamo? pasuti.lv ?
Publicēts: 07.10.09 10:43
 citēt
taa soma veel ir?
Publicēts: 07.10.09 20:25
 citēt
Pagaidām ir aizrunāta uz rītdienu. Ja nepārdošu, tad došu ziņu.
Publicēts: 07.10.09 20:27
 citēt
Visas somas razhotas Kjiinaa :(
Publicēts: 08.10.09 00:17
 citēt
entuziasts:Visas somas razhotas Kjiinaa :(

nu nez, KATA liekaas tomeer ir IZRAĒLAS ražojuma :) kautgan ko tas maina, katik labi funkciklee :)
Publicēts: 09.10.09 12:47
 citēt
Liels paldies, soma patieshaam ir lieliska/erta/kvaliativa/ietilpiga...
Publicēts: 10.10.09 19:47
 citēt
GR:Liels paldies, soma patieshaam ir lieliska/erta/kvaliativa/ietilpiga...

Paldies jau jāsaka KATAi! Pārdevu jau tikai tāpēc, ka nav vairs tik daudz iekšā ko likt.
Publicēts: 11.10.09 19:56
 citēt
SM, nu nu - a es tev jau sen aizsuutiiju PM ;-((((
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):