forum.gif
Vajag vēl vienu fotogrāfu!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Vajag vēl vienu fotogrāfu!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.08.09 19:49 labots
 citēt
Augusta beigās ir paredzēts viens pasākums pie dabas. Odi, teltis, dzīvas zivis, iereibuši cilvēki. Vajag fotogrāfu.
Maksāt, protams, nevaram, jo viss budžets aizies degvielā, šņabī un gaļā. Bet ir iespēja sevi pareklamēt, uzreiz kādiem četrdesmit labiem cilvēkiem, visdažādāko profesiju pārstāvjiem, iedot vizītkartes. Daudzi vēl nav precējušies, ja nu sanāk kāzas fotografēt vai kādus izdevīgus pakalpojumus sarunāt. Varbūt kļūsiet par labiem draugiem.
Publicēts: 15.08.09 19:58
 citēt
.............................
Publicēts: 15.08.09 21:02
 citēt
Gudris::D pelle galiigi ahujela :(

nu ne znaju, jela ili ne jela...
Publicēts: 15.08.09 21:03
 citēt
davno ne jela navernoje...
Publicēts: 15.08.09 21:27 labots
 citēt
ni ni, tik izbaudu fotobloga iespejas spamot bezjeegaa :D ..citiem tam nepiecieshamas simtiemlapas ar jeeliibaam, man pietiek ar daudzdaudzpunktiem:D
Publicēts: 15.08.09 21:37
 citēt
atkarībā no tā, kad Augusta beigas. Augusta beigās arī kāzas (nē, ne paša, nē!).
Publicēts: 17.08.09 14:51 labots
 citēt
Pelle: citiem tam nepiecieshamas simtiemlapas ar jeeliibaam, man pietiek ar daudzdaudzpunktiem

Atbrauc droši, lieks puslitrs atradīsies, varbūt arī precinieks. Visi labi cilvēki.
Harald, augusta beigas ir pirms septembra sākuma.
Publicēts: 17.08.09 23:54
 citēt
O! shitaadi pasakumi man patiik.. Ne tik daudz tur taa bildeesha cik patiikama atppuuta... Es piesakos ja var veel Tikai tie datumi mani arii interesee. jo Augusta beigaas ari man 2 kaazas....
Publicēts: 18.08.09 01:02 labots
 citēt
opisj:Harald, augusta beigas ir pirms septembra sākuma.
to es jau pagaiš- vai aizpagaišgad ievēroju. bet PAŠAS beigas vai?
Publicēts: 18.08.09 12:20
 citēt
yuri, labs ir, tad tas, kas organizē, dos tev ziņu, ja 29. augustā der. Tikai starpniekos biju.

Harald, nē, nu 32. augustā gluži arī ne!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):