forum.gif
Pelle(?) plosās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Pelle(?) plosās?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 18.08.09 06:01
 citēt
CerambyX:
pelle:

Bet es tak nedzēšos. Un domājams ar citiem kas dzēšas tas viss ir tikai viens no aspektiem dēļ kā dzēšas, vēl te ir visādi rupjību un izlamāšanās pārņemtie, kas bezgalīgi grauž viens otru radot ne-vēlamu gaisotni.

Bet es tā no Taviem tekstiem sapratu, ka Tu tā sacepies par to tāpēc, ka tur bez maz vai čupa blogeru ir izdzēsušies tik vien dēļ tā, ka ir tāds spam-topiks pa daudz lapām? Tad tomēr tas nav galvenais iemesls? liec man vilties...
Un liec man vilties vēl vairāk, sakot ka viens no galvenajiem dzēšanās iemesliem ir dēļ visādiem subjektiem, kas grauž vienu otru un rada nevēlamu gaisotni, jo šobrīd tas ir tieši tas ko Tu ar savām aktivitātēm radi - lieku un nevajdzīgu kašķi...
Jo kā jau minēju, cik esmu lasījis, tad tas spam-topiks ir visai pozitīvs (salīdzinoši ar Tavām aktivitātēm - pavisam noteikti) un nekādu negāciju tur īpaši nav (ok, vismaz pēdējās 50lapas gan neesmu lasījis - var jau būt, ka dansiga ar negatIvu sagājuši ragos), līdz ar to vēl jo vairāk ir neizprotama Tava nostāja.

kas negatīvs ir manās aktivitātēs??? es daru tieši to pašu ko pārējie..spamoju??? jo nolēmu ja to var citi, a kāpēc es ne.
Publicēts: 18.08.09 06:08
 citēt
Gabiz:CerambyX, Pellei taisnība, nervu kaites te nav piesaucamas, psiholoģiskas gan.
Pelle, neesmu iedziļinājies tavā psiholoģiskajā stāvoklī, da i nivajag man to, bet vairums piekrīt, ka tava rīcība nav normāla, bet visam, kas nav normāls, ir diagnoze... lai vai kā tā sauktos.
Man 200 lpp spama nesagādāja grūtības atrast, sarunāt, satikties un pakomunicēt. Bet tev vajadzēja sarīkot pamatīgu bardaku formā, lai tikai izveidotos šis topiks, kur beidzot kāds tevi uzklausa.

Katrs spamo kā grib, cits noliek citus tā ka tiešām aizdomas par psiholoģiskām problēmām rodas, bet nu ja tevī tādu domu rada daudzpunktes... ..man pat vārdu trūkst.

Šo topiku neesmu veidojusi, vajadzību pēc tā toč nejūtu, un nedomāju ka man kāda vajadzība lai kāds uzkalusītu.
Publicēts: 18.08.09 06:29
 citēt
Tad kāds bija iemesls un ko tu gribēji panākt ar savāu daudzpunktu akciju? Vai panāci sev vēlamo efektu?
Publicēts: 18.08.09 09:02 labots
 citēt
pelleJa par to kāpēc tas viss no manas puses aizsācies.. a kā būtu ja tagad visi pēc tā stulbā principa kā TIE PIECI, netaisam vairs topikus bet maļam visu zem viena topika 1000iem lapu garumā, kā rezultātā forums kā tāds būs aktuāls varbūt kopumā pārdesmitcilvēkiem, pārējiem lietotājiem tajos laputūkstošos ne saorientēties ne ko saprast. Jēgas nekādas, bet adminiem pofig..

