forum.gif
artcamp pleneers...izskataas nopietni !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / artcamp pleneers...izskataas nopietni !
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.08.09 16:58
 citēt
tiem, kas nav bijushi uz taadu pleneeru - to nesaprast .....
Publicēts: 12.08.09 17:05
 citēt
aarkaartiigi aspraatiigi, Gudris ......
Publicēts: 12.08.09 17:36 labots
 citēt
Dansigai jautājums - tie mākoņi, kas fonā zirgu kadriem, ir redzami vēl viena otra Fotoblog fotogrāfa darbos. Spriežu, ka tas ir kādā plenērā gūts risinājums, ko visi tajā pabijušie izmanto.
Kā tas ierakstās individuālisma meklējumos? Kā tas veicina dalību plenērā ar mērķi mācīties?
Publicēts: 12.08.09 17:40
 citēt
opisj, nevienam savas bildes lietoshanai neesmu devusi un pati izmantoju tikai pashas fotografeetus kadrus..... Neiznu, kur tu saskati to liidziibu.
Publicēts: 12.08.09 17:41
 citēt
Gudris, es gan par Tavaam bildeem neraudu - vienkarshi paeju garaam .... tieshi taa - katram savs!
Publicēts: 12.08.09 17:44
 citēt
Neiznu, kur tu saskati to liidziibu

Labi, tad lai tādas nav. :) Tas jau tikai tā. Meistariem jau nav vajadzīgi mācekļi, kas smādē to ieteikumus, tāpēc loģiski, ka sanāk līdzīgi.
Publicēts: 12.08.09 18:12 labots
 citēt
Nu jā... pēc šitādiem tekstiem... Pārdodu Nikon...
Lunis, tu sagrāvi manu ilūziju par to, ka es spēju radīt mākslu ar to kas man ir, bez zināšanām, domāšanas un augstākās izglītības. Tagad katru reizi nospiežot šatera pogu es domāšu par pusmācītiem cilvēkiem ar fragmentārām un sagrābstītām zinībām. =]

Es vienmēr pirmām kārtām uz visu skatos un daru subjektīvi ar izjūtām, tas attiecas ne tikai uz foto, teorija daudzās lietās ko daru man ir salīdzinoši sveša... jā, esmu nemācīts, tomēr, gribētos cerēt, domājošs subjekts...
Piekrītu, līmeņi nedaudz nesakrīt, bet es FotoBlogā ienācu ar cerību kaut ko iemācīties, gūt pieredzi, bet te tiek apspriestas studiju perfektās bildes, vērtēts kailums un analizēta ar "nebruņotu" aci nesaskatāma māksla. Jā, studijai, kailfoto un augstajai mākslai es neesmu gatavs... un nez vai būšu.

Lunis, droši vien būs saprātīgāk palikt pietā ka tev "nav misijas apzīnās DZĪT IEKŠĀ pusmācītiem cilvēkiem ar fragmentārām un sagrābstītām zinībām KAS IR TAS un KAS ŠIS" un ignorēt pusmācītu centīgo idiotu ar fragmentārām un sagrābstītām zināšanām. Esmu apzinājies savu vietu tavās acīs un samierināšos ar to =]

dansiga, paldies par atbalstu, bet mēs neesam gluži vienā maisā bāžami...tev "sagrābstīto" zināšanu ir daudz vairāk par manējām ;]

P.S. Tikai neuztvram to dramatiski =]
Publicēts: 12.08.09 18:18
 citēt
tas viss ir huinja... mees maarketalogi jau esam iebarojushi to, ka TU vari un ka TEV tas IR jaadara... tagad atliek tikai dariit un nevaideet :D

patiesiibaa tas kas buutu jaaiemaacaas, ir sijaat graudus no pelavaam un meera sajuuta. meera sajuutu vislabaak iemaaciities beerniibaa ar liineaalu un klaviereem vai klaviereem un liineaalu, bet pa pirkstiem... tagad sist pa pirkstiem par to, ka esi nopircis nkonu un gribi fotografeet - tas jau ir par veelu :D

