Atsaucās puiki un meitenes, kas grib patrenēties bildēt studijā. ir nelielas prasības - gribētājam jābūt vismaz spoguļkamerai (Canon vai Nikon - priekšroka Canon`am) No manas puses: modeļi (reizēm arī pliki), studija utt. neviens nevienam nemaksā - čista treniņš. Savus portfolio linkus sūtīt uz armands@lutums.lv
Cilvēks vienkārši grib dalīties pieredzē,piedāvā reālu studiju un modeļus,bet aizdomīgie ļaudis netic,tie meklē problēmas.Varbūt Lutums grib ļauni viņus izmantot? Man šķiet,ka ļoti labs piedāvājums,bet te nospēlē faktors,ka par velti.Cilvēki nav pieraduši saskatīt iespējas,vairāk meklē ciešanas.
haiduk - vai tad spams ir trauceeshana? kaapeec parasti tie bakstiitaaji par trauceeshanu ir nevis topika AUTORS bet gan kaisliigaakie liidzjuteeji?????
PAZIŅOJUMS: Visi, kas sasūtījuši savus portfolio - Pagaidīšu es pāris dienas lai visi gribētāji iesūta savus pieteikumus un tad izvēlēšos kādus 3 fotogrāfēt gribētājus Pieteikumus sūtīt uz armands@lutums.lv, ne draugos, ne te
Par bildēm, man tās bildes nav nepieciešamas - nepieciešamas viņas būs modelim - no vienas tādas sesijas modelim jāatdod vismaz 30 apstrādātas (gatavas) bildes.
Lutums:Par bildēm, man tās bildes nav nepieciešamas - nepieciešamas viņas būs modelim - no vienas tādas sesijas modelim jāatdod vismaz 30 apstrādātas (gatavas) bildes.
Un kā būs ar bilžu publicēšanu (1. vai modelēm pienākums, publicējot tās, norādīt autoru, 2. vai modelēm tās tiek atdotas 100%, vai arī var arī pats tās paturēt, publicēt, izstādīt izstādēs utt, mož pat likt stokos)?
Es nekad neesmu apstrādājis sveša darbus un nekad to arī nedarīšu (Alvila bildes neskaitās - savs čoms ) Bildes drīkstēs publiskot - izstādēs, netā utt. Loģiski, ja tu meiteni sarunā uz kailfoto - viņai jāatgādina, ka bildes tiks publicētas dažādās vietās.
Lutums:Bildes drīkstēs publiskot - izstādēs, netā utt.
super! tad te jāpiekrīt ekoista rakstītajam par latviešu stulbo dzīšanos pēc ciešanām, nevis iespējām, ja šī iespēja tiek nonivilēta un palaista garām!
Lutums:Alvila bildes neskaitās - savs čoms
Vai tad Tu esi manis bildētas bildes apstrādājis? Kaut kā neatceros. Mācījis apstrādāt gan, un par to paldies!
Nezinu, protams, kā tas pieņemts fotomākslinieku aprindās, bet savā nozarē tāpat esmu reizēm konsultējis amatbrāļus (potenciālos konkurentus) par to, ko pac domājos labāk sajēdzis un atradušies klausītāji. Gluži par velti, tikai tāpēc, ka patīk parunāties – padarboties kopā ar gudriem ļaužiem (un pašam ar savu augsto gudrību paplātīties) Ja rezultātā radies kāds blakusprodukts – kam ir - tam labi, citiem nav ko gausties. Tāpēc neredzu Lutuma piedāvājumā neko ļaunu, laikam naivs un piekrītu ekoistam.
skatoties ko saprot par apstrādi... var jau ņemt pluginu portraiture un actionos uzlikt šo to pēc templeita, sataisīs ātri un pa smuko, ja fočēts vienādā gaismā
Nesaprotu kāpēc tāda problēma ar apstrādi - saber visas bildes kaut kādā Aperture vai LR, atlasi labākās, ja vajag -- sabīdi leveļus un gatavs. Principā, ja bildē prātīgi un nesaražo 1000 bildes, tad tās 30 vajadzīgās bildes arī 15 minūtēs var atlasīt un pēcapstrādāt, ja strādā nesteidzoties.
ak34:Nesaprotu kāpēc tāda problēma ar apstrādi - saber visas bildes kaut kādā Aperture vai LR, atlasi labākās, ja vajag -- sabīdi leveļus un gatavs. Principā, ja bildē prātīgi un nesaražo 1000 bildes, tad tās 30 vajadzīgās bildes arī 15 minūtēs var atlasīt un pēcapstrādāt, ja strādā nesteidzoties.
Prātīgs cilvēks. Kas teicis, ka apstrāde ir mēnešu vai puķīšu ķūnēšana klāt, resno vietiņu samazināšana utt. Apstrādāta bilde nenozīmē mocīties ar fotošopu, bet kaut vai ar DPP saregulē asumu, toņus, kontrastus - iekdrē - i vsjo - gatavs. Kā jau rakstīju - bildēm jābūt gatavām. Šai bildei ar fotošopu ir uzlikts tikai paraksts.
Vienam šķiet, tur kāds ir iesācis rakstīt Karš un miers turpinājumu, ticis līdz 2. lpp., tad apstājies. Bet, ja saki, tikai un tikai paraksts, jātic! Labs cilvēks, iespējams/taču.