Nu bet admini jau nav nekādi psihologi, kam jācīnās ar lietotāju psiholoģiskajām problēmām/traumām. Vispār prieks, ka admini tādi zolīdi un savu varu neizrāda lieki.. savādāk būtu tev vien'veid'domājošo portāls :/
Publicēts: 18.08.09 09:28
 citēt
starp citu - pelle - nav pieci, ir padsmit. un pateicoties shim topikam sestdien 9 satikaas, diviem nesanaaca, bet tas skaitlis ir ieveerojams. turklaat - manupraat vieniigais topiks, kursh ir caur un caur POZITIIVS (par spiiti negatiiva klaatbuutnei :D)
Publicēts: 18.08.09 09:28
 citēt
KEPKE:... savādāk būtu tev vien'veid'domājošo portāls :/
to nevaig. bet kaut kādus satiksmes noteikumus vaig ievērot. kaut nerakstīt tēmas nosaukumu: "eu, veči, man te tāds jautājums pacēlās, nez, kādu atbildi varēsiet nolaist?", bet "sūdi ar d80"!
Publicēts: 18.08.09 09:37
 citēt
No malas brīžiem drīzāk izskatās pēc draugu saieta, foto pavisam ne dominējošā vietā. Mēģināju atrast starp jaunākajām bildēm šīs tēmas komentētāju darbus. Tad kļuva jocīgi, jo neizdevās. Laikam jau viesnīca uz nakti nevis privātmāja. Privātmājā bez darba nevar, katru dienu kas jādara.
Publicēts: 18.08.09 09:46
 citēt
opisj - es domaaju ka shajaa "vietā" ir neierobežoti plašas iespējas izpausties katram savā spēju un saprašanās līmenī. Gan pozitīvi, gan negatīvi; gan radot, gan graujot - pēc būtības sabiedrības mini-spogulis.
Publicēts: 18.08.09 10:08 labots
 citēt
opisj:No malas brīžiem drīzāk izskatās pēc draugu saieta, foto pavisam ne dominējošā vietā. Mēģināju atrast starp jaunākajām bildēm šīs tēmas komentētāju darbus. Tad kļuva jocīgi, jo neizdevās. Laikam jau viesnīca uz nakti nevis privātmāja. Privātmājā bez darba nevar, katru dienu kas jādara.

nu karam savas prioritaates :)
citam, ka tik hotj bi bildi iebaazt, citam komuniceet un pa reizei ielikt bildi
(kas gan, manupraat, ir pat labaak, kaa publiceeties chupu chupaam)
par cik shis ir vieniigais poraals, kuru izmanoju diendienaa
(ai mean - traukiem.lv nelietoju un facebuukaa man draugu nav)
liidz ar to ir interese vairaak parosiities pa forumu un pa reizei iebraukt galerijaas :)
a par staavokli forumaa (kaa arii valstii) iipashi nesuudzos ;)
Publicēts: 18.08.09 10:48
 citēt
''viesniica uz 1 nakti'' - tas vienmeer ir pozitiivi
Publicēts: 18.08.09 12:23
 citēt
Gabiz, spamošanai mērķu nav!!
Publicēts: 18.08.09 12:25
 citēt
pelle:Gabiz, spamošanai mērķu nav!!
nepiekritiishu. tieshi ar meerkji pievienojos taj spama lapai, kas rezulteejaas ar 8 interesantu cilveeku satikshanu. i vsjo.
Publicēts: 18.08.09 13:04
 citēt
Annirs:
pelle:Gabiz, spamošanai mērķu nav!!
nepiekritiishu. tieshi ar meerkji pievienojos taj spama lapai, kas rezulteejaas ar 8 interesantu cilveeku satikshanu. i vsjo.

kāds bija tas mērķis?
Publicēts: 18.08.09 13:07
 citēt
Annirs:sabiedrības mini-spogulis.
nu, sabiedrības, kura sastāv no locekļiem ar aktivitāti tomēr mazliet virs vidējā!
Publicēts: 18.08.09 13:07
 citēt
iepaziities un satikties aarpus virtuaalaas realitaaes. paarbaudiit stereotipus.
man patika.
Publicēts: 18.08.09 14:22
 citēt
man arii patika;-)
Publicēts: 18.08.09 14:40 labots
 citēt
[ pelle:Gabiz, spamošanai mērķu nav!!

Ir, visam ir mērķi tā pat kā iemsesli...Personīgi es savu mērķi sasniedzu, un tas nav nesaprotams un miglā tīts. Toties tavus iemeslus un tev vēlamo rezultātu (merķi) vel joprojām neizprotu.
Faktiski sanāk, ka te notiek tas pats, kas tajās 200 lapās, bet nu jau ar tavu piedalīšanos. Tikai rezultāts cits..
Publicēts: 18.08.09 15:02 labots
 citēt
opisj:No malas brīžiem drīzāk izskatās pēc draugu saieta, foto pavisam ne dominējošā vietā...