a Lunis tak dzen luni - tas ir vinja patenteets komuniceeshanas stils interneta videe. Dziivee vinsh noteikti ir pilniigi normaals eks-pokemons :D ::D :D
Publicēts: 12.08.09 18:19
 citēt
Gabiz, ai - taa kaa tas ir mans hobijs, es galiigi neuztraucos ne par to vai bilde patiik lielaakajam vairumam, reitings arii mani neintersee ..... taapeec elpoju vienmeeriigi :-) Un vienmeer emsu teikusi un teikshu - katrai bildei savs skatiitaajs/auditorija :-) Es, piemeeram, ljooti reti, kad veertejeu sporta un kukainju/putnu bildes, jo shis laucinjsh mani iipashi neintersee un lai pie veerstu manu uzmaniibu, bildei jabauut izcilai :-)
P.S. A kaa zini, cik esmu sagraabstiijusi?;-)))
Publicēts: 12.08.09 18:50
 citēt
Annirs, mieru, tikai mieru... man tīk pamūldēt un izraisītz, reizēm [ne]veselīgas, diskusijas. Kā sakot jāsaka, laižu luni =]

dansiga, es varbūt reizēm izskatos un uzvedos kā pokemons, bet es lasu, klausos un iegaumēju, nu vismaz to, kas man šķiet interesants. Te pat forumā stāstiji par apmeklētajiem plenēriem.. da i mācīta sievišķa iespaidu atstāj. A es ko, zaļš keks, ne mācijies, ne plenērojis..gudras frāzes saklausījies... labi ka vismaz nemiglainu bildi varu uztaisīt =]
Publicēts: 12.08.09 19:29
 citēt
Gabiz, bet komentaari Tev sakariigi, da ij bildes, ja tiehsama iesaaceejs - nav sliktas;-) ir doma/ideja;-)
Publicēts: 12.08.09 20:29
 citēt
dansig, ar ko Tu brauc?, man sms atsuutiija par shito pleneeri, nez kur manu tel,nr. izraava :D
Publicēts: 12.08.09 20:32
 citēt
sundew, ar sevi pagaidaam ;_))) naaxi kompashkaa?
Publicēts: 12.08.09 20:34
 citēt
grrrr....peec kalendaara sveetdien 1 darbinsh...baigi jau gribeetos....
Publicēts: 12.08.09 20:36
 citēt
nu meegjini parlikt uz citu datumu!
Publicēts: 12.08.09 20:46 labots
 citēt
nu paldies =]
par mākslas foto sāku aizdomāties var teikt līdz ar pievienošanos FB pūlciņam, pirms tam foto bija labi ja ģimenes albūmam.
sievai divi zirgi, ņemās ar tiem, trenējas, tā nu sanāk ka primāri bildēju, filmēju viņas gaitas, pirms aizklīda pāris gadus lietoju Fujifilm FinePix S5500 (S5100)
no vizuālās "mākslas" argāk esmu nodarbojies ar web dizainu, datorgrafiku, nedaudz ar zīmēšanu
laikam jau iesācējs...
Publicēts: 12.08.09 20:50
 citēt
Gabiz, nuuu - tad jau tu dauz ko zini .... jo vis sjau ir saistiits;-)) kaut vai kompene
Publicēts: 12.08.09 21:06
 citēt
jāsaka gan ka to visu esmu darījis bez mācīšanās pamatā savam priekam, zinu tikai to ko pats esmu izbakstījis no google, help, manual.. šajā ziņā Lunim ir taisnība, nemācīts..
Publicēts: 12.08.09 23:04
 citēt
Gabiz:jāsaka gan ka to visu esmu darījis bez mācīšanās pamatā savam priekam, zinu tikai to ko pats esmu izbakstījis no google, help, manual.. šajā ziņā Lunim ir taisnība, nemācīts..

