forum.gif
cits konkurs
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / cits konkurs
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.08.09 15:52
 citēt
Būšu ļoti pateicīga ja nobalsosiet par manu bildīti šeit
www.nra.lv...
Publicēts: 14.08.09 16:27
 citēt
vot šitais gan nav smuki :( cīnies ar bildēm, par uzvaru, nevis..........nu, kā lai korektāk to nosauc...........žēlastības piesaukšanu, vai
Publicēts: 14.08.09 16:37
 citēt
Ar šito topiku tūlīt tev saradīsies kāda daļa konkurentu, nevis atbalstītāju...

NilsS, man tāda aizdoma, ka savādāk šitādos konkursos nekādas godalgas nevar nocelt, paskaties uz uzvarētājiem....
Publicēts: 14.08.09 16:40
 citēt
konkursi, kuros uzvar ar balsošanu netā, tiešām nevar tikt uzskatīti par darbu konkursiem :)
Publicēts: 14.08.09 16:41
 citēt
Šie konkursi ir viscaur neobjektīvi,un ne jau bilde tiek vērtēta,visu nosaka draugu ,paziņu ,datoru ,telefonu un.t.t daudzums.Pat ja bilde būs bildēta ar mobilo telefonu,tam nav nozīme.Tāču bērniem par prieku ir vērts pacīnīties ar jebkurām metodēm.Balvā biļetes uz zoodārzu daudzbērnu ģimenītei sagādātu prieku.uzvaretaji 15.Var jau būt ka izklausās pēc žēlastības piesaukšanas.;)
Publicēts: 14.08.09 16:41
 citēt
mja..
Publicēts: 14.08.09 16:42
 citēt
nu tad jadodas uz ziedot lv vai kautkur taa, lai tie balso
Publicēts: 14.08.09 16:42
 citēt
NilsS:vot šitais gan nav smuki :( cīnies ar bildēm, par uzvaru, nevis..........nu, kā lai korektāk to nosauc...........žēlastības piesaukšanu, vai

daudzi tā dara, kad vēl biju dr.lv, ik dienu saņēmu vēstules ar lūgumu nobalsot delfos, elkorā utt.
Publicēts: 14.08.09 16:56
 citēt
ArmandsK:
NilsS:vot šitais gan nav smuki :( cīnies ar bildēm, par uzvaru, nevis..........nu, kā lai korektāk to nosauc...........žēlastības piesaukšanu, vai

daudzi tā dara, kad vēl biju dr.lv, ik dienu saņēmu vēstules ar lūgumu nobalsot delfos, elkorā utt.

zinu. Man tas liekas mazliet pazemojosi :) katram jau sava izveele
Publicēts: 14.08.09 17:00
 citēt
martinez:Ar šito topiku tūlīt tev saradīsies kāda daļa konkurentu, nevis atbalstītāju...

Un pēc tam visi draudzīgi dosies uz zoodārzu. :D
Publicēts: 14.08.09 17:10
 citēt
FUJ ! manaas aciis taa ir kraapashana un visi kas suuta tekstu nobalso par mani manaas aciiis vienkaarshi kriit zemu... bet nu kad saak veel forumos to posteet tas ir veeel zemiskāk !!!!

re ko dara ar taatiem -> www.youtube.com...
Publicēts: 14.08.09 17:17
 citēt
Camy:Balvā biļetes uz zoodārzu daudzbērnu ģimenītei sagādātu prieku.uzvaretaji 15.Var jau būt ka izklausās pēc žēlastības piesaukšanas.;)

un kas tas par tādu mājienu par daudzbērnu ģimenīti??? mums būtu jājūtas vainīgiem, ka mums ir tikai mazbērnu ģimenītes un jāmetas balsot??? man arī varbūt ir 7 bērni, bet es taču neiešu to stāstīt forumā!

