forum.gif
šausmas, izdzēsu bildes :@@
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / šausmas, izdzēsu bildes :@@
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.12.06 22:59
 citēt
Vārdusakot, man bija uzdots pienākums, radiem fočēt visus tur sudrabkāzu aktivitātes, safočēju arī, daudz smuku bilžu.
nākamajā dienā bildēju aizpampušās, paģirainās sejas utt.
Bet notika kkas briesmīgs. Biju kko briesmīgu nobildējis, laikam izplūda vai neass bija, un es gribēju izdzēst to dranķi. Bet savam 350eos`am ir tāda sūda podziņa, kad spiez deleate, var izvēlēties gan to konkrēto bildi vai ''all''.
Tā nu es pats negulējis nospiedu netīšām to ''all'' tik pēc 3-5sek piefiksēju kas notiek, puse bildes bija vēl saglabājušās, bet pārējās kaput, finito :(

Maybe ir iespēja tās nodzēstās atgūt?
Publicēts: 28.12.06 23:09
 citēt
Ja neesi safotografeejis pa virsu - ir iespeejams dabuut atpakalj.
Publicēts: 28.12.06 23:19
 citēt
kā? :D
Publicēts: 28.12.06 23:30
 citēt
aiznes uz salonu(ne katru) viņi kaut kā māk dabūt atpakaļ!
google pameklē(I will use google before asking dumb questions :mrgreen: )
Publicēts: 28.12.06 23:37
 citēt
negribas uz kkadu salonu stiept, un tur maksāt viņiem :(
Publicēts: 28.12.06 23:57
 citēt
nu tas toč nav grūti, ar karoti mutē ielikt ? Use brain!

www.google.lv...=
Publicēts: 29.12.06 00:06
 citēt
Pati to neesmu dariijusi, bet kad man taa arii bija sanaacis - tad man gudri viira teica, ka var ... schas meegjinaashu dabuut vienu taadu zinaajtaaju uz shejieni...
Publicēts: 29.12.06 00:10
 citēt
Bet re - tev jau pameta, kur mekleet!
Publicēts: 29.12.06 01:14
 citēt
viss, bumbās, uzreiz pēc šitā posta ielikšanas, devos meklējumos un atradu ;)
Publicēts: 29.12.06 01:16
 citēt
varbut ka vinjaam vajadzeeja izdzeesties... :D
Publicēts: 29.12.06 01:20
 citēt
Varbūtības teorija...

Ja tev viņas nebūtu izdzisušas, tu nekad nebūtu uzdevis jautājumu kā viņas var dabūt atpakaļ...

Kā arī, nebūtu pasākumā paņēmis pa daudz, varbūt nenotrīcētu pirksts, un bildes nebūtu pazudušas, kas tevi nenovestu pie augstāk minētā ...

Dzīve ir skaista !
Publicēts: 29.12.06 01:35
 citēt
varbut ka vinjaam vajadzeeja izdzeesties... :D

Tas noteikti man aiztaupītu laiku, bet papildus iegūtu pāris zilumus uz sejas xD
Publicēts: 29.12.06 09:26
 citēt
tak paņem file recovery, jebkādu, un atjauno izdzēstos failus, ja nebūsi pa virsu rakstījis, tad vari dabūt visus atpakaļ, ir jau tā darīts daudzas reizes, gan ar hdd, gan cf

gan jau ka viss ir beidzies laimiigi un shis topiks vairs nav aktuaals, bet tie recovery softi parasti ir pa naudu. viens no labaakajiem ir WinHex 10.47. versija nav taa jaunaakaa bet shai ir pieejmas "zaales".
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):