Haiduks:Annir, bet tas tev prasīs lielu laiku... mana doma ir , ka vajag tepat blogā sānos vēl vienu kategoriju, kura sauktos piem. konkursi. Konkurs noslēdzās, un bildes automātiski pārliekās uz savu kategoriju- piem. te uz pašportretu. Tad arī vietējie mazie konkursiņi būtu interesantāki un to būtu daudz vairāk. Es arī labprat ko izsludinātu, bet laika trūkuma dēļ nevarētu novest godīgi līdz galam.
nu n ez, kad bija pag. konkurss, neprasiija daudz laika - katru vakaru 5 min izskriet cauri un sakopeet bildes
Starp citu, ieejot bloga fotogalerijā un kreisajā malā zem "Meklēt" ierakstot "Pašportrets" un nospiežot Enter, uzreiz parādās visas bildes ar attiecīgo nosaukumu Tā kā Annirs konkursu izsludināja 11.08., tad bildes, kas publicētas iepriekš var neskatīties.
Annir. Bet kā es balsošu inboxsā man lai bildes vērtētu tās būs jāatrod Konkursa jēga zūd, ja tas ir tikai garāmejot , daudzi nopietni gatavojas, un grib nopietnu attieksmi. Bet neuztver to uz sevi... no manis tas it adminiem, ka blogā trūkst kategorijas - konkursi p.s. šajā gadījumā liks kategorijā - konkursi, bet atkal, uzmanīgi ir jāskata datumi, kad ielikts ,
Annirs:nekad nevajag vainot adminus ja lieto bezmaksas servisu. vajag pielaagoties un mekleet iespeeas.
Annir , atkodies, ar iepriekšējo, kad tev rakstīju lai tu veido Annirblogu un cieni privātīpašumu Bet ar tevi naf interesanti debatēt, pat slimam esot... tu nemāki ieklausīties...
Annirs:nekad nevajag vainot adminus ja lieto bezmaksas servisu. vajag pielaagoties un mekleet iespeeas.
Annir , atkodies, ar iepriekšējo, kad tev rakstīju lai tu veido Annirblogu un cieni privātīpašumu Bet ar tevi naf interesanti debatēt, pat slimam esot... tu nemāki ieklausīties...
vot Tev velk uz kashkji..... Nu Tu tak zini, ka iipashnieki/admini neskries visu laiku kaut ko mainiit, uzlabot, jo tam nav atbilstoshu resursu!!! es vismaz ar sho konkursu noziedoju FB 10 latus es gribu teikt, ka arii esoshaas kaartiibas ietvaros var darboties, ja ir veelme. Pameegini nevis uzreiz mesties diskusijaa, bet kaut kaa pieiet visam no pozitiivaas puses.
starp citu par portretu un portretu pashportretu vai pashkermeni.. nupat atshkiru visu laiku labako fotomacibu gramatu "25 urokov fotografii (ru)" 306.lapaspusee ir atkal un atkal paradits ka portets ir ne tika i feis un pupi, bet ari cilveks visaa augumaa, ari grupas bilde var buut portrets.
a es , ironia, neturpinaashu, JO ... es joprojama uzksatu, ka PORTRETS ..... savs/nesavs ...... ir tikai kjermanja dalja ...... taapeec ari ri PIRTERTS ....
Annirs, konkursa riikotaaj, orpedeljisj - kam jaabuut konkursa bildees~!!!!
dan, a kas ir PIRTERTS???????? portrets ir portrets, man pofig ko katrs ar to saprot - man ir svariigi, ka es redzu cilveeku ar kaut ko, ko vinsh grib atklaat citiem. varbuut citiem zhuureetaajiem buus savaadaakas domas. kopsh koleegji par mani uztaisiija filminju www.youtube.com... man vairs nav vajadziibas sevi fotografeet but never say never
Портрет-Фотография человека или группы людей, передающая индивидуальное сходство, раскрывающая внутренний мир и характер, выявляющая в облике типические черты эпохи и социальной среды. Man arī nepatīk šāds traktējums, bet tāds viņš IR.
A izstāstiet lūdzu nezinīšiem: kā tos pašportretus bildē? Nospiež taimera slēdzi un skrien priekšā kamerai? Ar kājas īkšķi (ja pilnā augumā) spiež pulti? Gadījumu skaitļu ģenerators bliež kameru kamēr visiem nelabi?... Ja knipsē kaut vai jaunākais no jaunākajiem, tad taču tas vairs nav pašportrets...
UldisS:A izstāstiet lūdzu nezinīšiem: kā tos pašportretus bildē? Nospiež taimera slēdzi un skrien priekšā kamerai?
mana gadijumaa tieshi taa uzlieku stativu, uzstadu gaismu, asumu noteiktajaa vietaa neizmirst tik manualo rezhimu ieslegt fokusam, nolieku spoguli zem stativa un 10 sekundes taimeri. tad run run run un chik
Gabiz:njamz.. kas par portretiem, kas par...
tā, no vidukļa uz leju arī ir portrets? kailfoto kā portrets derēs?
neesmu bijusi pleneeraa, bet kada pie kajas starpiba kails vai apgerbies? es kreklaa nedzimu.