starp citu, vārdu "konkurss" raksta ar "ss" galā... tas tā, uzbrauciens...
Publicēts: 14.08.09 17:18
 citēt
nobalsoju par šo www.nra.lv... DDD
Publicēts: 14.08.09 17:28
 citēt
APSKTīJU VISAS... HMMM www.nra.lv... BILDE NAV NO SLIKTāKAJāM
lAI VEICAS
Publicēts: 14.08.09 17:37
 citēt
Alloxa PALDIES:))
Kas attiecas uz pazemojoši,kas te ir pazemojošs????Vai es lūdzu man naudu uzdāvināt,vai uz zoo dārzu aizvest!Šajos konkursos savadāk nevar uzvarēt.Vai kāds nabadzīgāks paliks ja nobalsos.Šoks.Kas jums kaišs?????Vai egoisms,skaudība vai mazvertības kompleksi???
Publicēts: 14.08.09 17:38
 citēt
jaaiesuuta man ar ka kada
Publicēts: 14.08.09 18:06
 citēt
Camy:Alloxa PALDIES:))
Kas attiecas uz pazemojoši,kas te ir pazemojošs????Vai es lūdzu man naudu uzdāvināt,vai uz zoo dārzu aizvest!Šajos konkursos savadāk nevar uzvarēt.Vai kāds nabadzīgāks paliks ja nobalsos.Šoks.Kas jums kaišs?????Vai egoisms,skaudība vai mazvertības kompleksi???

kaa tu justos skrienot krosaa un un blakus koleegis liidz finisham ar riteni aizbrauktu ?! tas ir foto konkurss nevis konkurss kuram lielaki kontakti. es pats taados sen nepiedalos jo sapratu ka tie vairs nav foto konkursi, bet marketinga pasakumi lai uzdziitu apekleejumu un reklaamu pateicoties taadiem spameriem kaa Camy !!!
Publicēts: 14.08.09 18:18
 citēt
es vienīgais kam andre liekas uzpūtīgs pūslis :D ?
Publicēts: 14.08.09 18:19
 citēt
NilsS:jaaiesuuta man ar ka kada

pado ziņu, es nobalsošu :D
Publicēts: 14.08.09 18:19 labots
 citēt
es esmu par to lai foto konkursos uzvar stipraakais, nevis spameri

p.s. ja shitais no adminu puses paliks te neskarts tad ar laiku te buus pilns ar luugumiem nobalsot par konkursiem, modeliem, draudzeneem un draugiem, kaķu bildeem un citiem pseido marketinga foto konkursiem utt
Publicēts: 14.08.09 18:36
 citēt
Vot kādai padlai jābūt, lai šitā darītu?
Publicēts: 14.08.09 19:00
 citēt
andre:es esmu par to lai foto konkursos uzvar stipraakais, nevis spameri

p.s. ja shitais no adminu puses paliks te neskarts tad ar laiku te buus pilns ar luugumiem nobalsot par konkursiem, modeliem, draudzeneem un draugiem, kaķu bildeem un citiem pseido marketinga foto konkursiem utt

Es arī par to "lai foto konkursos uzvar stipraakais" - tāpēc apsktiju konkursa noteikumus, visas bildes un nolēmu kā "BILDE NAV NO SLIKTāKAJāM"

Vienīgi... nevisai korekti skan, manuprāt, autora lūgums "Būšu ļoti pateicīga ja nobalsosiet par manu bildīti šeit"... varbūt vajadzēja k/k par "nobalsot, jā patiks... starp tām, kuras piedalās..."
Publicēts: 14.08.09 20:21
 citēt
UN???
KLUBA vāka meitene
FHM vāka meitene
Mēneša studente
Mango meitene
... nevienā konkursā neuzvar godīgi bilde un meitene, visu laaiku pienāk saukļi, balso par mani :)
Arī te visi kas piedalās sauc talkā biedrus un draugus. Tā uz šodienu ir pieņemts. Un jāpieņem ši vide kāda nu ir, ja vēlies tajā eksistēt :D
Publicēts: 14.08.09 20:25
 citēt
vidi radām mēs paši, Haiduk ;)
Publicēts: 14.08.09 20:43
 citēt
Haiduks:UN???
KLUBA vāka meitene
FHM vāka meitene
Mēneša studente
Mango meitene
... nevienā konkursā neuzvar godīgi bilde un meitene, visu laaiku pienāk saukļi, balso par mani :)
Arī te visi kas piedalās sauc talkā biedrus un draugus. Tā uz šodienu ir pieņemts. Un jāpieņem ši vide kāda nu ir, ja vēlies tajā eksistēt :D

es sho vidi nepienemu un meeginu pretoties. redz cilveekiem kuri iet liidzaas videi mani uzskata par uzpūtīgu pūsli...
Publicēts: 14.08.09 20:44
 citēt

man personīgi - egoisms (50%), skaudība (30%), mazvērtības kompleksi (20%)

ieteikums - nepiedalīties konkursos, kur var uzvarēt, tikai caur dibenu izlienot.
Publicēts: 14.08.09 20:57
 citēt
da vai tad gruuushi man to pogu nospiest, lai jau beernam tiek :)

kaut gan tas ir pret maniem principiem, bet reizeem arii tie principi
ir tikai un vieniigi - principi :) lai veicaas ar zoo biljeteem :)
Publicēts: 14.08.09 21:07 labots
 citēt
Par ko stresojam? Izstāstīja, ka ir kaut kur tāds konkursiņš, paskatījies - ja gribi balso, negribi - iet uzēst kādu desu maizi. Da i bildei nav ne vainas.
Publicēts: 14.08.09 21:26
 citēt
es tik tā iedomājos: a zoo biļetes tagad superdārgas palikušas? pēdējo reizi, kad tur biju (šovasar), pats biļeti nepirku... nav ne jausmas, cik maksāja.
Publicēts: 14.08.09 22:09
 citēt
alvils:es tik tā iedomājos: a zoo biļetes tagad superdārgas palikušas? pēdējo reizi, kad tur biju (šovasar), pats biļeti nepirku... nav ne jausmas, cik maksāja.

Nu, nesaki vis. Nesen biju - četri laši pieaugušajiem, tris - sīčiem. Famīlijas biļete (2+2) - divpadsmit.
Publicēts: 14.08.09 22:20 labots
 citēt
Andre nesatraucies, kamieļiem lauvas vienmēr liekas uzpūtīgi radījumi...
Es vienreiz draugos.lv ieliku tekstu,lai uzdāvina man albūmiņu,joka pēc.Tie,kuri saprata joku-uzdāvināja,pārējie jautāja par manām materiālajām grūtībām.
Publicēts: 14.08.09 22:54
 citēt
he izrādās es kamielis :D
Publicēts: 14.08.09 23:20
 citēt
ekoists:Tie,kuri saprata joku-uzdāvināja.

Hmm. ņemot vērā to, ka man ir gana daudz draugu ar labu humora izjūtu, būs man arī šāds joks jāizspēlē, tikšu pie albūmiņa! :D
Publicēts: 14.08.09 23:45
 citēt
Es par šito nobalsoju... www.nra.lv... ja vēl tarba fonā nebūtu... :)

Man skumīgi likās tas, ka daudzbērnu ģimenes bēŗneļi no māmiņas iemācīsies, ka lai uzvaretu nav jāmācās, ļoti jācenšas un tad jāpiedalās godīgā sacensībā, bet var izmantot ļoti apšaubāmu metodi.
+Andre un Ekoists
Publicēts: 14.08.09 23:46 labots
 citēt
didam Tu arī nesatraucies,lielākā daļa pasaulē ir kamieļi,revolucionāru ir maz.Netici,papēti vēlēšanu rezaltātus.Tur darbojas tieši tā pati sistēma.
Alvil-ieliec,tad jau redzēsi cik pozitīva uztvere Taviem draugiem.
Publicēts: 14.08.09 23:50
 citēt
ekoists, ai nē, web portāls nav īstais instruments draugu pārbaudei, turklāt, man šobrīd nav nepieciešamības pēc extra albūmiņa. :)
Publicēts: 14.08.09 23:54
 citēt
Tu domā,ka man bija žēl pašam 35 santīmi?
Publicēts: 14.08.09 23:57
 citēt
ekoists:Tu domā,ka man bija žēl pašam 35 santīmi?

nē. bet, kad runa ir par mani pašu, es par Tevi jau aizmirsu. :D sorry.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):