forum.gif
Piedalies konkursā - Pašportrets
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Piedalies konkursā - Pašportrets
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.09 15:47
 citēt
Haiduks:Annir, bet tas tev prasīs lielu laiku... mana doma ir , ka vajag tepat blogā sānos vēl vienu kategoriju, kura sauktos piem. konkursi.
Konkurs noslēdzās, un bildes automātiski pārliekās uz savu kategoriju- piem. te uz pašportretu.
Tad arī vietējie mazie konkursiņi būtu interesantāki un to būtu daudz vairāk.
Es arī labprat ko izsludinātu, bet laika trūkuma dēļ nevarētu novest godīgi līdz galam.
nu n ez, kad bija pag. konkurss, neprasiija daudz laika - katru vakaru 5 min izskriet cauri un sakopeet bildes
Publicēts: 11.08.09 15:51
 citēt
Starp citu, ieejot bloga fotogalerijā un kreisajā malā zem "Meklēt" ierakstot "Pašportrets" un nospiežot Enter, uzreiz parādās visas bildes ar attiecīgo nosaukumu ;) Tā kā Annirs konkursu izsludināja 11.08., tad bildes, kas publicētas iepriekš var neskatīties.
Publicēts: 11.08.09 15:52 labots
 citēt
Annir. Bet kā es balsošu inboxsā :(
man lai bildes vērtētu tās būs jāatrod :)
Konkursa jēga zūd, ja tas ir tikai garāmejot :), daudzi nopietni gatavojas, un grib nopietnu attieksmi.
Bet neuztver to uz sevi... no manis tas it adminiem, ka blogā trūkst kategorijas - konkursi
p.s. šajā gadījumā liks kategorijā - konkursi, bet atkal, uzmanīgi ir jāskata datumi, kad ielikts :),
Publicēts: 11.08.09 16:00
 citēt
vai tad Tu taapat te cauru dienu neseedi? Nu piedod... kaa lai zin, ka visi blogeri veseli un var riikot konkursu?????
Publicēts: 11.08.09 16:41
 citēt
nekad nevajag vainot adminus ja lieto bezmaksas servisu. vajag pielaagoties un mekleet iespeeas.
Publicēts: 11.08.09 16:46
 citēt
ironia piedalisies ar ko vecu, bet vel neapnikushu :) bus vien japievieno ottreiz bild
Publicēts: 11.08.09 16:57
 citēt
Annirs:nekad nevajag vainot adminus ja lieto bezmaksas servisu. vajag pielaagoties un mekleet iespeeas.

Annir :D:D:D, atkodies, ar iepriekšējo, kad tev rakstīju lai tu veido Annirblogu un cieni privātīpašumu :D
Bet ar tevi naf interesanti debatēt, pat slimam esot... tu nemāki ieklausīties...
Publicēts: 11.08.09 17:14
 citēt
Haiduks:
Annirs:nekad nevajag vainot adminus ja lieto bezmaksas servisu. vajag pielaagoties un mekleet iespeeas.

