IvetaK:foto ar ideju un ar konkursu ir ok... bet varbūt, ka ar šo varētu ātrāk beigt , paziņot laimīgos uzvarētājus un ķerties pie kādas citas portretu tēmas...draugu, vecāku, ģimenes portrets, utt....imho ...kaut kā pašportrets nebij visai interesējoša un aizraujoša tēma!
Nu luudzu, rosini un organizee citas teemas!
Tagad jasakopo visi darbin kopaa, jaaizzhuuree, jaapkopo rezultaati. domaaju riit/pariit arii uzvareetaaji tiks sludinaati!
IvetaK:ē..es noteikti labprāt uzorganizētu, tikai...ko balvā pasniegt....sponsorus jāmeklē... Es pat labprāt izsludinātu jau konkursu ar nosaukumu, "Mana lanbākā drauga portrets", sponsorus un žūrijas kandidātus..aicinu pie manis pieteikties... tikai ...gribētos, ka lemtu tikai žūrijas locekļi...neņemot vispārējo balsojumu galvā...tādas būtu manas vēlmes! nu ok, skatītāju simpātijas balvu jau ar varētu izdalīt pēc rezultātu apkopošanas..
es ar visām četrām par jaunu konkursu ar jaunu tēmu.. un labāk katru nedēļu. un nav obligāti ar mantiskām balvām, jo kas ir tie fotolati salīdzinājumā ar gandarījumu, ka esi radījis ko vērtīgu. nez, azartam varētu par uzvaru konkursā nelielu fotogrāfa reitinga pacelšanu.. nezinu, kaut vai uzvarētājbildei uzlikt max vērtējumu (no žūrijas)... tas jau būtu pietiekami labs stimuls.
Galvenais jau, ka ir konkurss.. tad liek visiem būt aktīvākiem un kustināt savas pakaļas no iesvīdušajiem krēsliem. Jo radošāk, jo labāk.. ..protams, katrā konkursā, aptuveni 50% ir vīlušies, ka nav uzvarējuši, bet nu tas tik liek sapurināties, lai nākošajā reizē uzvarētu
Lai cik tas nebūtu dīvaini un subjektīvi, tad ar lielu balsu skaitu ir uzvarējusi Gvenever ar bildi www.fotoblog.lv... Otrajā vietā gan bez pārsteiguma ironia bilde - www.fotoblog.lv... Trešo vietu dala Dansiga un Billy www.fotoblog.lv... un www.fotoblog.lv... Ceru, ka visi apmierināti Apsveicu uzvarētājus!
īstenībā par 1. un 2.vietu nav jautājumu. par 3. gan - kāpēc tā... bet nu, žūrijai sava kompetence, gaume un savas tiesības, ko nebūtu korekti apstrīdēt.
Man kā žūrijas pārstāvei ir prieks, ka uzvarējusi ir Gvenever, no savas puses arī augstu novērtēju viņas bildi. Manuprāt, ļoti talantīga jauna fotogrāfe, visu cieņu, lai viņai veiksme arī turpmāk!