Tu jau PAŠMĀCĪBU ar "Pusmācību" :):) Pilna pasaule ar freekiem kas skraida uz kursiņiem "Kā uzcept tītara cepeti" , "Kā pagatavot ātombumbu majās" un līdzīgu "Praktiski noderīgu" figņu . Fotogrāfijā tas būtu "Kā bildē kailfoto" , kā " Taisa glamuru" un tamlīdzīgas bezjedzīgas stulbības . Parasti cilvēkis sāk no tā ka apgust tehniku iemācās strādāt ar cilvēkiem komunicēt ar cilvekiem ar modeļiem atšķir kā izvēlētie modeļiem labākos rakursus kā strādā dazādi apgaismojumi kā tie maina cilvēka issktau tad bildēt kopējos plānus tad modeļu portretus , tas pats arī ar VIDI . Sākumā iemācās noteik ekspozīciju tur tipa Zemei Debesīm tad kautkādiem kopskatiem tad fragmentiem tad detalām un to visju kombinēt . Man piemēram šausmas pārņem ka var manīt ka naturāli tupi eksemplāri sāk "Gāst cilvēkus kā miltu maisus vai līķus morgā" labākā gadijumā kā drēbju pakarāmos manikēnus , tas viss tiek pavadīts ar TIK TUPIE TEKSTIEM ka nu nezinu , liekas ka vien`ajaukā dienā pie izdevības modelis tiks nomočits tumsā stūrā tā TAS DZIMUMS RIEBJĀS :) Pie reizes skatoties uz tādu bildēm rods 100% iespaids ka sieviķi tādi redz PIRMO REIZI DZĪVE un brīžam spriežot pēc modeļu sejas isteikmēm vai nu bildējot parali veic kādas "Exsotiskas darbības" katrā ziņa kautko tādu kas modeli ŠOKĒ vai dērdzas:):) Tādu ir vesels bars un ne tikai Blogā pilnas malas ar tādiem . Zināšanu nekādu pieredzes arī BET skaļi proponē ka MĀCĪS CITUS , taas šitādiem raksturīgi MĀCĪT CITUS to ko pats tiko sācis pa ausu galam apgūt:):)
Publicēts: 12.08.09 23:13
 citēt
baigi daudz TEv Luni pacietiibas... ar to jasamierinaas - taada ir progresa likumsakariiba: Tev ir Tavs marks vai kaa vinju hren sauc tikai taapeec, ka mees maarketalogi esam 1000 tirlinjiem iestaastiijushi ka vinji var un vinjiem vajag...
Publicēts: 12.08.09 23:21
 citēt
Annirs:baigi daudz TEv Luni pacietiibas... ar to jasamierinaas - taada ir progresa likumsakariiba: Tev ir Tavs marks vai kaa vinju hren sauc tikai taapeec, ka mees maarketalogi esam 1000 tirlinjiem iestaastiijushi ka vinji var un vinjiem vajag...

Da nē , es istņibā bildēju ar pasaulē vienkaršākām kamērām kurām nav ne 10% pribambasu kā 99% tehnikas lietotāju . Es bildēju vai nu ar Rolleiflex vai Linhofu kamerām kurām izņemot Melnā kaste + stikls priekšā nekas cits nav , i asums pašām jāstāda pat pēc CM skalas i kadri jāpārvelk un vienā 12 kadri otrā 8 un man pietiek uz kādiem pāris menešiem . A misādas citāds "Muķības" es pedējā laikā bildēju ar šausmīg nejedzigu verķi EOS 50.D nu darbam gan ar pēdējā laikā ar Mark IIn vai retāk ar MARK III , bet mani tas kautkā neietekmē , vienīgi MARK ir daudz mazāk kadru jāmet laukā TEH brāķos :):)
Publicēts: 12.08.09 23:24
 citēt
Luni - neuzkjeeri galveno ironisko pavedienu... nu ir taa kaa ir un kluus veel lajunaak...
tas ir taapat kaa sist meiteneem skolaa ar graamataam pa galvu un veelaak briiniities ka vinjas stulbas
un kur stulbas meitenes, tur stulbi fotograafi...
Publicēts: 12.08.09 23:25
 citēt
Lunis: Tik daudz vārdu :)
Publicēts: 13.08.09 00:07
 citēt
Annirs, bet tā ir ne tikai ar foto, datorlietās tagad arī katrs otrais ir specs, bet katrs trešais pro. Tas viss ir kļuvis par plašu masu nodarbi. You can do it! You must do it!
Publicēts: 13.08.09 01:07 labots
 citēt
Porteris:Lunis: Tik daudz vārdu :)

