forum.gif
Haļava :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Haļava :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.08.09 22:47
 citēt
Atsaucās puiki un meitenes, kas grib patrenēties bildēt studijā.
ir nelielas prasības - gribētājam jābūt vismaz spoguļkamerai (Canon vai Nikon - priekšroka Canon`am)
No manas puses: modeļi (reizēm arī pliki), studija utt. neviens nevienam nemaksā - čista treniņš.
Savus portfolio linkus sūtīt uz armands@lutums.lv
Publicēts: 12.08.09 22:51
 citēt
etikji ar dosi? na haljavu arii etikjis esot salds.....
Publicēts: 12.08.09 22:53
 citēt
Gudris:žēl ka olympus neder :(:(:(
iznomaa pie elika c vai n
Publicēts: 12.08.09 22:53
 citēt
Gudris:bet kur prikols taa arii neiebraucu ??? :D
prikols? etikji liks dzert :D
Publicēts: 12.08.09 23:04
 citēt
Lutums:(Canon vai Nikon - priekšroka Canon`am)

diskriminācija :D
Publicēts: 12.08.09 23:08
 citēt
IvetaK:Lutums netiek galā ar Boom Photo Star fotosesijām?:D pārak daudz pasūtījumu? Pašam rokas neceļās?:)

Rokas ta ceļās...............................:)))
Publicēts: 12.08.09 23:10
 citēt
IvetaK:Lutums netiek galā ar Boom Photo Star fotosesijām?:D pārak daudz pasūtījumu? Pašam rokas neceļās?:)
silts :D
Publicēts: 13.08.09 00:14
 citēt
vai tikki nevajag kādu kas pa velti patur atstarotāju un smagumus stiepj. Un kaut kur līdz nabai pa ... brien?!!!
Publicēts: 13.08.09 01:15
 citēt
Bļīīīn, kāds man prieks, ka esmu Latvietis.... :(
Atstarotājam man ir speciāli statīvi, smagumus nēsāju pats (esmu spēcīgs)
Publicēts: 13.08.09 01:22
 citēt
Tad tēmas nosaukums arī būtu :meklēju asistentu:
Publicēts: 13.08.09 03:11
 citēt
na šaru pjut daže jazveņņiki i trezveņņiki!
Publicēts: 13.08.09 03:47
 citēt
a ja nav protfolio, bet gribās patrenēties?
Publicēts: 13.08.09 07:42
 citēt
Cilvēks vienkārši grib dalīties pieredzē,piedāvā reālu studiju un modeļus,bet aizdomīgie ļaudis netic,tie meklē problēmas.Varbūt Lutums grib ļauni viņus izmantot?
Man šķiet,ka ļoti labs piedāvājums,bet te nospēlē faktors,ka par velti.Cilvēki nav pieraduši saskatīt iespējas,vairāk meklē ciešanas.
Publicēts: 13.08.09 08:02
 citēt
man ar bav protfolio bet ir nikons
Publicēts: 13.08.09 09:06
 citēt
+ ekoists
... es arī to izjutu kad organizēju savus pasākumus :D
bet viss tik vienkārši- gribi, piesakies, negribi, netraucē :D
Publicēts: 13.08.09 09:49
 citēt
un ko ar bildem?? tev atdot?? kur prikols??
Publicēts: 13.08.09 09:51
 citēt
haiduk - vai tad spams ir trauceeshana? kaapeec parasti tie bakstiitaaji par trauceeshanu ir nevis topika AUTORS bet gan kaisliigaakie liidzjuteeji?????
Publicēts: 13.08.09 11:39
 citēt
Annir-vai tad līdzjūtēji nevar nevar izteikt viedokli par spamotājiem?
Publicēts: 13.08.09 12:02
 citēt
Oi bļin , būtu laiks aizietu patusset:) Mož Armands ar kautko labu izmanto ko es nezinu JAPALUR :):)
Publicēts: 13.08.09 12:45
 citēt
mh, es noteikti gribētu.. nevaru neizmantot canon priekšrocības.. :)
Publicēts: 13.08.09 12:54
 citēt
teresa:mh, es noteikti gribētu.. nevaru neizmantot canon priekšrocības.. :)

Tu jau varēt ar pa modeli :D
Publicēts: 13.08.09 13:30
 citēt
Teresa toč var pa modeli - pie manis personīgi ;)

PAZIŅOJUMS: Visi, kas sasūtījuši savus portfolio - Pagaidīšu es pāris dienas lai visi gribētāji iesūta savus pieteikumus un tad izvēlēšos kādus 3 fotogrāfēt gribētājus :)
Pieteikumus sūtīt uz armands@lutums.lv, ne draugos, ne te :)

Par bildēm, man tās bildes nav nepieciešamas - nepieciešamas viņas būs modelim - no vienas tādas sesijas modelim jāatdod vismaz 30 apstrādātas (gatavas) bildes.
Publicēts: 13.08.09 13:35
 citēt
Lutums:Par bildēm, man tās bildes nav nepieciešamas - nepieciešamas viņas būs modelim - no vienas tādas sesijas modelim jāatdod vismaz 30 apstrādātas (gatavas) bildes.

