forum.gif
Video ar spoguleni
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Video ar spoguleni
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.08.09 23:47
 citēt
Vienkārši spams :) Testa ietvaros nofilmēju mini-filmiņu ar Nikon D5000. Zinu, ko jūs teiksiet, bet man vienalga patīk un tieši šī video funkcija ir viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc visdrīzāk pirkšu šo fotoaparātu!
(emuars.lv...)
Publicēts: 13.08.09 23:55
 citēt
Kvalitāte laba. Fona mūzika dikti patīkama... :)
Publicēts: 14.08.09 00:07
 citēt
Vienīgais jautājums, kas būs, ja kameru kustinās...:)
Publicēts: 14.08.09 01:25
 citēt
kā ta nav HD!?

Movie capture at up to 1280 x 720 (720p) 24 fps with mono sound
pilnīgi pietiek, jo vairāk nevajag, jo tas skaitisies marazms,.. fullhd jafilme ar tam spec. uzrazotam kameram.

tas, ka skana mono pofig.. ja grasisies kaut ko pa nopietni filmet, nemsi prof. skanas ierakstitaju ar labiem mikrafoniem
Publicēts: 14.08.09 01:38
 citēt
kvalitate super.
Publicēts: 14.08.09 01:56
 citēt
par to ka ar mobilo var klausīties muziku, lietot internetu un gps utt. gan neviens nebrinās! :)
Publicēts: 14.08.09 02:01 labots
 citēt
Labs video sanācis. Daļēji atbalstu Elika viedokli, reizēm pat ļoti noder videofilmējamais. Un parasti tad pie rokas ir tikai spogulene, nevis mazais ziepītis.
Te vēl viens labs gabals ar spoguleni filmēts, tikai ar citu modeli. Mans mīļākais video, varu kaut visu dienu to skatīties. :)

http:/vimeo.com/5606758
Publicēts: 14.08.09 02:56 labots
 citēt
ja, pa smuko.. mazliet apkopoju HD video no ta autora :)
patika.

blog.delfins.id.lv...

tur ir vel dazi labi ieks vimeo, kas ar HD niekojas un taisa sitos smukos video gabalus..
es joprojam sapnjoju par canon h20 vai lidzigu aparatu, lai varetu pieskruvet foto-objektivus. Videokameras tomer labaku bildi taisa
Publicēts: 14.08.09 09:27
 citēt
Ieteiktu nesapriecāties- lūk, video www.youtube.com... no rokas (viļņojas kā dulls 3;29, ar šo kameru panēt nevarēs, filmēsi tikai uz statīva!)

Otrs jautājums- vai šai kamerai var video režīmā mainīt slēdzi, diafrgagmu, iso...jeb tas fiksējas uz 5.6 un auto? Un kā šī kamera uzvedas vājā apgaismojumā, vai rada dzeltenbrūnu nokrāsu bez citām krāsām?

Morāle: visas spoguleņu "videokameras" sūkā!
Publicēts: 14.08.09 09:54
 citēt
Gudris:nu nav šitas HD...D jā bet bez H :D ...šitas ir kkas līdzīgs SHQ :)

baigais dirsējs... 720p ir HD!
Publicēts: 14.08.09 10:58
 citēt
full HD ir 1080
Publicēts: 14.08.09 11:45 labots
 citēt
Nu nez,D90 filmējot nekas neraustās,filmē HD ,nez man patīk.Reizēm tā noder.
Vienīgais mīnuss,kā mazliet tumšāks tā čau.

P.S.Būtu autofokuss vispār būtu ideāli.(bet visi jau zin par to ,kas būtu ,ja būtu)
Publicēts: 14.08.09 11:50
 citēt
Gudris:

Tev jau vienreiz skaidroja ka šitās ir "kinokameras" :D...un ar kinokameram no rokas nefilmē parasti ;)
nu neteelo idinju. ar simtiem kinofilmu - shedevru, kas filmeetas no rokas, par kinomanifestu "dogma95"filmaam nemaz nerunaajot. cita lieta, ka fotoaparaats ir viegls, to uz pleca neuzstuteesi un taa nepafimeesi, turklaat blenzhot lcd ekraanaa. Vismaz - ja nezini - paklusee nevis iztaisies par pilniigu idinju.... bet iespeejams, ka Tu paartiec no holivudas popkorna un no filmaam vispaar neko nejeedz... Tu vispaar esi kaut tuvumaa redzeejis ko noziimee filmu uznjemshana?

un kaada ahuunaa jeega no taa 60 fps ja cilveeka acij optimaalaaks ir 24? kaapeec filmas nekrukjii ar taadu aatrumu?
Publicēts: 14.08.09 13:39
 citēt
inF3Rno:Nu nez,D90 filmējot nekas neraustās,filmē HD ,nez man patīk.Reizēm tā noder.
Vienīgais mīnuss,kā mazliet tumšāks tā čau.

P.S.Būtu autofokuss vispār būtu ideāli.(bet visi jau zin par to ,kas būtu ,ja būtu)

D90 vispār tā viļņojas, ka apdirsties...pietika man Elkorā 20 sekundes pafilmēt, lai sāktu meklēt googlē "video vobbling..."

Pilnīgi nekā ideāla. Es teiktu, ka nenormāli sūdīgi filmēšanai no rokas.
Publicēts: 14.08.09 13:45
 citēt
(c) Portreti 1995

Tāds mēsls tas digitālais! nevar izdrukāt lielu bildi, viss pilns ar kaut kādiem graudiņiem! Un ja man vajag steidzami nosūtīt bildes, es varu pa fikso attīstīt un izkopēt, ielikt bildes aploksnē, bet kā lai nosūta digitālās? Ne visiem ir pieejami datori

Morāle: visi digitālie parāti sūkā!

Morāle: jaunai tehnikai jādod laiks. Paies gadi 5, un bilde būs cita. Varbūt tiks izdomāti ķīmiskie slēdži, kad kameras filtrs satumshojas, kad tam nepievada strāvu, un pieslēdzot strāvu paliek caurspidigs - viss attistas.
Publicēts: 14.08.09 14:09
 citēt
Annirs:un kaada ahuunaa jeega no taa 60 fps ja cilveeka acij optimaalaaks ir 24? kaapeec filmas nekrukjii ar taadu aatrumu?

nu bet doh.... lai uztaisītu kiciku, tad tur veic nevāju apstrādi, liekais kadrs ir tikai `+` .. protams ne dSLR... bet nu anyway.
La ineraustītos bilde, var nopirkt steadycam.. nderēs arī foto ar kādu stiklu un tumšā laikā bez statīva fočēt/filmēt
Publicēts: 14.08.09 14:14
 citēt
Gudri, ta nevarees.
no REDa, piemeram, ta nevar.
Publicēts: 14.08.09 14:16
 citēt
Gudri, ja tu papētītu video kadrus, tad pamanītu, ka 99% kadru ir `izstiepti` dēļ eksp. laika. Tas tikai acu apmāns kad skaties video - redzi asu bildi
Publicēts: 14.08.09 14:20
 citēt
Mandalay:Gudri, ja tu papētītu video kadrus, tad pamanītu, ka 99% kadru ir `izstiepti` dēļ eksp. laika. Tas tikai acu apmāns kad skaties video - redzi asu bildi

tieshi taa.
Publicēts: 14.08.09 14:48
 citēt
Mandalay:
La ineraustītos bilde, var nopirkt steadycam.. nderēs arī foto ar kādu stiklu un tumšā laikā bez statīva fočēt/filmēt

Bilde jau neraustās, tā iegūst horizonālu kadra nobīdi panējot! Beidz vienreiz būt lohs un sāc saprast, par ko ir runa! :)
Publicēts: 14.08.09 15:42 labots
 citēt
Ja atgriezas pie teemas, tad kaa Eliks mineeja es ari labpraat nopirktu citu Canon spogulkameru deelj video funkcijas.
Biju aizneemies Canon EOS 5d MKII uz vienu pasaakumu un rekur ar ir viens video:

vimeo.com...

