Ingar, Tu laikam vēl nesaprati, ka fotoblog ir radīts pavisam ar citu konceptu. Te nav nekāda mākslas galerija un nebūs tādu ambīciju, kā tas bija savā laikā shutterī. Arī neesi īsti lietas kursā, jo tad kad radās fotoblog, bija gan erfoto gan shutter. Tieši tāpat liels vairums ir vēl desmitiem citu fotosaitu, kur ir cita vide, citas normas. Daudziem te ir interesanti un to, ka saits ir gadiem noturējies, tas arī ir rādītājs. Gribi- TO KO GRIBI, taisi savu un māki noturēt. Vairāk man nav ko piebilst.
laikam veltīgi tagad mācīt, ja jau nezini, ka pūlim uzsaucot- ei, pidar, var atsaukties vairāki, kuri iekraus pa sejas izvirzījumu!
Bez pamata tā neteiktu. Turklāt - kāpēc tas aizskar tieši Tevi. Nav jau adresāta. Vai arī nepiekrīti, ka šādu lietotāju jau pārāk daudz te savairojies?
------------------------------
Baidies nosaukt konkrētu vārdu, nesaki neko! Mani tas nesatrauc, jo nežēlojos, nečīkstu. Ja mani nesaista kāds no tiem saitiem, kuros esmu reģistrējies, es vienkārši to nepameklēju. Necenšos svešā mājā pārbīdīt mēbeles pēc savām prasībām. Bildes Tev nav sliktas, kas tad tik ļoti nepatīk? Par maz uzmanības saņem vai kas?
Fandango:Mājaslapas dizains ir labs, konservatīvs, bez visādiem liekiem krančiem. Teiksim, draudziņi ar saviem nemitīgajiem ''uzlabojumiem'' krīt uz nerviem. . Bet - tur var labi sagrupēt bildes ''galerijās''. Vienkāršībā spēks- pat ar 2g internetu laukos varu ar telefonu visu apskatīt, draugus- ne.
par publiku- te ir vecie un jaunie. Noslāņošanās, simpātiju balsojumi utt. no tā nekādi neizbēgt, un tam nav nekāda sakara ar reālo dzīvi un reitingiem īstajā dzīvē.
------------------------------------------------------------------------------ Man bieži sanāk Vācijā būt ar švaku internetu un ja kaut kas vēl atveras, tad tas ir fotoblog. Kompliments veidotājiem un uzturētājiem!
Lunis: "Blogs ir foršs , te jautri. Man veiksmīga liekas pati šī pasākuma koncepcija "Sociāls blogs pļāpātuve ar Fotogrāfisku ievirzi". Nav taču definēts vai tā profesionāla vai amatieru vai hoobijistu, haltūristu fotogrāfija. Līdz ar to KATRS var izpausties, kā viņam patīk."
Varu tikai pievienoties un piebilst, ka 1) atsijāt sliktās bildes varētu tikai ar cenzūru un saita administrēšanu; 2) ir daudz vietņu ar nopietnām kvalitātes prasībām, kur apskatīt "skaistbildes"; 3) skaistās bildes arī apnīk: 4) arī no sliktajām var kaut ko pamācīties, nu vismaz paškritiku: 5) svarīgi ir arī tas, ko cilvēki GRIB nobildēt, un bloga reportāžu sadaļa ir ļoti laba. Vienīgais vērojums un vienlaicīgi arī novēlējums tiem, kas fotografē daudz un labi, nekļūt slinkiem un arī šeit parādīt vairāk.
GunarsII teiktais liek padomāt. Arī piebižu punktiem piekrītu. Bet kapēc arī LV nevarētu būt nopietnāks blogs? Turklāt pie valodas ir jadomā, - kolhoza laiki sen jau aizgājuši.
Tevi laikam bērnībā ar kolhoza laikiem biedēja? Putru neēdīsi, kolhozā atdosim? Jo citādāk grūti saprast, kāda sakarība. "Bloga kvalitātes cēlāji" te bijuši neskaitāmi. Atriebības balsotāji, kas pēc viena dzēst patiešām štruntīgai bildei, izpaudušies, kā nu vien māk. Pēc skata izglītotas tantes, skolotājas, ir rakstījušas draudu vēstules Utt, utjpr. Vēl fascinē, ka ieraugi bildi, tīri labu, ieraksti kādu uzlabojumu, par ko vērts nākotnē padomāt - i saņem tekstu - ja nepatīk, neskaties. Forši. Blogs ir tāds, kāds ir. Entuziasti uzstutēja un faktiski nokoda erfoto galvu, pirmos gadus aktīvi bīdīja pasākumus un visu pārējo. Vienubrīd aktivizējās fotosiena, bet tad, kad tieši likās, ka tur būs kvalitāte, pārdevās un vēlāk aizvērās. Palika blogs. Kā bieži gadās, dzīve ievieš korekcijas. Tagad aktīvāki ir moderatori. Iespējams, lietotāji nenovērtēja sniegtās iespējas. Reportāžu sadaļa uztur dzīvu bilžu plūsmu. Galerijā varbūt prasītos opciju apskatīt lielāku bildi, jo, nu, fullhd laiks ir klāt masu produkcijā. Bet aitišņiku pirmais likums - ja strādā, neaiztiec. Ir tak vēl fotografet.lv, fomo.lv un citi projekti - tur viss tak ir labi, jāievēro tik viens fundamentāls likums, kura te nekad nav bijis - ar izkārtu mēli jāskatās mutē saita owneriem. Citādāk naf labi
Palasot kaislīgās diskusijas komentārus, intereses pēc pasērfoju pa bloga noteikumiem un saskāros ar interesantiem punktiem
Lietošanas noteikumi. ... 34. Lietotājs nedrīkst publicēt saturu (tai skaitā arī komentārus), kas aizskar citu cilvēku personas godu un cieņu. 35. Katram fotoblog.lv reģistrētajam lietotājam drīkst būt tikai viens lietotāja profils. Vienā profilā nedrīkst būt reģistrētas vairākas personas. _____________________________________________________
Piedodiet cienījamā Fotoblog administrācija, bet diemžēl jāsecina, ka paši neesat savu uzdevumu augstumos! It sevišķi attiecībā uz punktu 35! Punkts 34 .... njā bez cenzūras te neiztikt, bet cik zināms tad vārda brīvība mūsu valstī vēl nav aizliegta, paldies dievam, un komentāru ētikas līmenis ir, protams, uz katra paša blogera sirdsapziņas Un atbildot uz Ingara sirsnīgajām velmēm uzlabot bloga virtuālo valodu ... Tev vajadzēja būt blogā 2007.-2010g. - nu tad i velnu redzētu! Es pat teiktu, ka patreiz komentāru līmenis ir krietni audzis salīdzinot ar pagātni! Ingar, ja tevi tik ļoti satrauc valodas kultūra šeit, vērsies pie admiņiem un piesakies par bloga ētisko administratoru! Protams, ja tev šai drazai ir laiks katru dienu 3-4 stundas veltīt, atsijājot! Bet popularitāti ar šo amatu tu neiegūsi
Par pārējo.... piekrītu Lunim un Talavietim. Blogā ir jautri. Jā, dažreiz sāpīgi un pašai ir bijusi velme nafig jūs visus, dzēsīšos ārā, bet .... Sakožam zobus un turpinām iesākto Blogs nav un nebūs Pro saits un ir radīts visu līmeņu fotogrāfiem un iesācējiem! Un blogs ir lipīgs un dod atkarību kā jau visi psihotropie produkti hehehehe
Un vēl pēdējā piebilde speciāli Schneider! Jā esmu sieviete ar niku vīriešu dzimtē! Niks ir radies no mana uzvārda tulkojuma uz angļu valodu + mana hobija = BeeDarts. Tā kā esi tik laips un turpmāk pacenties publiski nezākāties uz mani. Ja ir jautājumi un neskaidrības vai arī vienkārši vēlies uzbraukt, esi laipni aicināts nosūtīt man privātu ziņu. Ja neesi pamanījis, tad blogā eksistē Vēstuļu links
Tevi laikam bērnībā ar kolhoza laikiem biedēja? Putru neēdīsi, kolhozā atdosim? Jo citādāk grūti saprast, kāda sakarība. "Bloga kvalitātes cēlāji" te bijuši neskaitāmi. Atriebības balsotāji, kas pēc viena dzēst patiešām štruntīgai bildei, izpaudušies, kā nu vien māk. Pēc skata izglītotas tantes, skolotājas, ir rakstījušas draudu vēstules Utt, utjpr. Vēl fascinē, ka ieraugi bildi, tīri labu, ieraksti kādu uzlabojumu, par ko vērts nākotnē padomāt - i saņem tekstu - ja nepatīk, neskaties. Forši. Blogs ir tāds, kāds ir. Entuziasti uzstutēja un faktiski nokoda erfoto galvu, pirmos gadus aktīvi bīdīja pasākumus un visu pārējo. Vienubrīd aktivizējās fotosiena, bet tad, kad tieši likās, ka tur būs kvalitāte, pārdevās un vēlāk aizvērās. Palika blogs. Kā bieži gadās, dzīve ievieš korekcijas. Tagad aktīvāki ir moderatori. Iespējams, lietotāji nenovērtēja sniegtās iespējas. Reportāžu sadaļa uztur dzīvu bilžu plūsmu. Galerijā varbūt prasītos opciju apskatīt lielāku bildi, jo, nu, fullhd laiks ir klāt masu produkcijā. Bet aitišņiku pirmais likums - ja strādā, neaiztiec. Ir tak vēl fotografet.lv, fomo.lv un citi projekti - tur viss tak ir labi, jāievēro tik viens fundamentāls likums, kura te nekad nav bijis - ar izkārtu mēli jāskatās mutē saita owneriem. Citādāk naf labi
Nē Jā, tā cilvēku suga mani arī nebeidz fascinēt Par fomo.lv gan nebiju dzirdējis
Vai ta nevarēja kā tolerantāk? Parunāt teiksim kā viņam vajadzēja pareizāk nodot savu pakaļas redzējumu skatītājam... Varbūt ieteikt kā veiksmīgāk gaidīt mūzu, lai kaisle ielejās darbos palīdzot tiem uzrunāt caur īpašo autora prizmu? Sēklinieka naratīvam jābūt tak kaut kur tepat - ja sniegtu palīdzīgu roku, tad moška tas ēēēē... izlauztos?
He, he... šis labs! Patiesībā sajuci svešvārdiņus? Gribēji teikt naftalīna?
Bija reiz diskusija, citāts ņemts no turienes pirmā posta "Es nezinu, vai tā ir administratoru/īpašnieku vaina, ka fotoblog stagnē un smok vazelīna smakā" www.fotoblog.lv...
Nu ne gluži vēsturi, bet ko torgašs ir darījis pirms tam pa šo pašu e-mailu un tel.Nr.. Vismaz es aizdomīgi izturos uz sludinājumiem, kurus kāds ievieto pirmo/vienīgo reizi. Tas nav zinātniskas arguments, bet pērkot/pārdodot savus foto loriņus, neesmu uzrāvies. Kādas padsmit reizes Dievs mani ir sargājis Vienīgā reize, kad iesmērēja apdauzītu objektīvu, bija it kā "savējais" no er.lv,, Grīziņkalna šefs.