forum.gif
Piedalies konkursā - Pašportrets
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Piedalies konkursā - Pašportrets
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.09 21:27
 citēt
uztvreshu to ka komplimentu, bet konkreti virieshu kailbilzhu gadijumaa.. neredzu nevienu meginajumu
Publicēts: 11.08.09 21:45 labots
 citēt
ironia:uztvreshu to ka komplimentu, bet konkreti virieshu kailbilzhu gadijumaa.. neredzu nevienu meginajumu
re - skataas, bet laikam neerti balsot :D www.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.08.09 22:49
 citēt
:PPPP nosmejos par dansigas komentu taa ka tagad veders saaap...

man an var tapt ists pasportrets un taadi arii toppp - man tac ir Canon pults aparataam - superigaa lietaa.. jo fokus ar nofokusejaas uz cilveku tai bridi kurt tas atrodas :)))
Publicēts: 11.08.09 22:53
 citēt
Annirs: re - skataas, bet laikam neerti balsot :D [url=http://www.fotoblog.lv/img/158449/?cid=35031

Hmm,]http://www.fotoblog.lv/img/158449/?cid=35031

Hmm,[/url] laikam esmu bezkauņa, jo ne tikai apskatījos, bet arī nobalsoju :D :P
Publicēts: 11.08.09 22:55
 citēt
www.fotoblog.lv... nu starteju ariii es! Pašportrets - bildets no stativa ar Canon pulti
Publicēts: 11.08.09 22:56
 citēt
ironia:uztvreshu to ka komplimentu, bet konkreti virieshu kailbilzhu gadijumaa.. neredzu nevienu meginajumu
Mēģināšu, bet man ir aizdomas, ka vai nu nepaspēšu aizskriet vai arī aizskriešu pa tālu ... :( Tikai tu māki tieši 10 sekundēs noskriet pareizo gabalu no slēdža līdz fokusam un pa ceļam nomest visus loriņus un vēl to ap augšu aptīt... :):):)
Publicēts: 11.08.09 22:59 labots
 citēt
pasportrets ir tiirais nieks, ja araa nav -5 un sals, un ja ir Pults fochikam ;))
Publicēts: 11.08.09 23:00
 citēt
es zinuka Dansigais ir lobs pasportrets.. tik neredzu vel blogaa ieliktu..
Publicēts: 11.08.09 23:28
 citēt
nu es ar gaidu dansigas pashrazhojumu :)

ERA,, nu kaa Tev nau kaauns! bet bild ta laba tur :)
Publicēts: 11.08.09 23:29
 citēt
Ironia :) par kaunu ir tāds labs teiciens - "Nebiju mājās, kad dalīja" ;) :D
Publicēts: 11.08.09 23:39 labots
 citēt
rkraw:es zinuka Dansigais ir lobs pasportrets.. tik neredzu vel blogaa ieliktu..

Tieši tā.
Pie klavierēm un ar Fotomasķeskaju.
Laba bilde, pat viena no labākajām ko pēdējā laikā redzējis esmu.
Šaterī, ja nemaldos, ir publicējusi, kas nav redzējis izdrukātu.
Publicēts: 11.08.09 23:48
 citēt
tas ir tā kā iknedēļas konkurss?
Publicēts: 12.08.09 02:50
 citēt
Annirs, a taa es runaaju, lai oponentam nosistu domu ;-ppp;-))))
Publicēts: 12.08.09 02:51
 citēt
Eltons:
rkraw:es zinuka Dansigais ir lobs pasportrets.. tik neredzu vel blogaa ieliktu..

Tieši tā.
Pie klavierēm un ar Fotomasķeskaju.
Laba bilde, pat viena no labākajām ko pēdējā laikā redzējis esmu.
Šaterī, ja nemaldos, ir publicējusi, kas nav redzējis izdrukātu.

Eltons, re re - sanjeemos un ieliku ;-))))
Publicēts: 12.08.09 07:13
 citēt
dansiga, man labāk patīk šī:

Publicēts: 12.08.09 07:18
 citēt
domu ta nosist, bet kaa ar skatiitaajiem? tiem galiigi musturs sajuks
Publicēts: 12.08.09 08:42
 citēt
alchsh:
kameer jauns nav uzbildeets, tad she buus mans vecais! [url=www.fotoblog.lv...
piedalaas]www.fotoblog.lv... tikai tie, kas publiceeti peec noteikumiem. sorii.

žēl, man tā bilde patika. Dkundzei ar laba :D
Publicēts: 12.08.09 08:46
 citēt
ha! mazajaa bildee izskataas ka taa visa ir baarda - nu kaa cukermaqwnim, bet nee - lakatensh... :D
Publicēts: 12.08.09 08:49
 citēt
Es gan Alloxas profilbildei dotu priekšroku.Tajā vajag ieskatīties un ieraudzīt,tur nav tikai divi bārdaini vīri,bet kas vairāk pa vidu....
Publicēts: 12.08.09 08:58
 citēt
ekoists:Es gan Alloxas profilbildei dotu priekšroku.Tajā vajag ieskatīties un ieraudzīt,tur nav tikai divi bārdaini vīri,bet kas vairāk pa vidu....

bilde tiešām ļoti laba. Bet nav izlikta konkursam un laikam jau ar īsti neatbilst nolikumam, jo publicēta jau sen
Publicēts: 12.08.09 08:59
 citēt
ekoists:Es gan Alloxas profilbildei dotu priekšroku.Tajā vajag ieskatīties un ieraudzīt,tur nav tikai divi bārdaini vīri,bet kas vairāk pa vidu....
es jau ar meegjinaaju iedroshinaat piedaliities. bet bildei jaabuut publiceetai galerijaa...
Publicēts: 12.08.09 09:07
 citēt
Annirs:
es jau ar meegjinaaju iedroshinaat piedaliities. bet bildei jaabuut publiceetai galerijaa...

tad jālūdz Alloxa k-gs nesabotēt pasākumu....
Publicēts: 12.08.09 09:09 labots
 citēt
jaiett saliktaas vbildes skatit..
Publicēts: 12.08.09 09:16
 citēt
Es tik neiebraucu vienā lietā!

Pašportrets, ko fočējis kāds, vai pašportrets kuru fočējis pats - statīvs, galds vai cits stacionārs novietojums? Jo brīdī, kad fočējis kāds cits, tur jau visas tiesības zūd uz savas bildes statusu :D
Publicēts: 12.08.09 09:20
 citēt
KEPKE:Es tik neiebraucu vienā lietā!

Pašportrets, ko fočējis kāds, vai pašportrets kuru fočējis pats - statīvs, galds vai cits stacionārs novietojums? Jo brīdī, kad fočējis kāds cits, tur jau visas tiesības zūd uz savas bildes statusu :D
pash ir pash. :D taimeris vai iznjeemuma gadiijumaa - pats esi visu sastelleejis uz statiiva, salicis gaismas nopoozeejis un tad saki kaadam tagad spied - tas kaads pat neskataas skatu mekleetaaja lodzinjaa, bet buutiibaa pilda tikai analogas pults funkciju :D
Publicēts: 12.08.09 09:21
 citēt
NilsS:
Annirs:quote]es jau ar meegjinaaju iedroshinaat piedaliities. bet bildei jaabuut publiceetai galerijaa...

