forum.gif
artcamp pleneers...izskataas nopietni !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / artcamp pleneers...izskataas nopietni !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.09 17:17
 citēt
mmhmm tuvu mājām. bet slāvu valodā :(((
Publicēts: 11.08.09 17:17
 citēt
Gudri - a Tu ļinku uzreiz pa latviski neevari eeļikt????? :D
Publicēts: 11.08.09 17:18
 citēt
a nafig pa latviski, ja pleneers notiks krieviski? PS> pagaajshgad biju :-)
Publicēts: 11.08.09 17:24
 citēt
es nazinu, Dansiga.... nu es pa latviski labaak, znajesh kaa ir... inteļekta ņema... man jau te viens paarmeta, ka man truukst, ja es pa trim valodaam perfekti nerubiiju... a es ta baigais latvietis, sapront???? :D
Publicēts: 11.08.09 17:33
 citēt
zo:mmhmm tuvu mājām. bet slāvu valodā :(((

Var jau protams meģināt ar Leišiem , Igauņiem un Krieviem , Poļiem vervelēt SŪDĪGĀ angļu valodā "Principa" bet labāk tomēr runāt tādā ko vairums mak izteikties +/- saprotami :):)
Publicēts: 11.08.09 17:34
 citēt
Annirs, tad tev Shelushenko pleneeraa NAV ko dariit;-ppp;-)))) jo tur toch viss notiek krieviski un tusee krievvalodiigie Latvijas fotomiilji/profesionaalji ..... man patiik tur - cita vide ... ;-)
Publicēts: 11.08.09 17:41
 citēt
dansiga:tur toch viss notiek krieviski un tusee krievvalodiigie Latvijas fotomiilji/profesionaalji ..... man patiik tur - cita vide ... ;-)

Precizi , un galvenais nav nācies sastapt naturālus "Monogrāfus" biezā slāni :):)
Publicēts: 11.08.09 17:42
 citēt
dansiga:Annirs, tad tev Shelushenko pleneeraa NAV ko dariit;-ppp;-)))) jo tur toch viss notiek krieviski un tusee krievvalodiigie Latvijas fotomiilji/profesionaalji ..... man patiik tur - cita vide ... ;-)
nu labi labi dan, es tak jokoju..... es pat veco laiku krievu filozofisko literatuuru varu lasiit un atstaastiit bez probleemaam. Kaa Tu domaa - seetaa vieni krieveleeni beerniibaa, armija un kondzenee chehovs bija jaalasa krieviski... tas tak ieiet asiniis....
Vienkaarshi taa lapa tak ir arii latviski un linku tak vareeja likt arii uz lapas latvisko versiju :D
Publicēts: 11.08.09 17:48
 citēt
Mmm... Jaundzērvītes... ir tusēts... ideāla vieta!
Publicēts: 11.08.09 17:49
 citēt
Annirs, kasiiklis;-ppp dariit tev navko;-pppp;-))))

Lunis, man tur tieshaam patiik!!!! ij kad ta tur taja apasaakumaa eis bijis?!?!?!
Publicēts: 11.08.09 17:51
 citēt
Eltons, braucam? es jau pieteicos ;_)
Publicēts: 11.08.09 17:54 labots
 citēt
dansiga:Annirs, kasiiklis;-ppp dariit tev navko;-pppp;-))))

Lunis, man tur tieshaam patiik!!!! ij kad ta tur taja apasaakumaa eis bijis?!?!?!

Es tuseju ar citu kompaniju ne mazak jestru , kur gan Nikolais gan Arcja gan Ilona gan vel visadi nem dalibu :):) Mums ta kompasjka stabila jau gadus vairāk kā 20 , vel pirms es aizgaju pie Spura uz Ogri , tiesjhi vieniem arī plānoju plenerus :):) Tuvakais starp citu sai Wikenda uz Igauniju.
Publicēts: 11.08.09 18:00
 citēt
Lunis, ar kuriem tieshi uz Igauniju?
Publicēts: 11.08.09 18:01
 citēt
dansiga:Annirs, kasiiklis;-ppp dariit tev navko;-pppp;-))))

!
da tieshi otraadi - un jo vairaak daraamaa jo augstaaks adrenaliina daudzums... :D

programma interesanta, bet paaraak tuvu - citi plaani un budzeta prioritaates
Publicēts: 11.08.09 18:04
 citēt
Annirs, nu ja - citas prioritaates .... taatad teviu tas shorbid neintersee ;-pppp

par adrenaliinu un seedeeshanu/komenteeshanu blogaa .. nu nez nez .... kad man daudz darba - man NAV laika iet bloga aun kaut ko raxtiit;-p
Publicēts: 11.08.09 18:15
 citēt
dansiga:Annirs, nu ja - citas prioritaates .... taatad teviu tas shorbid neintersee ;-pppp

par adrenaliinu un seedeeshanu/komenteeshanu blogaa .. nu nez nez .... kad man daudz darba - man NAV laika iet bloga aun kaut ko raxtiit;-p
es jau nestraadaaju pie virpas. spams - labaakais athodnjiks, kad idejas iestreegst galvaa
Publicēts: 11.08.09 18:20
 citēt
dansiga:Lunis, ar kuriem tieshi uz Igauniju?

Tie kas kopā tusē zem RVR :) Uz Tartu pusi uz divām dienām , es gan diemzel atkal netieku man kartejā skaistumkonkursā jātup jāžurijā Baltijas valstim kopējā:):)
Publicēts: 11.08.09 18:26
 citēt
Lunis, aaa .. nu tos es nepaziistu ...... :-(

Annirs, un taa dienu no dienas;-ppp;-)))))
Publicēts: 11.08.09 18:28
 citēt
dansiga:Lunis, aaa .. nu tos es nepaziistu ...... :-(

Annirs, un taa dienu no dienas;-ppp;-)))))
kameer naak iiszinjas par kontaa ienaakusho naudu - tikmeer normaali. un taa kaa naudu man maksaa tikai par izrakstiitiem reekjiniem, tad savs balanss ir. cita lieta - ka briizhiem riebjas :D
Publicēts: 11.08.09 18:31
 citēt
he hee e- man labaak ..... neskatoties ko daru;/nedaru .... man meenesha peedeejaa dienaa nenaak sms bet naudinja iekriit kontaa;-))))) ... njaa a- bet diez cik ilgi veel taa? es jau saaku kraameet chemodaanus .....
Publicēts: 11.08.09 18:31
 citēt
130Ls... urgh...
Publicēts: 11.08.09 18:35
 citēt
Mandalay, bet tie nav 250 ls;-ppppp ;-)) Ljoti normaala cena, zinot, kas tur buus un KAA tur buus ....
Publicēts: 11.08.09 22:11 labots
 citēt
dansiga:Mandalay, bet tie nav 250 ls;-ppppp ;-)) Ljoti normaala cena, zinot, kas tur buus un KAA tur buus ....

Par naudu vispār nav runa , uz šito vaig piespiedu kārtā aidzīt visjus jaunos "Portālu dauņus" kas te taisa bardaku vai katrā presenē un pasākumā Анатолий Мальцев (Россия) – „Ежедневная работа новостного фотографа в международном фотоагентстве“.Обладатель двух наград "World Press Photo". Йонас Стасялис (Литва) – „Тенденции современной фотожурналистики в Литве“.
Publicēts: 11.08.09 22:26
 citēt
gribu,bet netieku :( beidzot kaut ko par reportāžām stāsta,ne tikai par portretiem un meičukiem.
Publicēts: 11.08.09 23:49
 citēt
...jaunie "Portālu dauņi" - interesanti, kas tie būtu?
Eh, būtu tā nauda, gan jau ka dotos paizglītoties, lai neieskaita iepriekš minētajos subjektos.
Vai vietējiem FB guru nav doma kādus free īsskursus novadīt, teiksim piektdienas vakaros?
Publicēts: 11.08.09 23:51
 citēt
nu Lunis jau te katru dienu kursus vada forumaa :D un pie bildeem (ja ir to veerts ) :D
Publicēts: 11.08.09 23:55 labots
 citēt
Manas bildes netirzā... tad jau esmu ieskaitīts pie "Portālu dauņiem" un te lietas labā vairs nekas nav dārāms...

P.S. vai nav doma kādu čatu izmantot, esmu ievērojis, ka reizēm forumā kā čatā sarunas notiek..
Publicēts: 12.08.09 00:00
 citēt
ojj baa, ko par 130ls no cilveka varetu uzrikot :D
Publicēts: 12.08.09 00:01 labots
 citēt
Gabiz - Man domāt "Portālu dauņi" bija domāti tie, kas ir kā reportieri pasitušies zem kāda i-neta portāla un preses konferencēs utml reportāžas pasākumos nemāk uzvesties :D
Publicēts: 12.08.09 00:07
 citēt
Mjā, nebūtu slikti tādā nometnē piedalīties... :) Būtu tik pietiekami daudz līdzekļu... :(
Publicēts: 12.08.09 00:08 labots
 citēt
Ah, sorre, uzreiz neiebraucu. Ja runa ir par tiem "Portālu dauņiem", tipa "PetNet" filmētājiem un fotogrāfiem, kas ar savām ziepenēm Inčukalna pasākumā līda visiem priekšā, neatkarīgi vai aiz muguras paliek vienkāršs skatītājs vai fotogrāfs ar pro trubu, tad, paldies dievam, es neesmu starp tiem..

Shadow -
ArtCamp: "Fotonometnes cenā iekļauts:
Ēdināšana divas reizes dienā, dzīvošana un nakšņošana fotonometnē, pirts.
Kā arī peldēšanās un zvejošanas iespējas."

"Jaundzērvītes", Valmieras pagasts: "Kompleksa īre (85 personām) - 1190Ls* (cena norādīta ar PVN)
Kompleksā ietilpst: visas ēkas, sporta laukumi, pirts, 85 gultasvietas."

Šāds pasākums nav lēts prieks, ja paskaita visus izdevumus..
Publicēts: 12.08.09 01:02
 citēt
gabiz nekjer krenki busviss kartiba, bet padoma, ja guletu par 6ls, ko visu vel par parejo kapostu vaertu pasuutiit :D
Publicēts: 12.08.09 01:12 labots
 citēt
Gabiz:.jaunie "Portālu dauņi" - interesanti, kas tie būtu?

Tie ir tādi kurus darbā savāc visādi portāliņi un murgani WEB izdevumi sakreditē visādos pasākumos un nopietnās lietās un ta šien atnāk uz Prezidenta pili vai valsts vizīti 5 dienas nemzagājušies saplēstā maikā netīrās dzinsās vai garo stakli štrumbantēs un smirdosiem sieriņiem skraida pa laukumu lien vsiem priekšā un kadrā un beigās drošībnieki nezin ko darīt un IZMET visju presi laukā no pasākuma :):) Kā atpazišanās zīme EOS KIT vai OLY KIT un par garfokusa stikliem vai NE DIRECT blicēm tādi parasti nav informēti , jā un TEL ar nemāk izsslēgt :):)
Publicēts: 12.08.09 02:38
 citēt
Gabiz, he heee - es ar laikam pie tiem daunjiem - maneejas arii Lunis netirzaa;-(((((
Publicēts: 12.08.09 06:00
 citēt
Shadow, es jau neķeru kreņķi, pats saprotu ka teltī pie aluskausa i lētāka, i produktīvāka apmācība, un galvenais tad ir vienalga kādā valodā tevi māca =]

Lunis, jā, ar tādiem PetNetistiem jau saskāros Zirgu dienās. Vienk, no sākuma neiebraucu tavā domā... kaut gan, es arī ar Nikon KIT un ar direct blici.

dansiga, i ko mēs tagad darīsim? ar dauņiem tā kā tikām skaidrībā, mums tas nedraud, vismaz tev noteikti ne, tomēr problēma paliek aktuāla, Lunis mūsu bildes netirzā... vai tik tādiem kā mēs nav kāds cits apzīmējums, nelabojami, nemaināmi, nepamācāmi, ne... ne.... nekomentējami.
Publicēts: 12.08.09 14:33
 citēt
Gabiz:Shadow, es jau neķeru kreņķi, pats saprotu ka teltī pie aluskausa i lētāka, i produktīvāka apmācība, un galvenais tad ir vienalga kādā valodā tevi māca =]

Lunis, jā, ar tādiem PetNetistiem jau saskāros Zirgu dienās. Vienk, no sākuma neiebraucu tavā domā... kaut gan, es arī ar Nikon KIT un ar direct blici.

dansiga, i ko mēs tagad darīsim? ar dauņiem tā kā tikām skaidrībā, mums tas nedraud, vismaz tev noteikti ne, tomēr problēma paliek aktuāla, Lunis mūsu bildes netirzā... vai tik tādiem kā mēs nav kāds cits apzīmējums, nelabojami, nemaināmi, nepamācāmi, ne... ne.... nekomentējami.
dansiga:Gabiz, he heee - es ar laikam pie tiem daunjiem - maneejas arii Lunis netirzaa;-(((((