Annir :D:D:D, atkodies, ar iepriekšējo, kad tev rakstīju lai tu veido Annirblogu un cieni privātīpašumu :D
Bet ar tevi naf interesanti debatēt, pat slimam esot... tu nemāki ieklausīties...
vot Tev velk uz kashkji..... Nu Tu tak zini, ka iipashnieki/admini neskries visu laiku kaut ko mainiit, uzlabot, jo tam nav atbilstoshu resursu!!! es vismaz ar sho konkursu noziedoju FB 10 latus :D es gribu teikt, ka arii esoshaas kaartiibas ietvaros var darboties, ja ir veelme. Pameegini nevis uzreiz mesties diskusijaa, bet kaut kaa pieiet visam no pozitiivaas puses.
Publicēts: 11.08.09 17:55
 citēt
"fui... un nekaadu mirklja impulsu???..."
...
"Mirkļa impulsam" jāatver prāts...
Publicēts: 11.08.09 17:57
 citēt
"Eltons, pašam jau ar nebij diezko jauns pašportrets paķerts līdz ;P "
...
Tieši tā... kad mūza ragus uzliek (no lkz citāta), nekas nesanāk...
Publicēts: 11.08.09 18:00
 citēt
"par vienu konkurcenci mazaak ;-)) "
...
Es labāk pats kādu velnišķīgu konkursu sarīkošu (kur gan citur to latu tūkstoti gandrīz lieku?)
Publicēts: 11.08.09 18:42
 citēt
nu taa - meitenes ar saak plosiities pa galeriju....
Publicēts: 11.08.09 18:43
 citēt
Eltons:"par vienu konkurcenci mazaak ;-)) "
...
Es labāk pats kādu velnišķīgu konkursu sarīkošu (kur gan citur to latu tūkstoti gandrīz lieku?)
elton - Tu driiksti shai konkursaa pieshkjirt arii savu balvu :D
Publicēts: 11.08.09 18:43
 citēt
a diirzt daudzaakus pashportreus likt!?!?
Publicēts: 11.08.09 18:47
 citēt
dansiga:a diirzt daudzaakus pashportreus likt!?!?
ko ko ko????? DIIRZT?????????????????????????????????????????????????????
FUI FUI FUI FUI
Publicēts: 11.08.09 18:49
 citēt
pppppppppppppppppppppppppppppppPPPPPPPPPPPPP
Publicēts: 11.08.09 18:52
 citēt
dansiga:pppppppppppppppppppppppppppppppPPPPPPPPPPPPP
driiz varees vilkt aaraa veco teicienu - prishla Dansiga i poshla poshljatina..... :D :D
Publicēts: 11.08.09 18:54
 citēt
dansiga turpini!
Publicēts: 11.08.09 18:55
 citēt
nu labi labi - diirzt daudz likt portretus
Publicēts: 11.08.09 18:58
 citēt
cik daudz? es esmu viena un daudzam sejam, tas kaa? kolazhet ja neietilpst limitaa?
Publicēts: 11.08.09 19:05
 citēt
starp citu par portretu un portretu pashportretu vai pashkermeni..
nupat atshkiru visu laiku labako fotomacibu gramatu "25 urokov fotografii (ru)" 306.lapaspusee ir atkal un atkal paradits ka portets ir ne tika i feis un pupi, bet ari cilveks visaa augumaa, ari grupas bilde var buut portrets.
Publicēts: 11.08.09 19:10
 citēt
nu ko, par pirmo vietu apmēram būtu skaidrs. pārējie, cīnamies par otro un trešo! :)
Publicēts: 11.08.09 19:10
 citēt
neviens jau nesaka - ka nedriikst buut pilnaa augumaa :)
Publicēts: 11.08.09 19:15
 citēt
es tikai informeju :) jo loti biezhi cilveki par portretu uzskata puskermeni vai seju un tikai, pat nav svariga bildes doma :)
Publicēts: 11.08.09 19:15
 citēt
ironia:es tikai informeju :) jo loti biezhi cilveki par portretu uzskata puskermeni vai seju un tikai, pat nav svariga bildes doma :)
es tieshaam gaidu shai konkursaa bildes ar DOMU
Publicēts: 11.08.09 19:17
 citēt
tapec ari piedalos ar savu domu :)
pat visticamak iztikshu ar plika makslinieka portretu.. tb vienu nevis daudaako seju :DD::d
Publicēts: 11.08.09 19:22
 citēt
a es , ironia, neturpinaashu, JO ... es joprojama uzksatu, ka PORTRETS ..... savs/nesavs ...... ir tikai kjermanja dalja ...... taapeec ari ri PIRTERTS ....