tad jālūdz Alloxa k-gs nesabotēt pasākumu....
Nils - nu uzraksti veestuli kungam, lai nesabotee :D
Publicēts: 12.08.09 09:25
 citēt
Pašportrets būtībā ir mans portrets,ne tikai manis uzņemtais.Kā tur īsti ir pēc definīcijas?Kas ir svarīgāks,manis atspoguļojums,vai mana pogas nospiešana?
Publicēts: 12.08.09 09:28
 citēt
taimers ir svarigakais
Publicēts: 12.08.09 09:31
 citēt
es domāju, ka, ja kāds cits ir bildējis, tad tā tomēr ir viņa bilde. bilde, kuru es uzņēmu ar savu kaķi, diez vai būs mana kaķa pašportrets. mākslinieks uzzīmē sevi, fotogrāfs nobildē sevi - tas, manuprāt, ir pašportrets. tas, kā tas tiek izdarīts tehniski, jau ir cits, otršķirīgs un katra paša ziņā atstājams jautājums.
Publicēts: 12.08.09 09:32
 citēt
ekoists:Pašportrets būtībā ir mans portrets,ne tikai manis uzņemtais.Kā tur īsti ir pēc definīcijas?Kas ir svarīgāks,manis atspoguļojums,vai mana pogas nospiešana?
nu domaaju Tavs portrets ko uznjeemis kaads cits nav Tavs PASHportrets... taa - apeec definiicijas
Publicēts: 12.08.09 09:43
 citēt
aamurikaa esot prezidents, smuks melniigsneejs, bet kaa sauc tos, kas nosaka visu reaalo politiku - neviens nezin... :(
Publicēts: 12.08.09 09:50
 citēt
Annirs, 1) tā nav tikai amurikā, tā ir praktiski visās dēmonkrātiskās valstīs, tai skaitā LV, 2) nav tā, ka tos nezin NEVIENS, precīzāk būtu teikt - tos zin ļoti šaurs personu loks.
Publicēts: 12.08.09 09:51
 citēt
alvils:Annirs, 1) tā nav tikai amurikā, tā ir praktiski visās dēmonkrātiskās valstīs, tai skaitā LV, 2) nav tā, ka tos nezin NEVIENS, precīzāk būtu teikt - tos zin ļoti šaurs personu loks.
deemonkraaterii koroche dziivojam :D :D :D
nu bet Tu ironiju neuzkjeeri - kontekstaa ar to, kas pamudinaaja man to rakstiit.....
Publicēts: 12.08.09 09:58
 citēt
Annirs:ironiju neuzkjeeri

uzķēru. viņai ļoti labs pašpotrets sanācis, pa topa pirmajām vietām jau dzīvojas. :D

bet vispār, tas, ka ideja no teksta tiek attīstīta tālāk, nozīmē, ka lieta ir izrunāta un skaidra, nevis obligāti to, ka nav tikusi saprasta.
Publicēts: 12.08.09 10:05
 citēt
alvils:
Annirs:ironiju neuzkjeeri

uzķēru. viņai ļoti labs pašpotrets sanācis, pa topa pirmajām vietām jau dzīvojas. :D

bet vispār, tas, ka ideja no teksta tiek attīstīta tālāk, nozīmē, ka lieta ir izrunāta un skaidra, nevis obligāti to, ka nav tikusi saprasta.
nevar buut!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gudri Tu runaa Alvil, gudri.....
Publicēts: 12.08.09 10:06
 citēt
nepiesauc Gudri! citādi būs klāt un pateiks kaut ko īpaši "gudru"!
Publicēts: 12.08.09 10:11
 citēt
Labi - es joprojaam gaidu jeegpilnus pashportretus. Portretus, kas atspoguļo cilveeka buutiibu, vidi, sociaalo laikmetu utt. ar vienkaarshaam smukbildeem shoreiz cauri netikt :D
Publicēts: 12.08.09 10:32
 citēt
Tik un tā.. stāsti te par cilvēka būtību, sociālo vidi, utt.. beigās tāpat uzvarēs bildes ar lielākajām krūtīm :D Fotobloga pierādīts fenomens :)
Publicēts: 12.08.09 10:37
 citēt
KEPKE:Tik un tā.. stāsti te par cilvēka būtību, sociālo vidi, utt.. beigās tāpat uzvarēs bildes ar lielākajām krūtīm :D Fotobloga pierādīts fenomens :)
kepke - nu ne es ne abi paareejie zhuureetaaji nav nekaadi nosiekalojushies tiinji, kurus var paraut tik viegli ar lielaakajaam kruutiim :D
Publicēts: 12.08.09 10:38
 citēt
Annirs:
KEPKE:Tik un tā.. stāsti te par cilvēka būtību, sociālo vidi, utt.. beigās tāpat uzvarēs bildes ar lielākajām krūtīm :D Fotobloga pierādīts fenomens :)
kepke - nu ne es ne abi paareejie zhuureetaaji nav nekaadi nosiekalojushies tiinji, kurus var paraut tik viegli ar lielaakajaam kruutiim :D

tas ir evolūcijas, ne bloga fenomens.....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. >

Mana info:

Forum saīsnes: