:PPPP nosmejos par dansigas komentu taa ka tagad veders saaap...
man an var tapt ists pasportrets un taadi arii toppp - man tac ir Canon pults aparataam - superigaa lietaa.. jo fokus ar nofokusejaas uz cilveku tai bridi kurt tas atrodas ))
ironia:uztvreshu to ka komplimentu, bet konkreti virieshu kailbilzhu gadijumaa.. neredzu nevienu meginajumu
Mēģināšu, bet man ir aizdomas, ka vai nu nepaspēšu aizskriet vai arī aizskriešu pa tālu ... Tikai tu māki tieši 10 sekundēs noskriet pareizo gabalu no slēdža līdz fokusam un pa ceļam nomest visus loriņus un vēl to ap augšu aptīt...
rkraw:es zinuka Dansigais ir lobs pasportrets.. tik neredzu vel blogaa ieliktu..
Tieši tā. Pie klavierēm un ar Fotomasķeskaju. Laba bilde, pat viena no labākajām ko pēdējā laikā redzējis esmu. Šaterī, ja nemaldos, ir publicējusi, kas nav redzējis izdrukātu.
rkraw:es zinuka Dansigais ir lobs pasportrets.. tik neredzu vel blogaa ieliktu..
Tieši tā. Pie klavierēm un ar Fotomasķeskaju. Laba bilde, pat viena no labākajām ko pēdējā laikā redzējis esmu. Šaterī, ja nemaldos, ir publicējusi, kas nav redzējis izdrukātu.
alchsh: kameer jauns nav uzbildeets, tad she buus mans vecais! [url=www.fotoblog.lv... piedalaas]www.fotoblog.lv... tikai tie, kas publiceeti peec noteikumiem. sorii.
Pašportrets, ko fočējis kāds, vai pašportrets kuru fočējis pats - statīvs, galds vai cits stacionārs novietojums? Jo brīdī, kad fočējis kāds cits, tur jau visas tiesības zūd uz savas bildes statusu
Pašportrets, ko fočējis kāds, vai pašportrets kuru fočējis pats - statīvs, galds vai cits stacionārs novietojums? Jo brīdī, kad fočējis kāds cits, tur jau visas tiesības zūd uz savas bildes statusu
pash ir pash. taimeris vai iznjeemuma gadiijumaa - pats esi visu sastelleejis uz statiiva, salicis gaismas nopoozeejis un tad saki kaadam tagad spied - tas kaads pat neskataas skatu mekleetaaja lodzinjaa, bet buutiibaa pilda tikai analogas pults funkciju
Pašportrets būtībā ir mans portrets,ne tikai manis uzņemtais.Kā tur īsti ir pēc definīcijas?Kas ir svarīgāks,manis atspoguļojums,vai mana pogas nospiešana?
es domāju, ka, ja kāds cits ir bildējis, tad tā tomēr ir viņa bilde. bilde, kuru es uzņēmu ar savu kaķi, diez vai būs mana kaķa pašportrets. mākslinieks uzzīmē sevi, fotogrāfs nobildē sevi - tas, manuprāt, ir pašportrets. tas, kā tas tiek izdarīts tehniski, jau ir cits, otršķirīgs un katra paša ziņā atstājams jautājums.
ekoists:Pašportrets būtībā ir mans portrets,ne tikai manis uzņemtais.Kā tur īsti ir pēc definīcijas?Kas ir svarīgāks,manis atspoguļojums,vai mana pogas nospiešana?
nu domaaju Tavs portrets ko uznjeemis kaads cits nav Tavs PASHportrets... taa - apeec definiicijas
Annirs, 1) tā nav tikai amurikā, tā ir praktiski visās dēmonkrātiskās valstīs, tai skaitā LV, 2) nav tā, ka tos nezin NEVIENS, precīzāk būtu teikt - tos zin ļoti šaurs personu loks.
alvils:Annirs, 1) tā nav tikai amurikā, tā ir praktiski visās dēmonkrātiskās valstīs, tai skaitā LV, 2) nav tā, ka tos nezin NEVIENS, precīzāk būtu teikt - tos zin ļoti šaurs personu loks.
deemonkraaterii koroche dziivojam nu bet Tu ironiju neuzkjeeri - kontekstaa ar to, kas pamudinaaja man to rakstiit.....
Labi - es joprojaam gaidu jeegpilnus pashportretus. Portretus, kas atspoguļo cilveeka buutiibu, vidi, sociaalo laikmetu utt. ar vienkaarshaam smukbildeem shoreiz cauri netikt