Un kā būs ar bilžu publicēšanu (1. vai modelēm pienākums, publicējot tās, norādīt autoru, 2. vai modelēm tās tiek atdotas 100%, vai arī var arī pats tās paturēt, publicēt, izstādīt izstādēs utt, mož pat likt stokos)?
Publicēts: 13.08.09 13:38
 citēt
a pavērot, maliņā, var? :D
Publicēts: 13.08.09 13:45
 citēt
Es nekad neesmu apstrādājis sveša darbus un nekad to arī nedarīšu (Alvila bildes neskaitās - savs čoms :D)
Bildes drīkstēs publiskot - izstādēs, netā utt. Loģiski, ja tu meiteni sarunā uz kailfoto - viņai jāatgādina, ka bildes tiks publicētas dažādās vietās.
Publicēts: 13.08.09 13:50
 citēt
Lutums:Bildes drīkstēs publiskot - izstādēs, netā utt.

super! tad te jāpiekrīt ekoista rakstītajam par latviešu stulbo dzīšanos pēc ciešanām, nevis iespējām, ja šī iespēja tiek nonivilēta un palaista garām! :)

Lutums:Alvila bildes neskaitās - savs čoms :D

Vai tad Tu esi manis bildētas bildes apstrādājis? Kaut kā neatceros. Mācījis apstrādāt gan, un par to paldies! ;)
Publicēts: 13.08.09 13:56
 citēt
Zombijs baznīcā :)
Publicēts: 13.08.09 14:44
 citēt
Lutums:Zombijs baznīcā :)

Nu jā, bet tai bildē biji Tu pats, apstrādāji prieš sevis. :)
Publicēts: 13.08.09 15:00
 citēt
Nezinu, protams, kā tas pieņemts fotomākslinieku aprindās, bet savā nozarē tāpat esmu reizēm konsultējis amatbrāļus (potenciālos konkurentus) par to, ko pac domājos labāk sajēdzis un atradušies klausītāji. Gluži par velti, tikai tāpēc, ka patīk parunāties – padarboties kopā ar gudriem ļaužiem (un pašam ar savu augsto gudrību paplātīties) Ja rezultātā radies kāds blakusprodukts – kam ir - tam labi, citiem nav ko gausties.
Tāpēc neredzu Lutuma piedāvājumā neko ļaunu, laikam naivs un piekrītu ekoistam.
Publicēts: 13.08.09 17:10
 citēt
Eh gribēju jau iesūtīt portfolio, bet tad uzrakstīji ka vēl 30 bildes jāapstrādā... :( :D

varbūt vismaz viskijs būs? :D
Publicēts: 13.08.09 17:29
 citēt
skatoties ko saprot par apstrādi... var jau ņemt pluginu portraiture un actionos uzlikt šo to pēc templeita, sataisīs ātri un pa smuko, ja fočēts vienādā gaismā
Publicēts: 13.08.09 17:33
 citēt
Nesaprotu kāpēc tāda problēma ar apstrādi - saber visas bildes kaut kādā Aperture vai LR, atlasi labākās, ja vajag -- sabīdi leveļus un gatavs. Principā, ja bildē prātīgi un nesaražo 1000 bildes, tad tās 30 vajadzīgās bildes arī 15 minūtēs var atlasīt un pēcapstrādāt, ja strādā nesteidzoties.
Publicēts: 13.08.09 18:10
 citēt
ak34:Nesaprotu kāpēc tāda problēma ar apstrādi - saber visas bildes kaut kādā Aperture vai LR, atlasi labākās, ja vajag -- sabīdi leveļus un gatavs. Principā, ja bildē prātīgi un nesaražo 1000 bildes, tad tās 30 vajadzīgās bildes arī 15 minūtēs var atlasīt un pēcapstrādāt, ja strādā nesteidzoties.

Prātīgs cilvēks. Kas teicis, ka apstrāde ir mēnešu vai puķīšu ķūnēšana klāt, resno vietiņu samazināšana utt. Apstrādāta bilde nenozīmē mocīties ar fotošopu, bet kaut vai ar DPP saregulē asumu, toņus, kontrastus - iekdrē - i vsjo - gatavs.
Kā jau rakstīju - bildēm jābūt gatavām.
Šai bildei ar fotošopu ir uzlikts tikai paraksts.
Publicēts: 13.08.09 18:18
 citēt
Gudris:vinjete no objektīva ?...nu ja pietiek ar taadu apstraadi tad es savu vaardu zem bildeem negribu redzeet :D

Tev tomēr ir ļoti pareizs niks.... es domāju, ka nākamais varētu būt PārGudris, ne?
Publicēts: 13.08.09 18:21 labots
 citēt
Gudris:vinjete no objektīva ?...nu ja pietiek ar taadu apstraadi tad es savu vaardu zem bildeem negribu redzeet :D

..kā, tu savas beibes nefotogrāfē... zīmē fotošopā?

P.S. Cik noprotu, bez portfolio haļavnijs treniņš nesanāk =[
Publicēts: 13.08.09 18:28
 citēt
Šai bildei ar fotošopu ir uzlikts tikai paraksts.

Vienam šķiet, tur kāds ir iesācis rakstīt Karš un miers turpinājumu, ticis līdz 2. lpp., tad apstājies. Bet, ja saki, tikai un tikai paraksts, jātic! Labs cilvēks, iespējams/taču.
Publicēts: 13.08.09 23:26
 citēt
Lutums:Šai bildei ar fotošopu ir uzlikts tikai paraksts.

Varēji jau bildi ar MANI vairāk apčiņīt, pielikt kādu dinozauru fonā, piemēram, vai ko citu tādā garā... :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):