Piedalies jaunā konkursā - "Pašportrets". Viss kas jādara - jāievieto galerijā bilde ar nosaukumu "Pašportrets". Bilde, kuru esi uzņēmis Tu pats, bilde, kas atklāj Tavu būtību vai kādu jaunu rakstura šķautni. Vērtēšanas komisija tā pati vecā - kopējais blogeru balsojums, es, NilsS un Gita_B. Bildes var ievietot visu nedēļu līdz svētdienas vakaram.
Balvas - 1. vieta - 500 FL, 2. vieta - 300 FL, 3. vieta - 100 FL.
zhuurijaa ir 4 dazhaadi veerteejumi. Meetrai smukas bildes, bet vai taas atklaaj vinju - es nezinu... vi9ena lieta - kad Tu fotografee sevi, cita - kad sevi izmanto par modeli kaut kaadu ieceru realizeeshanai. taa kaa - nav zvaniits
šodienas bildi ieliku apskates sadaļā, derēs "patīk" piecinieku vietā. bet man ir sagatavotas 7 bildes (par cik nav pilna nedēļa, vienu nāksies atmest), randomā salikšu gan uz kritiku, gan uz apskati, katru dienu pa vienai.
šodienas bildi ieliku apskates sadaļā, derēs "patīk" piecinieku vietā. bet man ir sagatavotas 7 bildes (par cik nav pilna nedēļa, vienu nāksies atmest), randomā salikšu gan uz kritiku, gan uz apskati, katru dienu pa vienai.
Nē... tomēr nebūs laika man arī šonedēļ radošajām aktivitātēm... es pass! Idejas jau ir sen nobriedušas, pat skices iesāktas, bet neko prātīgu nepaspēšu. Bet bildēm jābūt jaunām gan, vismaz nepublicētām. (man liekās, ka leiši izbrauca ar vecām, pārbaudītām bildēm(pāris pat biju redzējis viņu saitos); uz konkursiem tomēr vajadzētu prasīt jaunas). Tā kā veiksmi Annira konkursā!
Eltons:Nē... tomēr nebūs laika man arī šonedēļ radošajām aktivitātēm... es pass! Idejas jau ir sen nobriedušas, pat skices iesāktas, bet neko prātīgu nepaspēšu. Bet bildēm jābūt jaunām gan, vismaz nepublicētām. (man liekās, ka leiši izbrauca ar vecām, pārbaudītām bildēm(pāris pat biju redzējis viņu saitos); uz konkursiem tomēr vajadzētu prasīt jaunas). Tā kā veiksmi Annira konkursā!
fui... un nekaadu mirklja impulsu??? baigi jau jaagatavojas... nobriedeejs
Eltons:Nē... tomēr nebūs laika man arī šonedēļ radošajām aktivitātēm... es pass! Idejas jau ir sen nobriedušas, pat skices iesāktas, bet neko prātīgu nepaspēšu. Bet bildēm jābūt jaunām gan, vismaz nepublicētām. (man liekās, ka leiši izbrauca ar vecām, pārbaudītām bildēm(pāris pat biju redzējis viņu saitos); uz konkursiem tomēr vajadzētu prasīt jaunas). Tā kā veiksmi Annira konkursā!
Alloxa - nu piedalies, viss zhuurijas rokaas. var vinneet arii bilde kurai neesmu iedevis nevienu punktu. Un vispaar - peedeejais laiks starteet ar kaut ko pozitiivu, saparati maajienu? jo negatiivo taa pat dzeesh... padomaa par to
Šito būtu viens laps pasākums, ja varētu atvērt sadaļu <konkursi>, un bildes būtu vienkopus redzamas , bet meklēt tās pa visā lapām izmētātas, pat man guļot, naf laika, līdz ar to bildēm būs liela nozīme, kad tiks ievietotas
Haiduks:Šito būtu viens laps pasākums, ja varētu atvērt sadaļu <konkursi>, un bildes būtu vienkopus redzamas , bet meklēt tās pa visā lapām izmētātas, pat man guļot, naf laika, līdz ar to bildēm būs liela nozīme, kad tiks ievietotas
es visas sametiishu pirmdien no riita uz inbox.foto un ieposteeshu linku
Annir, bet tas tev prasīs lielu laiku... mana doma ir , ka vajag tepat blogā sānos vēl vienu kategoriju, kura sauktos piem. konkursi. Konkurs noslēdzās, un bildes automātiski pārliekās uz savu kategoriju- piem. te uz pašportretu. Tad arī vietējie mazie konkursiņi būtu interesantāki un to būtu daudz vairāk. Es arī labprat ko izsludinātu, bet laika trūkuma dēļ nevarētu novest godīgi līdz galam.