Prieķš kam man jušējos tirzāt , es sen vairs neesmu skolotājs lai kautko tirzātu un pats taisu tā kā man ienāk prātā PĒC IZJŪTAS :) Es tirzāju tik klajas lažas vai piemēram redzu ka kādam centīgam ir kautkas "Nepamanīts" gadijies ko viņš varbūt nav pamanijis. Viss parejais ir INTERPRETĀCIJA . Piemēram auxtāk minētais Art plenērs ir izcils ar to ka tur vismaz 3 cilveki ir TEICAMI PRAKTIZĒJOŠI PASNIEZDĒJI , sākot jau ar Николай Шелушенков kurš pasniedz šis lietas nez cik gadus un liela pieredze pasniegšanā par Viesturu Linku un Леонид Тугалев es vispār nerunāji tie ir gan ļot auxstas klases meistari gan arī riktīgi biznesa veči ar pieredzi pasniegšanā . Vīniem tas ir ikdienas darbs , es sen vairs nepasniedzu jo mani tas vienkarši vairs neintresē , man nav misijas apzīnās DZĪT IEKŠĀ pusmācītiem cilvēkiem ar fragmentārām un sagrābstītām zinībām KAS IR TAS un KAS ŠIS , ticiet man man pilnīgi pietiek ka uz 3 lappusēm jaskaidro NE STULBIEM cilvēkiem to ko pirms 10-15 gadiem UZREIZ SAPRATA pamatskolas 3 klases skolnieki . Cilvēku apziņa ir tik notrulinājusies un kautkādas tehniskā vai praktiskā pieredze TIK MINIMĀLA ka milzu darbs jāpatērā la IEKUSTINĀTU DOMĀŠANAS SPĒJAS , tas tā kā ar AUSTĀKO IZGLĪTĪBU kura var būt JEBKURĀ JOMĀ un nav svarīgi kas tieši tur ir mācīts BET vienām iemāca DOMĀŠANAS ALGORITMU . Tapat arī fotogrāfijā , mākslā JEBKURĀ radosā jomā JAIEMĀCĀS DOMĀT viss pārejais ir pakartots un kautkādas SHEMAS / FORMULAS ir ļoti pakartota lieta tāpat ka Zelta griezumi utt tas ir VIENS NO DAUDZIEM principiem . Es ļoti labi redzu ka ļot daudzi cilvēki FILIGRĀNI iemācās TEHNISKUS PAŅEMIENUS bet pilnīgi neko nspēj IZDARĪT ja nav "Priekšā formula / paraugs" , tieši tāpēc es izklaidējos kā man pašam ienāk prātā un man godīgi sakot diezgan dērdzās Latvijā izplatītās "Teoriju fanātiķu šaikas" kas KLONĒ SKOLOTĀJUS :):) Tāpēc man arī patīk labāk tussēt ar Krievu kompānijām utt JO viņi kautkā neiesligsts DOGMĀS un nedragā pec teorijām MEĢINA PAŠISPAUSTIES un par cik vairums no viņiem ir saucamie "Tehniskie" ja ko nemāk tad IET UN MACĀS kamēr iemācās un labi zin ZINĀŠANAS MAKSĀ NAUDU jo ar tām VAR PELNĪT NAUDU :) Taka ARTcamp domāju ir izcils piedāvājums viens no RACIONĀLĀKAJIEM ko šogad esmu redzējis LV teritorija. TAČU domāju ka "Visziņiem" tur nav ko darīt jo vīņiem zinības var iedzīt tukai VARDARBĪGI sitot ar koku pa stulbo galvu vai arī nolieko priekšā FORMULA + PARAUGS tā teikt UZ MASSU PAŅEMT :) A ko man kRitizēt , man piemēram ļoti patika Dnsingas pašportrec ar makaroniem SUPERĪGA BILDE esmu IZJŪTU TEĀTRA piekritējs nevis "Tehniskā" , katrs kura DARBS man rada KAUTKĀDAS IZJŪTAS ir LABS , neatkarīgi no izpildījuma detaļas!
Publicēts: 12.08.09 14:48
 citēt
Gabiz, re - viss skaic - mees tie nedomaataaji ar taam sagraabstiitaam zinaashanaam ;-(( ... ekkk ... ;-p;-)

Lunis, oi - es par to bildi jau biju piemirsusi ;-)))
Publicēts: 12.08.09 15:16 labots
 citēt
dansiga:Gabiz, re - viss skaic - mees tie nedomaataaji ar taam sagraabstiitaam zinaashanaam ;-(( ... ekkk ... ;-p;-)

Lunis, oi - es par to bildi jau biju piemirsusi ;-)))

Nu kāpēc , spriežot pēc visa jūs tik reizēm ieslīgstat "Dogmātiskā domāšanā" , a daži labi TĀ uzsēžās uz "Jaunatklātas adatas" ka nost tik dakteris vai ar koku pa muguru sitot var dabūt :):)
Publicēts: 12.08.09 15:42
 citēt
Lunis, nu bet - cilveeks ir un paliek cilveeks;-p;-)
Publicēts: 12.08.09 16:56
 citēt
Par tādu cenu var arī mājās padzert....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes: