Vārdusakot, man bija uzdots pienākums, radiem fočēt visus tur sudrabkāzu aktivitātes, safočēju arī, daudz smuku bilžu. nākamajā dienā bildēju aizpampušās, paģirainās sejas utt. Bet notika kkas briesmīgs. Biju kko briesmīgu nobildējis, laikam izplūda vai neass bija, un es gribēju izdzēst to dranķi. Bet savam 350eos`am ir tāda sūda podziņa, kad spiez deleate, var izvēlēties gan to konkrēto bildi vai ''all''. Tā nu es pats negulējis nospiedu netīšām to ''all'' tik pēc 3-5sek piefiksēju kas notiek, puse bildes bija vēl saglabājušās, bet pārējās kaput, finito
Pati to neesmu dariijusi, bet kad man taa arii bija sanaacis - tad man gudri viira teica, ka var ... schas meegjinaashu dabuut vienu taadu zinaajtaaju uz shejieni...
tak paņem file recovery, jebkādu, un atjauno izdzēstos failus, ja nebūsi pa virsu rakstījis, tad vari dabūt visus atpakaļ, ir jau tā darīts daudzas reizes, gan ar hdd, gan cf
gan jau ka viss ir beidzies laimiigi un shis topiks vairs nav aktuaals, bet tie recovery softi parasti ir pa naudu. viens no labaakajiem ir WinHex 10.47. versija nav taa jaunaakaa bet shai ir pieejmas "zaales".