Ot tu mums galvenais pedagogs nem un maci vinjus:):) Forš kurss jums šogad , man tik laika nebūs apmeklēt:( Ot tici man vissi tie kuriem vaidzēti OBLIGĀTI iziet tos kursus to nedaris pat ja vinjiu maksās 5Ls . jo viņu taču VISU ZIN PAR VISIEM LABĀK jau sen un dikti:):)
Publicēts: 13.08.09 11:13
 citēt
Kālab vienam otram jāiet kursos, ja fotogrāfija nav viņa īstais aicinājums? Lai parādītu Lunim papīrīti par pieskaitāmību?
Lunis savos pēdējos kadros ar meitenēm pats dabū skaidroties ar prasīgu skatītāju. :)
Publicēts: 13.08.09 12:16 labots
 citēt
opisj:Kālab vienam otram jāiet kursos, ja fotogrāfija nav viņa īstais aicinājums? Lai parādītu Lunim papīrīti par pieskaitāmību?
Lunis savos pēdējos kadros ar meitenēm pats dabū skaidroties ar prasīgu skatītāju. :)

Prieksj kam kādam būtu MAN kautkas jāpierāda , es vienkaršji saku ka šogad TUR pasākums orentēts uz REPORTIERIEM / ZURNALISTIEM kuri Latvijā ir DRAUSMĪGI ZEMS LIMENIS starp visiem jaunveidotajiem zinju resusriesm un portaliem . Cilveki neprit ne uzvesties ne stradat OFICIĀLĀS vietas lietas un apstaklos , bildes ar PILNĪGS MESLS no info viedokla VAIRUMĀ.

A man patīk tasit darbus kas raisa diskusijas un izjutas , tik nezinu kautkādu blogu saudzejosju apsverumu pec te nelieku darbus kas raisitu skandalus un asas diskusijas da par jebkuriem vinju aspektiem:):)
Publicēts: 13.08.09 12:18
 citēt
Luni - bildes studijaa - a to garlaiciigi. kursh te nahren jaasaudzee?????
Publicēts: 13.08.09 12:57
 citēt
Annirs:Luni - bildes studijaa - a to garlaiciigi. kursh te nahren jaasaudzee?????

He he he :):) Mes te viendien ar asistenti nirdzām dies kas būtu ja es savu veco Niderlandes isstadi saliktu , izbanotu uzreiz uz laiku vai vienreiz un uz visiem laikiem:):)
Publicēts: 13.08.09 13:03
 citēt
da nu - netieleejies, ibio :D
Publicēts: 13.08.09 13:03
 citēt
Pievienojos Annirs, bildes studijā, lai ir no kā mācīties =]
Ja nobanos, es izstāstīšu kā apiet..
Publicēts: 13.08.09 16:38
 citēt
Vai šeit ir kāds, kas pagājušajā gadā tur bij?
Gribētos dzirdēt zinātāja viedokli, par to kas tur īsti notiks, un vai tiešām ir vērts piedalīties.
Publicēts: 13.08.09 16:40
 citēt
biju, man šķita ļoti vērtīgs pasākums.
Publicēts: 13.08.09 16:42
 citēt
īpaši V.Kleina lekcijā sadzirdēju daudz savu domu, kuras nebiju pratusi noformulēt vārdos....:)
Publicēts: 13.08.09 16:44
 citēt
Vai tur ir paredētas tikai lekcijas, vai arī fotografēšana?
Publicēts: 13.08.09 16:44
 citēt
Pēc tam itkā ir paredzēta izstāde Rīgā, tikai pagaidām nesaprotu no kādām bildēm???
Publicēts: 13.08.09 18:03
 citēt
starp lekcijām ir laiks fotogrāfēšanai.
pērn bija konkurss, sadalot dalībniekus komandās, un dodot visiem vienu tematu, kā arī katram bija iespēja izdrukāt savu labāko plenērā noķerto kadru un tām bildēm bija atsevišķs konkurss.
Domāju, ka izstādītas tiks plenēra laikā tapušas bildes. tā notika arī pagājušajā gadā.
Publicēts: 13.08.09 18:24
 citēt
Informācija uz weblapā artcamp.lv par Ritu Fedinu un Andu Krauzi tulkotā no latviešu valodas. Tuvākajā laikā visas saites arī tiks adaptētas.
Publicēts: 13.08.09 19:02
 citēt
oi - tas jau pac Kolja;-)))
Publicēts: 13.08.09 19:15
 citēt
dansiga:oi - tas jau pac Kolja;-)))

es esmu šeit!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2