Annirs, konkursa riikotaaj, orpedeljisj - kam jaabuut konkursa bildees~!!!!
Publicēts: 11.08.09 19:24
 citēt
dansig? kas ta nu? es esmu sailgojusies pe pashljatinas nedaudz :p

es tomer balstishos uz skolotaaju un gramatu teorijas, ka portrets ir perosnia nevis kermenja dalja :d

lai gan.. nu ja.. karbonade ari var but portrets, jo galu galaa tur ir vesela cuuka :D
Publicēts: 11.08.09 19:26
 citēt
dan, a kas ir PIRTERTS????????
portrets ir portrets, man pofig ko katrs ar to saprot - man ir svariigi, ka es redzu cilveeku ar kaut ko, ko vinsh grib atklaat citiem. varbuut citiem zhuureetaajiem buus savaadaakas domas. kopsh koleegji par mani uztaisiija filminju www.youtube.com... man vairs nav vajadziibas sevi fotografeet :D :D :D but never say never :D
Publicēts: 11.08.09 19:40
 citēt
Портрет-Фотография человека или группы людей, передающая индивидуальное сходство, раскрывающая внутренний мир и характер, выявляющая в облике типические черты эпохи и социальной среды.
Man arī nepatīk šāds traktējums, bet tāds viņš IR.
Publicēts: 11.08.09 19:41
 citēt
o, paldies par definiciju aldi! bet kads var pateikt padelj man tirpst dibens?
Publicēts: 11.08.09 19:45
 citēt
Annirs:kopsh koleegji par mani uztaisiija filminju ......
ahahaha taads pozitivniks!
Publicēts: 11.08.09 19:45
 citēt
Bez tuvākas apskates atturēšos no komentāriem.
Nav par ko.
Publicēts: 11.08.09 19:52
 citēt
Annirs, a kad mums buus sex?;-ppp;-)))))
Publicēts: 11.08.09 20:12
 citēt
A izstāstiet lūdzu nezinīšiem: kā tos pašportretus bildē? Nospiež taimera slēdzi un skrien priekšā kamerai? Ar kājas īkšķi (ja pilnā augumā) spiež pulti? Gadījumu skaitļu ģenerators bliež kameru kamēr visiem nelabi?... Ja knipsē kaut vai jaunākais no jaunākajiem, tad taču tas vairs nav pašportrets... :)
Publicēts: 11.08.09 20:15
 citēt
njamz.. kas par portretiem, kas par...

tā, no vidukļa uz leju arī ir portrets? kailfoto kā portrets derēs?

P.S. ...penēristi jau piedalījās pašportretu pasākumā. Annirs & Co laikam grip pārbaudīt vai kāds ar` ko ir iemācījies =]
Publicēts: 11.08.09 20:23
 citēt
dansiga:Annirs, a kad mums buus sex?;-ppp;-)))))
es laikam tups - jokus naaaaasaprotu......... :D
Publicēts: 11.08.09 20:31 labots
 citēt
UldisS:Ja knipsē kaut vai jaunākais no jaunākajiem, tad taču tas vairs nav pašportrets... :)
kā ta ne, ja tikai spiež pogu pēc signālu un kamera uz statīvu!
Publicēts: 11.08.09 20:59
 citēt
UldisS:A izstāstiet lūdzu nezinīšiem: kā tos pašportretus bildē? Nospiež taimera slēdzi un skrien priekšā kamerai?
mana gadijumaa tieshi taa :D
uzlieku stativu, uzstadu gaismu, asumu noteiktajaa vietaa neizmirst tik manualo rezhimu ieslegt fokusam, nolieku spoguli zem stativa un 10 sekundes taimeri. tad run run run un chik :)

Gabiz:njamz.. kas par portretiem, kas par...

tā, no vidukļa uz leju arī ir portrets? kailfoto kā portrets derēs?
neesmu bijusi pleneeraa, bet kada pie kajas starpiba kails vai apgerbies? es kreklaa nedzimu.
Publicēts: 11.08.09 21:07 labots
 citēt
ironia, konkrēti tavā gadījumā virieškārtas portretiem maz cerību savākt kaut pusi tev veltīto ovāciju...

P.S. no offence, just fact
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info: