forum.gif
VAJAG FOTOGRĀFU!!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / VAJAG FOTOGRĀFU!!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.08.09 10:39
 citēt
Divas simpātiskas tikko pilngadību sasniegušas biseksuālas meitenes grib privātas dabas fotosesiju brīvā dabā.
Pasākums ir bezbudžeta, t.i. viņas neko negrib maksāt. Varbūt kāds vēlas safotogrāfēt, tīri tā, pa draugam, iegūt pieredzi un tā, kaut kā...?
Publicēts: 15.08.09 11:00
 citēt
Lai brauc pie manis,nofotogrāfēšu,pamīlēšu un tā,varbūt kāda iepatiksies un aprecēšu,man par to neko nevajag...
Publicēts: 15.08.09 12:26
 citēt
ekoists:Lai brauc pie manis,nofotogrāfēšu,pamīlēšu un tā,varbūt kāda iepatiksies un aprecēšu,man par to neko nevajag...
Labs :)
Kāpēc man gan šķiet, ka Portreti velk uz zoba iepriekšējo tēmu... :) Ar domu, ka uz šitādu sesiju pieteiksies vesels bars - a bārmeņi nevienam neinteresē.
Publicēts: 15.08.09 13:42
 citēt
ar laikiem ir kā ir, bet principā parakstītos. saprotama lieta, ja tā nav padjobka. a meitenes točna biseksuālas, ne triseksuālas?
Publicēts: 15.08.09 16:17
 citēt
ohhh yeah !!! sērga izplatās. nu, visi lohi, uz priekšu !!! varbūt kāds "kolēģis" (esmu 1x vienu flīzi pie sienas pielīmējis)
varētu man noflīzēt vannasistabu kamēr es pa Havaju salām esmu ļoti aizņemts ? nu, patrennēties, parādīt ko māk utt. vēl varētu kāds "kolēģis" tikmēr nopļaut mauriņu. un savukārt vēl kāds cits "amata brālis" (pats esmu mainījis auto lampiņas) uzlikt jaunus bremžu klučus manam auto.

Kā jūs sapratāt, šadas iespējas apkārt nemētājas un ir ļoti unikālas un neatkārtojamas. Par jūsu lielisko amata prasmi uzzinās arī citi mani kaimiņi un paziņas.

nu ja man patiks un būsiet sasnieguši labu profesionālo līmeni, varbūt kad nākošreiz kaut ko būvēšu, remontēšu, kaut ko arī samaksāšu. nu vobšem jūs tak sapratāt, lohi, vai ne ?
Publicēts: 15.08.09 18:38 labots
 citēt
Lachux:.. lohi, uz priekšu !!! ... jūs tak sapratāt, lohi, vai ne ?
nejūtos uzrunāts, 1-kārši paskaidroju - saliekās iespaids, ka nenojaut. ja 1 sūda žurnaļuga iesācējs intervē VIPu vai ĻiPu, viņš maksā par interviju, ja viens žurnālists, kura rakstus lasa tādēļ vien, ka viņš tos raksta, ņem un publicē interviju ar kādu ne-1-am nezināmu pilsoni, pienākās no pilsoņa. fotogrāfi arī gadās, ka maksā modelēm. un galu galos, nav spiesta lieta atsaukties. ja nu Tev gad-100-ta kaltūra nojuka, sorry, tā gadās!
Publicēts: 16.08.09 10:50
 citēt
Sveiks! par shiim biseksuaalajaam meiteneem, man ir interese! Vai vinjas veel ir speekaa? Un ja ari nav, dod tik kontaktus! :)

Pēc kontaktiem un par fotogrāfēšanu griezies pie pasažiera ar niku Marčello! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):