personigi esmu sajuusmaa par video opciju kameraa!
Publicēts: 14.08.09 15:44
 citēt
Portreti:
Mandalay:

Bilde jau neraustās, tā iegūst horizonālu kadra nobīdi panējot! Beidz vienreiz būt lohs un sāc saprast, par ko ir runa! :)

es saprotu par ko tu runā, panošanas mirgošanu iekš dSLR kādu laiku neatrisinās, jo fotokamerā ir cita veida nolasīšanas algoritms/pieeja. bet anyway, steadycam palīdzēs nostabilizēt raustēkli kaut cik
Publicēts: 14.08.09 16:45
 citēt
Gudris:
Mandalay:Gudri, ja tu papētītu video kadrus, tad pamanītu, ka 99% kadru ir `izstiepti` dēļ eksp. laika. Tas tikai acu apmāns kad skaties video - redzi asu bildi

www.visionresearch.com ...gudri dirst ir jaamaak :D
jebkuraa gadiijumaa Gudri - padomaa - kaa tas tiek sasniegts 1,400,000 kadri sekundee - tas nav safocheeti kadri ar 1/1,400,000 sek ekspoziiciju rindinjaa, diivainis esi - a gribi runaat par foto....
Publicēts: 14.08.09 17:09
 citēt
es ar iepirku d5000 tikai lai filmeetu. bet ar nepacietiibu gaidu full frame cameru ar video reshiimu
Publicēts: 14.08.09 17:16
 citēt
Gudri - viens jautaajums, taads stulbs un naivs - kaapeec joprojaam kino uznjem uz filmas?
Publicēts: 14.08.09 17:28
 citēt
Gudris:
Annirs:Gudri - viens jautaajums, taads stulbs un naivs - kaapeec joprojaam kino uznjem uz filmas?

Un Tu man pasaki kaapeec vecaas filmas paartaisa par digitaalaam un uzlabo ? domaaju ka driiz arii kiino paaries uz 100% digital :)
taapeec, ka filma ar gadiem zaudee kvalitaati. nepaartaisa - uzprishina lai vieglaak paardot. diivaini tie cilveeki - joprojaam filmee ar filmu, lai arii tas ir daargaak nekaa panjemt kaut kaadu redu... un peec tam skanee, kompii montee un akal dzen aaraa uz filmas... diivaini un sviestaini tie kino ljaudis... negudri riikojas
Publicēts: 14.08.09 17:33
 citēt
Gudris:
negudri riikojas

ir cilvēki kas joprojām bilde tikai uz filmas....so what ?
tie ir entuziasti. diez vai holivuda ir entuziastu pulcinsh
Publicēts: 14.08.09 17:34 labots
 citēt
Gudris:
negudri riikojas

ir cilvēki kas joprojām bilde tikai uz filmas....so what ?

nepareizi - tik lielu izšķirtspēju ar tik lielu dinamisko diapazonu saprātīgās izmaksās pagaidām nodrošina tikai filma.
Es nerunāju tikai par filmēšanu, bet arī par izmaksām to rādot ķinītī.
Filmē vienreiz, bet ķinīšos rāda miljonsreižu - lūk arī iemesls - videoprojektori ar tik labu un kontrastainu attēlu maksā mega $$$, bet ķinītī vajag ko daudz lētāku - pādesmit kastes ar filmu un vecais labais kinoprojektors... ;)
Publicēts: 14.08.09 17:37
 citēt
Gudris:lai holivuda paarietu uz DIGI 100% tomeer jaaiegulda nopietnas investiicijas :)

shiem naudas netruukst, ir citi iemesli.
Publicēts: 14.08.09 17:41
 citēt
Gudris:
Annirs:]tie ir entuziasti. diez vai holivuda ir entuziastu pulcinsh

nieiebrauci domaa...uz filmas bilde tak ir kvalitatīvaka vai ne ?...bet tas jau nav par šķērsli visiem lietot DIGI jo tā ir ērtāk lētak un gudrāk...lai holivuda paarietu uz DIGI 100% tomeer jaaiegulda nopietnas investiicijas :)
kaadas investiicijas. Tu zini cik maksaa, piemeeram, red un vienas filmas safilmeetaa materiaala izmaksas+ visas skaneeshanas un apstraades. Padomaa vien par risku - nofilmeeta aina, kura izmaksaajusi miljonus un laborants kaut ko salaizh pakaljaa...

atsleegas vaards ir, kaa jau versatile mineeja - IEMESLI
Tikai pilniigi zuikocilveeki biezhi nespeej domaat iemeslu kategorijaas
Publicēts: 14.08.09 17:45 labots
 citēt
Portreti:Ieteiktu nesapriecāties- lūk, video www.youtube.com... no rokas (viļņojas kā dulls 3;29, ar šo kameru panēt nevarēs, filmēsi tikai uz statīva!)

Otrs jautājums- vai šai kamerai var video režīmā mainīt slēdzi, diafrgagmu, iso...jeb tas fiksējas uz 5.6 un auto? Un kā šī kamera uzvedas vājā apgaismojumā, vai rada dzeltenbrūnu nokrāsu bez citām krāsām?

dirseejs tu liels esi. ja tu nevari ko normaalu uzfilmeet tas nenozimee ka kamera suukaa, suukaa kaut kas cits...

jaapzinaas spoguļkameru truukumi un jaapiet to un jaaizmanto plusi !!!! cilveeki jau sen kaazas, reklaamas un pat filmas ar MKII filmeee !!!!

www.vimeo.com...
www.vimeo.com...
www.vimeo.com...
www.vimeo.com...
www.vimeo.com...
Publicēts: 14.08.09 18:22
 citēt
njā, labs, bet riktigi jāpiešaujās. nenormāls skills jabut.. ne viens vien gadin japavada ari ar ieprieksejo pieredzi.
profesionala montaza ari jabut.
Publicēts: 14.08.09 22:21
 citēt
Montāža gan i kā nagla pakaļā ar to video. Foto savā ziņā vienkāršāk tur ir 1 kadrs un viss a video 24 fps. mēdz būt arī vairāk. :)
Publicēts: 20.08.09 13:08
 citēt
Stulbi, un cik filmas katru gadu pasaulee uznjem? :) bet nu RED, protams, nav slikts :) Latvijaa ar vinju ari tiri normali strada cilveki.
Publicēts: 20.08.09 21:58
 citēt
andre:
Portreti:Ieteiktu nesapriecāties- lūk, video www.youtube.com... no rokas (viļņojas kā dulls 3;29, ar šo kameru panēt nevarēs, filmēsi tikai uz statīva!)

dirseejs tu liels esi. ja tu nevari ko normaalu uzfilmeet tas nenozimee ka kamera suukaa, suukaa kaut kas cits...

jaapzinaas spoguļkameru truukumi un jaapiet to un jaaizmanto plusi !!!! cilveeki jau sen kaazas, reklaamas un pat filmas ar MKII filmeee !!!!

www.vimeo.com...
www.vimeo.com...
www.vimeo.com...
www.vimeo.com...
http://www.vimeo.com/5740062

Nez, kā viņi groza fokusa riņķi tik plūdeni tam 5D vienlaicīgi ar lidojienu uz steadycam?
Publicēts: 20.08.09 22:02
 citēt
andre:es ar iepirku d5000 tikai lai filmeetu. bet ar nepacietiibu gaidu full frame cameru ar video reshiimu

Jā, tad tik sāksies! Kad būs tā fullfrāmā kamera...

P.S. Apskatījos tavu jutūbi. Nekā jauna nav. :/
Publicēts: 20.08.09 22:20 labots
 citēt
Gudris:Un Tu man pasaki ...

davai es arī pateikšu?
Gudris:... kaapeec vecaas filmas paartaisa par digitaalaam un uzlabo ?

lai amīši varētu mājā skatīt popkornu graužot. aizvilkt savas resnās pakaļas uz ķinīti viņi šā kā tā nevīžos.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):