Atklāti varu pateikt, ka man foto nav ne pirmajā, ne otrajā, pat ne desimitajā vietā. Un es par to nekaunos. Bildēju tad, kad patīk un to, kas patīk. Un bieži fotoaparāts paliek malā, jo redzētais ir tik skaists, ka fotoaparāts tikai traucētu to izjust pilnībā. Tomēr, visu cieņu tiem dzelzs vīriem, kas spēj nostāvēt aiz kameras, kad kameras priekšā notiek viss "action" - vai tās būtu zirgu sacensības, velobraukšana vai pliks skuķis. :)

Un tas jau tikai labi, ka draugu saiets - cilvēks no dabas ir sociāla būtne un grozi kā gribi, draugi vienmēr būs svarīgāki par foto.
Publicēts: 18.08.09 15:53
 citēt
Maris:''viesniica uz 1 nakti'' - tas vienmeer ir pozitiivi

Kopš Barselonā veselu mēnesi nodzīvoju Bordelī = Hotelī uz vienu nakti , man tā filasofija baig iepatikās . Arī pac funktieris "Sezonā Bordelis nesezonā lēts hotelis" ir labaa , Bliez kas prātā ienāk:):)
Publicēts: 18.08.09 18:17
 citēt
Gabiz, īsāk sakot, tu paliec pie savām, domām, es - pie savām. Man nav ne laika ne vēlēšanās te bezgalīgi skaidroties, jo katram mums sava nostāja un attieksme pret to.
Publicēts: 18.08.09 18:30
 citēt
vienkārši pellei sagribējās pakašķēties un viss - kam negadās... :)
Publicēts: 18.08.09 18:34 labots
 citēt
CerambyX:vienkārši pellei sagribējās pakašķēties un viss - kam negadās... :)

njaa.. trula tev tā doma

Palasi iepriekšejo Gabiz komentāru par jēgu it visā
Publicēts: 18.08.09 18:35 labots
 citēt
Īsāk sakot, tu paliec pie savām, domām, es - pie savām. Man nav ne laika ne vēlēšanās te bezgalīgi skaidroties, jo katram mums sava nostāja un attieksme pret to.

Nu jau labāk par daudzpunktēm uz 200 lapām, kas faktiski bija kā pīī rupjība. Bet viss vienalga - sagribējās meitenei pievērst uzmanību un pēc tam neiedot. Klasisks stāsts psiholoģijas piemēriem par manipulāciju un varas pieteikumu. :) Kad tu beidzot iesaisties, tad kāds cits - pasākuma saimnieks - paceļ cepuri un saka, ka ballīte cauri. :D
Publicēts: 18.08.09 18:40
 citēt
opisj:
Īsāk sakot, tu paliec pie savām, domām, es - pie savām. Man nav ne laika ne vēlēšanās te bezgalīgi skaidroties, jo katram mums sava nostāja un attieksme pret to.

Nu jau labāk par daudzpunktēm uz 200 lapām, kas faktiski bija kā pīī rupjība. Bet viss vienalga - sagribējās meitenei pievērst uzmanību un pēc tam neiedot. Klasisks stāsts psiholoģijas piemēriem par manipulāciju un varas pieteikumu. :) Kad tu beidzot iesaisties, tad kāds cits - pasākuma saimnieks - paceļ cepuri un saka, ka ballīte cauri. :D

izņemot tavu fantāzijas lidojumu, kāda teiktajam bij doma??? Kaut gan labāk neatbildi, būs atkal jauni fantāzijas lidojumi bez grama patiesības un loģikas.
Publicēts: 18.08.09 18:46
 citēt
pelle:

njaa.. trula tev tā doma

Palasi iepriekšejo Gabiz komentāru par jēgu it visā

Kāpēc trula? :) Tas vienkārši ir tas kā es to saredzu - bet kopumā jau tas nav nekas slikts. Arī man šad un tad uznāk melnie, kad gribas kkur neta plašumos "nolaist tvaiku" - tas pieder pie lietas... :)
Publicēts: 18.08.09 18:52
 citēt
CerambyX, man šķiet trula, jo neredzu ne loģiku ne jēgu kaut kādu negāciju izlikšanai internetā savas pašsajūtas uzlabošanai. Un tev kas tāds palīdz?? Es tādos brīžos praktizēju lielu gaisa gabalu staigāšanu pa lauku, jeb sevi apkraušanu ar pienākumiem līdz pilnīgam bezspēkam. Bet nu..katram savs. Nespeju gan iedomāties ka tupēšana interentā un kur vēl spamošana spētu kā omu uzlabot.
Publicēts: 18.08.09 18:55
 citēt
Tātad Tu savu miljonu punktu likšanu un veco topiku celšanu augšā sauc par pozitīvisma akciju nevis negāciju izlikšanu? :)
Publicēts: 18.08.09 19:00
 citēt
CerambyX:Tātad Tu savu miljonu punktu likšanu un veco topiku celšanu augšā sauc par pozitīvisma akciju nevis negāciju izlikšanu? :)

manupraat, tas bija pavisam vienkaarsh un primitiivs, nekam nekaitiigs, sava veida protests ;)
Publicēts: 18.08.09 19:02 labots
 citēt
lkz:

manupraat, tas bija pavisam vienkaarsh un primitiivs, nekam nekaitiigs, sava veida protests ;)

...kura laikā tad labāk varēja aiziet noiet kādu lielu gaisa gabalu pa lauku un visi būtu priecīgi :D
Publicēts: 18.08.09 19:05
 citēt
Tā nebija nekāda veida akcija, bet doma - ja jau visi te dara ko grib, arī es, tas arī viss. Kad būs man mellie, tad iešu gaisa gabalus, tagad tādu vajadzību neredzu jo mello man nav.
Publicēts: 18.08.09 19:05 labots
 citēt
Tie persiki/apaļumi bildēs ar Tevi, Pelle, ir labāki par tiem zirnīšiem/punktiņiem Tavos tekstos.
Publicēts: 18.08.09 19:07 labots
 citēt
opisj:Tie persiki/apaļumi bildēs ar Tevi, Pelle, ir labāki par tiem zirnīšiem/punktiņiem Tavos tekstos.

Ja tu par Lunja bildēm. Man to mākslu nesaprast, tāpēc neņemos par to spriest.

Un vēl viena lieta.. netiecos nevienam patikt, tāpēc ar neizdabāju citu labpatikai.
Publicēts: 18.08.09 19:13 labots
 citēt
Vairāk par augļiem un dārzeņiem nekā par Luni.
P.S. Vai tad nepietiek, ja vismaz viens saprot? To sauc par iešanu priekšā laikam.
Publicēts: 18.08.09 21:32
 citēt
Maza liriska atkāpe.
Palasījos te cepienu un anticepienu. Problēmu nesaskatīju, bet nu lai.

Jā, starp citu, Opisj, Tu esi vieds un Tevi ir kaifs lasīt, lai arī reizēm Tavs pareizums bik krīt uz nerviem ;)

Paldies. Visi drīkst turpināt purpināt.
Publicēts: 19.08.09 00:35 labots
 citēt
"Man nav ne laika ne vēlēšanās te bezgalīgi skaidroties.." - toties bija laiks piebīdīt pilnu forumu ar punktiņiem, jā, slinka tu neesi.
"...ja jau visi te dara ko grib, arī es..." - visi bīdija spamu, tev bīdāma spama nebija, tādēļ sabīdiji punktiņus?

Bija naiva cerība saskatīt daudz maz pieņemamu izskaidrojumu daudzpunktiem.. bet, kā izrādās, ne viss "skaistais" ir apveltīts ar "jēgu".

P.S. opisj, no tevīm reizēm tādi domu graudi birst. =]

P.P.S. es šai tēmai metu mieru, tā pat viss skaidrs
Publicēts: 19.08.09 06:28
 citēt
Gabiz, tā nu nav tava darīšana kam un kā es savu laiku izmantoju. Te skaidorties neredzu jēgu, tā ir kā iešana pa apburto loku, ja neesi pamanījis, tāpēc nejūtos ieinteresēta.
Ja tu savā naivā cerībā manu jēgu neizproti, nenozīmē ka tur jēgas nav, vienkārši tev pietrūkst spējas saprast.
Publicēts: 19.08.09 09:01
 citēt
Pelle............................
turies...............................
un sāc domāt par pavasara pellu pirti, piesakos jaf šodien :D
Publicēts: 19.08.09 09:40
 citēt
Jautājums un atbilde.

"izrādās, ne viss "skaistais" ir apveltīts ar "jēgu" > tas (jēgas meklēšana skaistumā) "ir kā iešana pa apburto loku"
Publicēts: 19.08.09 12:19
 citēt
Haiduks:Pelle............................
turies...............................
un sāc domāt par pavasara pellu pirti, piesakos jaf šodien :D

Neatceros kam es teicu, kam ne, bet tā otra pirts bija kā pēdējā.
Publicēts: 19.08.09 13:47
 citēt
pelle īgna tante :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: