forum.gif
Vai Ls100 par lietotu FujiFilm FinePix S6500 fd ir OK?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Vai Ls100 par lietotu FujiFilm FinePix S6500 fd ir OK?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.08.09 22:23
 citēt
Briestu uz spoguleni un te viens cilvis ieinteresējās par manu tagadējo aparātu. Papētījusi netu secinu ka cena ap 100 grozās. Aparātam 2 gadi diezgan intensīvas lietošanas, pieejama pilnīgi visa oriģinālā komplektācija - diski, vadi, manuālis, kaste utt. Kā arī 1 Gb xD FujiFilm atmiņas karte (aptuveni 6 mēnešus veca) un 2 komplekti (2x4 gab) pilnīgi jaunas 2500 mAh lādējamās bačenes. Somu un batereju lādētāju gan gribu paturēt sev.

Verdikts - 100 Ls būs OK vai par daudz prasīts?

Un nākošais jautājums kā iztīrīt atmiņas karti tā lai tajā nepaliktu manas bildes. It kā jau tur nav nekā tāāāda, bet tomēr kaut kā negribētos ka mans ģimenes fotoalbums kļūst publiski pieejams jebkuram kas prot paspēlēties ar kādu file recowery programmu.
Publicēts: 12.08.09 22:27
 citēt
netielējies, uzliec kādu 120 un ja sāk raukt pieri, saki, ka cena vēl runājama... andelēties ar jāmāk, ja jau pircējs ir - nav ar ko iģērbties
Publicēts: 12.08.09 22:35
 citēt
Nu nedod to atmiņas karti,SD 1gb jau kapeikas maksā,4gb var par 5ls nopirkt.
Publicēts: 13.08.09 06:21 labots
 citēt
xD nav SD karte un 1 gigabaits velk uz saviem pacmit Ls Latvijas veikalos.
Bet nu paldies par padomiem. Man jau šķiet, ka padzirdējis cenu džeks nozudīs kā pērnais sniegs...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):