forum.gif
Magellan Explorist GPS kartes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Magellan Explorist GPS kartes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.08.09 15:39
 citēt
Meklēju Magellan gps karšu īpašniekus!
Gribu izmēģināt noklonēt karti(SD)

Kas man tiek - karte
Kas Tev tiek - tehnoloģija kā to izdarīt (kaut vai uztaisīt rezerves kopiju SD kartei)

Paldies par uzmanību!
Publicēts: 10.08.09 16:00
 citēt
atnaaks tuuliit tev un sados par intelektuaalaa iipashu zagshanu. es pat zinu kursh.
Publicēts: 10.08.09 16:08
 citēt
Schnircks:Saki jau nu kā ir- negribi maksāt to, kas likumā paredzēts.....

tiešām?
Publicēts: 10.08.09 16:13
 citēt
Schnircks:Saki jau nu kā ir- negribi maksāt to, kas likumā paredzēts.....

Jap, es gribu nozagt karti
Publicēts: 10.08.09 16:14 labots
 citēt
zo:atnaaks tuuliit tev un sados par intelektuaalaa iipashu zagshanu. es pat zinu kursh.

a Tev fotošops legāls?

Šeit gadījums nav viennozīmīgs. SD kartes nav tas uzticamākais INFO nesējs.
Ja Tev, briedi, sabojājusies karte un nav backupa, domāju, ka ar bojāto karti vari vērsties pie izlpatītājiem Latvijā. Ja viņi atsakās palīdzēt, droši raksti starptautiskajam kantorim, nevienam nepatīk, ka viņu reputāciju grauj.
Publicēts: 10.08.09 16:16
 citēt
versatile:
zo:atnaaks tuuliit tev un sados par intelektuaalaa iipashu zagshanu. es pat zinu kursh.

a Tev fotošops legāls?

Es domāju ka zo man necentās braukt virsū, bet gan pabrīdināt :D

Lieks bazars, lai katram legalitāte uz savas sirdsapziņas (kamēr EP neklauvē :D)
Publicēts: 10.08.09 16:17
 citēt
versatile:

a Tev fotošops legāls?

Ja Tev, briedi, sabojājusies karte un nav backupa, domāju, ka ar bojāto karti vari vērsties pie izlpatītājiem Latvijā. Ja viņi atsakās palīdzēt, droši raksti starptautiskajam kantorim, nevienam nepatīk, ka viņu reputāciju grauj.

A tām kartēm nemaz nevar uztaisīt legālu backupu, jo kartes informācija ir piesaistīta kartes ID numuram... un ja kkas nesakrīt, gps ierīce vienkārši atsakās ņemt pretī...
Publicēts: 10.08.09 16:19
 citēt
versatile:

a Tev fotošops legāls?

man nē a tev?
Publicēts: 10.08.09 16:22
 citēt
briedis:
versatile:
a Tev fotošops legāls?

A tām kartēm nemaz nevar uztaisīt legālu backupu, jo kartes informācija ir piesaistīta kartes ID numuram... un ja kkas nesakrīt, gps ierīce vienkārši atsakās ņemt pretī...

taisni tapec jasudzas razhotajam.
Publicēts: 10.08.09 16:22
 citēt
zo:
versatile:
a Tev fotošops legāls?

man nē a tev?

nav problemas lietot darbaa.
Publicēts: 10.08.09 16:26
 citēt
nezinu vai tiesi Magellan gps, bet mums uznemuma tirhojot gps katru dienu tiek 10 sd ar eiropas kartem piegrustas un tomtomaa ieliktas
Publicēts: 10.08.09 19:36
 citēt
tomtom ar magelāniem ir stipri attāla saistība.
bet par šitām kartēm drīzāk geoforumā jājautā,tur tauta ar tādiem aparātiem apkārt vazājās.
Publicēts: 11.08.09 00:36
 citēt
shvaboc:tomtom ar magelāniem ir stipri attāla saistība.
bet par šitām kartēm drīzāk geoforumā jājautā,tur tauta ar tādiem aparātiem apkārt vazājās.

Kur ir tas geoforums?
..un vai tur visi nav tādi pareizi, ka zagt ir slikti utt? :)
Publicēts: 11.08.09 01:03 labots
 citēt
Publicēts: 11.08.09 11:16
 citēt
geoforums.lv :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas