forum.gif
Fotoblog virtuve
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotoblog virtuve
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 27.12.06 22:34
 citēt
[autors Rlands66]

No manas puses protams.

Gandrīz divus mēnešus malos fotoblog dzirnavās, un pa šo laiku ir radies par to lietu zināms viedoklis.
Pirmkārt,-šķiet nedaudz ,kaut ko būšu iemācījies,no otras puses vērtēšana uzliek kaut kādus rāmjus un virza kaut kur zināmā mērā vardarbīgi.Tas gan ir labi ,jo izteiktu individualitāti jau var atļauties meistari sasniedzot zināmu līmeni.
Palasot komentārus un Vismanta dialogus ar oponentiem ,varētu kursadarbu psiholoģijā uzcept.
Vērtēšanā viss kā dzīvē,pietiek muļķibas ,atriebības ,rupjuma u.t.t.
Man gan šai ziņā ir veicies,jo pamatā komentāri ir noderīgi un konstruktīvi.
Pēdējais;interesanti,ka vislabāko novērtējumu iegūst bildes no ,kurām es to negaidu,bet cittreiz var nočakarēties stundām un nekā.
Fotoblogs ir ieņēmis stabilu vietu manā dzīvē izkonkurējot vairākas citas lietas un man ir tagad divas ēras; pirms un pēc Fotoblog!
Publicēts: 27.12.06 22:49
 citēt
tu ir slims, žēl,....es arī.
Publicēts: 27.12.06 23:05
 citēt
tu ir slims, žēl,....es arī.

Man vislabāk patika tas - "es arī", jo - es arī :)))
Publicēts: 27.12.06 23:32
 citēt
es arii
Publicēts: 28.12.06 00:41
 citēt
visiem, kas atzinās bans uz nedeelju... profilakses noluukos :D
Publicēts: 28.12.06 00:56
 citēt
Slimnieki ...
Publicēts: 28.12.06 16:56
 citēt
darkz, tavā nika foto nav labas zāles...brrrr...neder.
Publicēts: 28.12.06 22:28
 citēt
Klausaties, slimie .... es taa nejaushi nepareizi saaku diskusiju zem vienas manaa uztveree nekaadas bildes ....
Pastastiet man par balsoshanu ... vai tieshaam ir tik ljoti gruuti ielikt arii sliktu atziimi? Jo paskatoties bildes, redzeeju parsvaraa tikai gandriiz labas atziimes - tad kaada jeega tai balsoshanai? Bail no atriebiibas? Striidiem?
Publicēts: 28.12.06 23:17
 citēt
Klausaties, slimie .... es taa nejaushi nepareizi saaku diskusiju zem vienas manaa uztveree nekaadas bildes ....
Pastastiet man par balsoshanu ... vai tieshaam ir tik ljoti gruuti ielikt arii sliktu atziimi? Jo paskatoties bildes, redzeeju parsvaraa tikai gandriiz labas atziimes - tad kaada jeega tai balsoshanai? Bail no atriebiibas? Striidiem?

nav "sliktu" atziimju, ir atshkiriigas vertibu skalas

ja velies, liec 423 (laba ideja, slikts izpildijums, nulle emociju), bet tad esi gatava PAMATOT! un atceries, ka autors, ko esi novertejusi, skatisies uz tavas pashas bildem un salidzinas, vai tu vari spriest objektiivi.

tas, ka saliek 555 neko nemaina, jo aprekina formula njem veeraa balsojumu skaitu (cik reizies 555 ielikts), un tatad - uzvar demokraatija, jo neba nu visi balsos 555 (cik sapratu, tu nebalsosi)

rezumejot, ja velies veltit laiku un patiesi maaciit cilveeku, kur ir kljuudas, liec kritiskas atziimes, ja neveelies - balso tikai par taam bildeem, kas patiik. rezultaats buus tas pats.
Publicēts: 29.12.06 00:00
 citēt
Haiduk, kuššssss :)
Publicēts: 29.12.14 09:39
 citēt
puišeļi
Publicēts: 29.12.14 10:50 labots
 citēt
Uzjas , desmit gadus plesties kačāt pravas tur jābūt iekšāi vai galīgai paranojai , bez maz desmit gadus atpakaļ vēl zaļa iesācēja gribējusi visus močīt pasavam funktierim :-) :-) Jā m kopumā Ne voinas , gāzi grīdā!!@
Publicēts: 29.12.14 12:25
 citēt
vaax Publicēts: 27.12.06 22:34
Publicēts: 29.12.14 15:39
 citēt
Un ko tagad? :amazing:
Publicēts: 29.12.14 16:14
 citēt
Rolands66: Palasot komentārus un Vismanta dialogus ar oponentiem ,varētu kursadarbu psiholoģijā uzcept.

Ko tagad, taisām kursadarbu psiholoģijā!
Es pat vienu Vismantu pazinu, pirms gadiem 20 bija kaimiņu mežniecības mežzinis.
Publicēts: 29.12.14 19:29
 citēt
Vēl no tiem laikiem atceros Pulkvedi, kurš mani ievilka šajā bariņā.

Tā kas mani ievilka tulīt pirms 10 gadiem jau sen šo tēmu nekustina kaut bija labss profes un darbija "RozesBodi" :) Bet vai mēs tāpēc raudāsim , nē takšu. Pulkvedis ar reku Denmarkā ar visu gamojiju jau sen.
Publicēts: 03.01.15 12:30
 citēt
Negribu nevienu aizskart. Bet F-blogs kļuvis patētisks. Gan pēc tā, ka salīdis daudz zaļknābju, kas domā, ka "zin visu labāk par citiem", gan ar tiem bilžu skatītājiem, kuriem pirksts nedreb likt da JEBKĀDU balsojumu (pēdējo skaits arī dramatiski pieaug). Fotogrāfijas, kuras liek iekšā arī, laikam ejot, arvien vairāk atgādina tās, ko uzņem no mobiļņika ikdienas situācijās - nekādas klases :/
Publicēts: 03.01.15 14:23
 citēt
Ingars:..., gan ar tiem bilžu skatītājiem, kuriem pirksts nedreb likt da JEBKĀDU balsojumu (pēdējo skaits arī dramatiski pieaug). Fotogrāfijas, kuras liek iekšā arī, laikam ejot, arvien vairāk atgādina tās, ko uzņem no mobiļņika ikdienas situācijās - nekādas klases :/

A tu labāk izvēlētos pirkstu drebēšanu un Patīk 555 balsojumu pie tevis jau pieminētajām mobiļņika bildēm? Mani tiešām izbrīna vai cilvēki patiešām ir akli, vai tikai izliekās?

Jep, man pirksti nedreb nospiest zemākus skaitļus par 5, ja uzskatu, ka bilde nav savu uzdevumu augstumos! Dzēst arī esmu ielikusi pāris reizes. Bieži izsaku kritiku, bet nebalsoju, jo bilde nav pat balsošanas vērta! Cik pēdējā laikā pamanu, atriebes balsojumu skaits ir krietni sarucis, salīdzinot ar pagātni! Lamāšanās un nabaudāmu diskusiju skaits (lasi, viena otra apdir&ana) gan nav samazinājusies! Točna var romānu uzrakstīt. Es jau te dažus gadus atpakaļ pāris "fotogrāfu" domu pērles blogā apkopoju :face-devil-grin:
Publicēts: 03.01.15 14:32
 citēt
Es gan esmu pamanījis, ka šeit arvien vairāk cilvēku sāk šaubīties par savu dzimumu... :face-grin:
Publicēts: 03.01.15 18:56
 citēt
Vai tad fotoblogs nav miris???
Publicēts: 03.01.15 21:59
 citēt
Ne visai. Es jau arī te esmu jautājis, vai tu esi priore Elizabete vai superintendants Samsons, kaut arī par sevi esmu pilnā skaidrībā un pārliecībā.
Bet ir šeit arī vecis, kurš uzvedas kā klimaksa nomocīta histēriska vecmeita, skaista meitene ar kolhoza traktorista algas dienas leksiku un tepat :face-grin:
Beedarts: Dzēst arī esmu ielikusi pāris reizes.
Publicēts: 03.01.15 23:19
 citēt
"A tu labāk izvēlētos pirkstu drebēšanu un Patīk 555 balsojumu pie tevis jau pieminētajām mobiļņika bildēm? Mani tiešām izbrīna vai cilvēki patiešām ir akli, vai tikai izliekās?"

Nu tad neliec. Vai liec to balsojumu, kuram piekrīti. Viss pareizi, ja ir iniciatīva. Te jau runa, ka cilvēkiem bieži nav iniciatīvas. Kaut vai no manas ikdienas varu minēt dažus piemērus, tieši nebakstot ar pirkstu. Bet ir cilvēki kas saka, ka mana bilde ir baigi laba - tad kapēc nebalso? liekuļo? Vai, ka baigais "sūds" - nu tad liec "dzēst" - roku takš nost neraušu.
Tāpat man riebjas šeit kontingents (tipiskā latvieša garā) - daudzi šeit ar riebīgām piezīmēm izteikti izceļas. Ja negribi mācīt, nemāci. Ej un pelni naudu ar lekcijām kā pareizi bildēt vai apstrādāt, nevis nolej citus ar dubļiem. Pats gan cenšos pieturēties pie principa - ja nav laba ko teikt, nesaki neko; vai vismaz tad parādi arī labo pusi. Esmu arī daudzos starptautiska mēroga fotblogos - tur gaisotne ir krietni gaišāka - jūtama gan ētiskā izpratne un augstāgs pieejas profesionālisms, bet tāda savstarpēja zākašanās un ēšanās ir tikai šajā "varžu dīķī" - atvainojos, blogā. Arī bildēm ir cits līmenis. Ar pēdējo gan gribēju vērsties pie visiem tiem, kas šeit veic "ikdienas atzīmēšanos" ar savām bildēm pat līdz galam neizvērtējot to patieso kvalitāti.
Publicēts: 04.01.15 12:41
 citēt
Schneider: ...Bet ir šeit arī vecis, kurš uzvedas kā klimaksa nomocīta histēriska vecmeita, skaista meitene ar kolhoza traktorista algas dienas leksiku un tepat :face-grin:

Nu tad Schneider opredjeļis, vecis, histēriska vecmeita vai skaista meitene?
Internets ir vide, kur var jebkuru leksiku lietot un, ja vēl neesi pamanījis, tad blogs ir pilns ar klimaksa nomocītiem traktoristiem!
Publicēts: 04.01.15 18:29
 citēt
Nu tad neliec. Vai liec to balsojumu, kuram piekrīti. Viss pareizi, ja ir iniciatīva. Te jau runa, ka cilvēkiem bieži nav iniciatīvas. Kaut vai no manas ikdienas varu minēt dažus piemērus, tieši nebakstot ar pirkstu. Bet ir cilvēki kas saka, ka mana bilde ir baigi laba - tad kapēc nebalso? liekuļo? Vai, ka baigais "sūds" - nu tad liec "dzēst" - roku takš nost neraušu.
Tāpat man riebjas šeit kontingents (tipiskā latvieša garā) - daudzi šeit ar riebīgām piezīmēm izteikti izceļas. Ja negribi mācīt, nemāci. Ej un pelni naudu ar lekcijām kā pareizi bildēt vai apstrādāt, nevis nolej citus ar dubļiem...

Ko nu āksties! Bradā pa saviem n-tajiem ārzemju saitiem un esi laimīgs. Katram sava saprašana.
Publicēts: 06.01.15 00:20
 citēt
rg_:

Ko nu āksties! Bradā pa saviem n-tajiem ārzemju saitiem un esi laimīgs. Katram sava saprašana.

Nekā personiska, bet "bradā" "āksties" ir tie izteicieni, kurus praktiski neatradīsi normālos izglītotu fotogrāfu saitos.
...

Bija periods, kad priecājos, ka ir iespēja savas fotogrāfijas šeit parādīt auditorijai ar līdzīgu aizraušanos. Bet daudzu komentāri ir tik jēli un dzēlīgi - it kā nezmas ikviens šeit ar to pelna naudu, tas ir viņa vienīgais amats (dažiem jau ir - uzsveršu, dažiem) un bildei jābūt ar augstu latiņu. Šī iemesla dēļ šeit daudzi bezjēdzīgi dzenās pēc reitingiem - no kuriem, godīgi sakot, tāpat nav nekādas jēgas (piemēram, novēroju, ka senas lietotāju bildes ar sliktu fotogrāfijas kvalitāti, kas vai nu "uzkrājušas" labu vērtējumu vai dēļ "pielaidīgākas" vērtēšanas aprēķinu sistēmas - nezinu, bet šis marazms novērots daudziem lietotājiem ar viduvējām vai pat sliktām fotogrāfijām). PRO kategorijā daudzām bildēm nav augstākas fotogrāfiskās vērtības kā dažām bildēm Beginner kategorijas galerijā. Smieklīgi.
Sīkumainība un nespēja redzēt labu momentu, iegrimstot kadrējuma detaļās ir vēl viens profesionālais idiotisms, kurā, diemžēl, daudzi šeit slīgst.
Un nav jau runa par to, ka es tagad te citu pamudināts uz "nepatīk - vācies" taisītos pamest blogu; vienkārši esmu noskumis par vidējo Latvijas fotobloga lietotāja izpratnes un audzinātības līmeni un smagi vīlies ar mājaslapas dizainu, administrātoru zemo aktivitāti tās uzturēšanā.
Publicēts: 06.01.15 00:33
 citēt
Ingars:

Nekā personiska, bet "bradā" "āksties" ir tie izteicieni, kurus praktiski neatradīsi normālos izglītotu fotogrāfu saitos.
...

Bija periods, kad priecājos, ka ir iespēja savas fotogrāfijas šeit parādīt auditorijai ar līdzīgu aizraušanos. Bet daudzu komentāri ir tik jēli un dzēlīgi - it kā nezmas ikviens šeit ar to pelna naudu, tas ir viņa vienīgais amats (dažiem jau ir - uzsveršu, dažiem) un bildei jābūt ar augstu latiņu. Šī iemesla dēļ šeit daudzi bezjēdzīgi dzenās pēc reitingiem - no kuriem, godīgi sakot, tāpat nav nekādas jēgas (piemēram, novēroju, ka senas lietotāju bildes ar sliktu fotogrāfijas kvalitāti, kas vai nu "uzkrājušas" labu vērtējumu vai dēļ "pielaidīgākas" vērtēšanas aprēķinu sistēmas - nezinu, bet šis marazms novērots daudziem lietotājiem ar viduvējām vai pat sliktām fotogrāfijām). PRO kategorijā daudzām bildēm nav augstākas fotogrāfiskās vērtības kā dažām bildēm Beginner kategorijas galerijā. Smieklīgi.
Sīkumainība un nespēja redzēt labu momentu, iegrimstot kadrējuma detaļās ir vēl viens profesionālais idiotisms, kurā, diemžēl, daudzi šeit slīgst.
Un nav jau runa par to, ka es tagad te citu pamudināts uz "nepatīk - vācies" taisītos pamest blogu; vienkārši esmu noskumis par vidējo Latvijas fotobloga lietotāja izpratnes un audzinātības līmeni un smagi vīlies ar mājaslapas dizainu, administrātoru zemo aktivitāti tās uzturēšanā.

Tk daudz sevis žēlošanas un problēmu meklēšanas citos... Varbūt vienkārši vajag iemācīties adekvāti uz kritiku reaģēt un pieņemt, ka citiem ir viedoklis, kas var nesakrist ar tavējo, un ka fotoblogs ir atvērta vide, kuru tiešī šī viedokļa paušana jau gandrīz 10 gadus tur uz ūdens?
Publicēts: 06.01.15 01:38 labots
 citēt
Blogs ir foršs , te jautri. Man veiksmīga liekas pati šī pasākuma koncepcija "Sociāls blogs pļāpātuve ar Fotogrāfisku ievirzi". Nav taču definēts vai tā profesionāla vai amatieru vai hoobijistu, haltūristu fotogrāfija. Līdz ar to KATRS var izpausties, kā viņam patīk. Komerciju vai profesionālu darbu man nav vajadzības rādīt , to man klienti 30 gadus veiksmīgi pērk, balso ar savu naudu. TAČU to ko daru, taisu, kā pašam ienāk prātā man reizēm gribas kaut kur iemest, lai padalītos ar pasauli, tie mani teiksim tā "Mirkļa vājumi" es tā tos uztveru. Citiem tie iespējams savādāki, es tos arī tāpat uztveru. Tāpēc diezgan smieklīgi liekas paģērēšana, lai CITIEM izjūtas atbilstu manējām vai man visu citu liktos TIKPAT patīkošas kā savi. Patīk saku, NEPATĪK saku, atstāj vienaldzīgu neko nesaku. Cilvēki, kuriem briesmīgi gribas PARĒJOS nolīdzināt, līdz savam skatu leņķim NEESOT profesionāliem speciālistiem, konkrētā jomā man šķiet ŅIRDZĪGU STULBI kā „Ielas Šūmaheri” :):) Tie kas šausmīgi uzmācīgi uzprasās uz atzinību TĀPAT, savukārt tie kuri atklāti "Paģērē" atzinīgu slavināšanu man liekas ar izteiktām problēmām mentālā jomā:) Taka BLOGS man patīk, paldies tā radītājiem par veiksmīgo konceptu. Daļu tā funkciju pēdējos gadus ATTĪSTĪJIS piemēram Facebook mazākā mērā Draugi, taču tur ir cits izteikti SOCIĀLS koncepts, šeit tomēr citas man tuvākas prioritātes.
Publicēts: 06.01.15 01:55
 citēt
Fandango:Mājaslapas dizains ir labs, konservatīvs, bez visādiem liekiem krančiem. Teiksim, draudziņi ar saviem nemitīgajiem ''uzlabojumiem'' krīt uz nerviem. . Bet - tur var labi sagrupēt bildes ''galerijās''.
Vienkāršībā spēks- pat ar 2g internetu laukos varu ar telefonu visu apskatīt, draugus- ne.

.

Nu nav. Kas gan labs ir reāli novecojušās lietās. Arī vienkāršas lietas varbūt gaumīgas. Arhaiskais 2g praktiski ir beidzis eksistēt. Cik dziļi tad ir tie lauki?? Turklāt vismaz uz tumšipelēku fonu un foršāku sākumlapu jau toč varētu nomainīt un ieviest - tas jau papildresursus "neēdis". Kaut vai tā kaitinošā atbildēšana uz citu lietotāju komentāriem ar čakarīgu citēšanas sistēmu, kur citēt var tikai viena teikto...
Publicēts: 06.01.15 01:57
 citēt
versatile:

Tk daudz sevis žēlošanas un problēmu meklēšanas citos... Varbūt vienkārši vajag iemācīties adekvāti uz kritiku reaģēt un pieņemt, ka citiem ir viedoklis, kas var nesakrist ar tavējo, un ka fotoblogs ir atvērta vide, kuru tiešī šī viedokļa paušana jau gandrīz 10 gadus tur uz ūdens?

Sasmējos. Sevi nežēloju.
Ja cilvēki sāk saukāt viens otru par idiotu un necienīgi nonievāt viens otra sniegumu, tad kur tur kaut kas adekvāts? Tas te ir bieži redzams - un cik dzirdēju, visus 10 gadus un paliek biežāk. Admīniem vienalga - tie guļ, vai izveidojuši saitu un pametuši pašgaitā un iestājusies anarhija - kaut kā tā izskatās.
Vajadzētu vispār ieviest papildus pamatnosacījumus - piemēram, par necieņas izpaušanu, necenzētu vai aizskarošu izteicienu lietošanu - BANS; obligāts koments pie "DZĒST" vērtējuma, bet foto, kas nesasniedz vismaz 3,5 vērtējumu mēneša laika - tiek automātiski dzēsts; ierobežojumu pielāgošana "tūristiem" - ja pēc vismaz 100 izskatītu bilžu izskatīšanas bez komenta vai balsojuma ne pie vienas - ar 101 bildes pāršķiršanu BANS, tāpat - BANS tiem, kas uztur vairākus viltusprofilus, nosakot IP . Vot tad es gribu redzēt ko iesāks tie, kuriem blogs ir kļuvis par "māmiņu klubu", atzīmēšanās vietu vai "krānu apgriešanas" arēnu.
:face-devil-grin:
Publicēts: 06.01.15 07:34
 citēt
Ingars:
versatile:

Sasmējos. Sevi nežēloju.
Ja cilvēki sāk saukāt viens otru par idiotu un necienīgi nonievāt viens otra sniegumu, tad kur tur kaut kas adekvāts? Tas te ir bieži redzams - un cik dzirdēju, visus 10 gadus un paliek biežāk. Admīniem vienalga - tie guļ, vai izveidojuši saitu un pametuši pašgaitā un iestājusies anarhija - kaut kā tā izskatās.
Vajadzētu vispār ieviest papildus pamatnosacījumus - piemēram, par necieņas izpaušanu, necenzētu vai aizskarošu izteicienu lietošanu - BANS; obligāts koments pie "DZĒST" vērtējuma, bet foto, kas nesasniedz vismaz 3,5 vērtējumu mēneša laika - tiek automātiski dzēsts; ierobežojumu pielāgošana "tūristiem" - ja pēc vismaz 100 izskatītu bilžu izskatīšanas bez komenta vai balsojuma ne pie vienas - ar 101 bildes pāršķiršanu BANS, tāpat - BANS tiem, kas uztur vairākus viltusprofilus, nosakot IP . Vot tad es gribu redzēt ko iesāks tie, kuriem blogs ir kļuvis par "māmiņu klubu", atzīmēšanās vietu vai "krānu apgriešanas" arēnu.

IMHO, neesmu šeit mēbele, bet ja Tev tik daudz ideju, ir tak iespēja veidot savu blogu? Kas traucē? Man personīgi apmierina 2D dizains nemaz nealkstu pēc 3D "lēkājošajiem menu"
Par nonievāšanu: Latvānijā tas raksturīgi, tādi esam. Nav svarīgi ar cik D būs dizains. Negribi dzirdēt vietējo viedokli: nepublicē.
Publicēts: 06.01.15 08:26
 citēt
Pekse:
Ingars:
Sasmējos. Sevi nežēloju.

IMHO, neesmu šeit mēbele, bet ja Tev tik daudz ideju, ir tak iespēja veidot savu blogu? Kas traucē? Man personīgi apmierina 2D dizains nemaz nealkstu pēc 3D "lēkājošajiem menu"
Par nonievāšanu: Latvānijā tas raksturīgi, tādi esam. Nav svarīgi ar cik D būs dizains. Negribi dzirdēt vietējo viedokli: nepublicē.

...kā var nosaukt "pasažieri" ar nullēm galerijā,ja tikai ne par mēbeli(un pie tam vēl nekādu)
Publicēts: 06.01.15 08:57
 citēt
""..... tie, kuriem blogs ir kļuvis par "māmiņu klubu", atzīmēšanās vietu vai "krānu apgriešanas" arēnu..."""

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

un tagad gribi teikt, ka esi bezgala pieklājīgs?
Publicēts: 06.01.15 09:24
 citēt
Kā reiz, ja vēlies tikai dzirdēt cik T4wI BiwZhukiiii ir BuRw3L11g1, droši dodies uz poga.lv, calis.lv, draugiem.lv un izstādies tur. Tur toč neviens neteiks, ka sūds.
Publicēts: 06.01.15 09:30 labots
 citēt
Jolan:
Pekse:

...kā var nosaukt "pasažieri" ar nullēm galerijā,ja tikai ne par mēbeli(un pie tam vēl nekādu)

Jolan, dzīvajā tu neesi tik lecīgs nu neiecietīgs :)
Publicēts: 06.01.15 09:32
 citēt
talavietis:""..... tie, kuriem blogs ir kļuvis par "māmiņu klubu", atzīmēšanās vietu vai "krānu apgriešanas" arēnu..."""

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Netiek attiecinats uz konkretu lietotaju.Kas nav skaidrs ieprieks rakstitajaa?
Publicēts: 06.01.15 09:40
 citēt
versatile:Kā reiz, ja vēlies tikai dzirdēt cik T4wI BiwZhukiiii ir BuRw3L11g1, droši dodies uz poga.lv, calis.lv, draugiem.lv un izstādies tur. Tur toč neviens neteiks, ka sūds.

Un kas Tev nebija skaidrs? Vai idejas prieksnosacijumiem izlasiji pirms noradiit man virzienus? Peec tiem Tu vardu 'suds' nevaretu lietot un negativs vertejums butupieklajigi japamato.
Publicēts: 06.01.15 09:47
 citēt
Ja reiz tēmai ir kulināra pieskaņa, tad iesaku vienam otram cienītajam neēst, ja negaršo, nevis bakstīt ar dakšiņu šķīvī un purkšķēt, ka maķītī dikti feins āboļu pīrāgs un hesburgerā neviens pēc ēšanas neliek mazgāt traukus.
Publicēts: 06.01.15 10:50
 citēt
Ingars:
talavietis:""..... tie, kuriem blogs ir kļuvis par "māmiņu klubu", atzīmēšanās vietu vai "krānu apgriešanas" arēnu..."""

-------------------------------

laikam veltīgi tagad mācīt, ja jau nezini, ka pūlim uzsaucot- ei, pidar, var atsaukties vairāki, kuri iekraus pa sejas izvirzījumu!
Publicēts: 06.01.15 11:05
 citēt
Pēc būtības, blogs ir izveidots laikā, kad tam līdzīgu alternatīvu ir praktiski nav bijis. Domāju, ka jebko, ko radi ir jāuzlabo - it seviški, ja tam nav nekādu nopietnu šķēršļu.
Ne man, ne manam bosam (kurš, starp citu, arī ir šeit, un bildē vairāk kā 30 gadus), kā arī citiem šeit reģistrētiem paziņām jo arvien vairāk nepatīk tas, ka blogā netiek regulēts kultūras un kvalitātes līmenis - būtībā tas ir krities.
Man personīgi ir dziļi apnicis tas, ka vairākums vadās pēc principa "latvietis ēd latvieti" un pieņem to par normu. Ir apnicis ka šādi cilvēki ignorē savu leksiku un formu ar kādu vēršās pret otru - it sevišķi tad, kad tiek dotas zināmas anonimitātes iespējas. Vairākums teiks - bet tas ir tas, kas notiek internetā. Daudzkur normāli attīstītās valstīs šādu patvaļu izskauž kā sērgu; saprotu, ka mūsu trešās pakāpes postpadomju valstī tas ir OK. Turklāt, kāpēc ārzemju blogos (un ne tikai ar foto saistītos) jau ar lielu to pārsvaru arvien vairāk tiek veikti uzlabojumi dizainā - un neviens nerunā par kaut kādu 3d vizualizāciju ieviešanu (!), un pret kontingentu un rakstītā saturu admini izturas krietni stingrāk? Par piemēru varu nosaukt tādas lapas kā 1x.com, shutterstock.com, dpreview.com, u.c. Piemēram, 1x.com galerijas lapā nemaz neparādās KATRS fotouzņēmums, bet gan noteiktu līmeni sasniegušie. Arī te man gribētos, lai F-bloga atsevišķu lietotāju "mistkaste" ir redzama tikai viņu profila galerijās, bet kopējā galerijā tikai bildes, kas pārsniegušas noteiktu līmeni. Var jau deliģēt kritikas padomi ar tiem, kas tiešām ir fotogrāfi un ar pieredzi - lai šķiro to, ko citi augšuplādē kopējā galerijā un to kas ir redzams mājaslapā. Vairākums bilžu, ko šeit liek ir ar ļoti vāju sniegumu un zem jebkuras kritikas.
Vienkārši gribās, lai blogā ceļās līmesnis - tas arī viss.
Publicēts: 06.01.15 11:08
 citēt
talavietis:
Ingars:

-------------------------------

laikam veltīgi tagad mācīt, ja jau nezini, ka pūlim uzsaucot- ei, pidar, var atsaukties vairāki, kuri iekraus pa sejas izvirzījumu!

Bez pamata tā neteiktu. Turklāt - kāpēc tas aizskar tieši Tevi. Nav jau adresāta. Vai arī nepiekrīti, ka šādu lietotāju jau pārāk daudz te savairojies?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):